torstai 3. syyskuuta 2009

VIIKON KEVENNYS

Sooloilijan blogissa oli kehoitus tarttua haasteeseen, jossa pitää kertoa ketkä näyttelijät esittäisivät erinäisiä rooleja, jos elämästäni tehtäisiin elokuva. Sooloilijallahan on kiinnostava elokuvablogi, jossa tulee käytyä usein.

Toivon, että arvoisat herralukijani eivät nyt yhtään nyrpistelisi nenäänsä ja tuhahtelisi, että 'noita naisten juttuja', sillä arvon herratkin eläisivät pidempään ihanassa seurassamme, jos leikkisivät enemmän. Jos minä jotain muutakin muistan Tommy Tabermannin tapaamisesta kuin kunnon moiskut poskille ja tiukan syliotteen, niin muistan hänen sanoneen vastauksena yhteen kysymykseeni, jossa olin vähän leikkinyt kuuluisan runoilijan runolla, että: "Minä pidän leikkimisestä!" Sain siis luvan leikkiä hänen runollaankin. Teki mieli kyllä pörhöttää hänen kiharoitaankin, mutta sain itseni pysymään joten kuten ruodussa. Ottakaa mallia miehet!

Tehtävän annossa kysytään: 1) kuka esittäisi minua 2) kuka olisi rakkauteni kohde 3) kuka esittäisi parasta ystävääni 4) ketkä olisivat vanhempani/tai kuka olisi äitini/isäni ja 5) kuka olisi pahin viholliseni

Nyt kaikki muutkin sitten jatkamaan tätä hassutusta, tulkaa mukaan!

6 kommenttia:

  1. Tämä juttu oli alunperin facebookissa. Siellä sen ovat monet tehneet..

    VastaaPoista
  2. *
    Punatukkainen Bette Midler saisi esittää minua.

    (tähän en voi vastata koska käytän vain omia kuviani)

    VastaaPoista
  3. Hannele, eikö voi koskaan poikkeuksia tehdä kuvien käytön suhteen? Eihän se vaarallista ole, piristää vain..

    VastaaPoista
  4. Hannele, no löytyihän se sieltä.

    Sooloilija, kaikki piristys on tarpeen!

    VastaaPoista
  5. Sooloilijam, joskus olen valokuvannut omia levyjäni tai kirjankansia tai sellaista..

    VastaaPoista