perjantai 27. toukokuuta 2011

PLAY IT AGAIN...

Tässä jotain, mitä voit kuunnella sitten kun siltä tuntuu.

The Windmills of Your Mind 
Always
Summer '69 
Sweet Sixteen 
Como te voy 
Still loving you 
ne me quette pas
Angie 
How Can We Hang On To A Dream 
Summer Wine 
Wild Roses 
Touch me 
Light me fire 
Rolling In The Deep
The Winner Takes It All 
Miénteme bien
Black Coffee
Feeling Good
Sensual World
Dream a little dream
Smile 
Duet 
Because the night
Les Feuilles Mortes
Fields of Gold
Wicked Game
Call me!
Born to be wild
I will survive
California Dreamin
Lemon Tree
No Habra Nadie En El Mundo
Blue Cafe
Private Dancer
Exatly Like You
I'm A Fool To Want You
Suzanne
Time to say goodbye
On The Beach
Stars
I dreamed a dream
Set Fire To The Rain

Maailmassa on paljon kiinnostavaa musiikkia ja tästäkin puuttuu vielä monta omaakin suosikkiani ja jo huomenna - ehkä - tämä lista saattaisi olla jo aivan toisenkuuloinen.

Pahoittelen, jos joku näistä ei soi. Se ei ole minun vikani, vaan yhtäkkiä youtubeen ilmestyy 'tämän levyn esittäminen on kielletty maassanne.' Näin kävi mm. biisille Mysteriet, jossa Aki Sirkesalo laulaa yhdessä Lisa Nilssonin kanssa...

Musiikki on kuin runo: Tunnetila, joka ei pidä arvostelusta!

16 kommenttia:

 1. Kiitos taas mukavasta hetkestä ja kyllä siellä oli taas kaunista! Olen otettu myös Olga ihanan suukosta :)Arvaa mitä, en saanut enää Sepon auton ikkunaa kiinni ja niin ajelin Petäjävedelle ikkuna auki. Voit vaan kuvitella, nyt on jäykkänä molemmista päistä ;DDD. Odotan niin loman alkua ja sitä Kirjaa, toinenkin vaikutti oikein lupaavalta. Ja tietenkin meidän suvista "tyttöjen päivää".. Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua! Lumimiehelle antoisia treenihetkiä kirveen varressa ja matonpesuterkkuja ;) Halauksia!

  VastaaPoista
 2. Anne, kiitos itsellesi. Taas lähti vuosia, sillä teimme niin kivan suvikalenterin ja yksi siitä vielä unohtui...se elokuun juttu;-)

  Niin...SINÄ sait Hänen Majesteetiltaan suudelman, minä en vaikka passaan täällä hoviväkenä. Hän osaa pitää minut nöyränä.

  Ikkuna auki ja jalka paketissa;-) Tämä on...anteeksi, mua naurattaa ja nyt Reimakin nauraa tuossa joku taimen kädessään...Meidän elämä on yksi Kiljusten herasväki!

  Muistan sanoa matosta;-) Hän innostui kovasti nyt treenamaan niihin kisoihin...kun kerroin, että...

  Meillä on kova suvikalenteri. Täytyy kuntoilla enempi, että jaksaa. Olis ollut sulle ja mulle kutsu Hesaankin 14.7. kirjabloggaajien tilaisuuteen, mutta ei nyt voi millään ehtiä.

  Viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Aurinko paistaa ja paljastaa, mitä on talvella syöty. Mietin tässä katukahvilan tuolilta näkemiäni ohikiitäviä miehiä, Seurailen jostain syystä enemmän ikäisiäni ;-).

  Aurinko 'aukaisee' heidän tummat pikkutakkinsa. Hikipisarat kiiltelevät heidän otsillaan, vaikkei kesä oikeasti ole edes alkanutkaan. Näky on kauhistuttava. En muistanutkaan, että miehen vartalo on rakennettu kahdesta pallosta ;-). Heillä kaikilla näyttää olevan 'lumiukon vartalo', jota vielä korostaa liian lyhyeksi jäänyt vyö! Ollakseni tasapuolinen - ei ole näkynyt ampiaisvyötäröitäkään enää pitkään aikaan! :- :- Luin jostain, ettei sellainen ole enää muodikasta, syön illalla ylimääräisen palan suklaata.

  Aurinkoa viikonloppuun !

  www.nami-hiiri.com

  VastaaPoista
 4. Nami-Hiiri, minä seuraan kaikenikäisiä hyvännäköisiä;-)

  Niin, mietippä, miten naista vaaditaan olemaan kuin riuku ja kärsimään nälkää, olemaan ilman herkkuja, kun niin monet miehet ovat itse kuin pyöriviä rasvatynnyreitä! Se yksi amerikkalinen tv-sarja, jota kastoin pari kertaa, oliko se Ilman johtolankaa tms., siinä oli naispääosahenkilö ihan kuin vain luuta ja nahkaa ja posekt kuopalla ja se toinen pääosahenkilö, mies, oli niin lihava että kuka koskisi edes pitkällä tikulla. Ei mitään tasa-arvoa!

  Minäkin tarvitsisin illalla jonkun palkinnon, sillä ohitin äsken kaupassa niin Geishat kuin jäätelötkin;-)Ehkä vähän viiniä, rypäleitä ja Brietä...

  VastaaPoista
 5. Still loving you ja Angie veivät minut viikonloppuun. Romanttista viikonloppua sinne täältä remontin keskeltä...>#

  VastaaPoista
 6. Leena, remontin???

  Tästä tulee pitkä lista, joka kehittyy vähitellen...;-)

  Kiitos samoin teille!

  VastaaPoista
 7. Juu, yläkerta remontis..... juniori tekee omaa tilaa/huonetta sinne, seinät maalattu ja mun valitsemat tapetit revitty pois, nyt kysymys kuuluu, millanen lattia sinne tehdään, kun hän on jo huolissaan siitä, mitä j. ja minä halutaan sinne, kun hän muuttaa pois?

  VastaaPoista
 8. Ja se juniori on viel muuttanu meidän makkariin remontin ajaks...:))))))))

  VastaaPoista
 9. Leena, laita sinne kunnon kestävä parketti...tammi tai krisikka tai punapyökki...tami taitaa olla kestävin.

  VastaaPoista
 10. No, se parketti olis varmaan paras vaihtoehto....kun sit kun juniori muuttaa pois, siitä tulee tees meiän makkari.... mahdollisesti...?

  VastaaPoista
 11. Ja kun meil on viel noi koiratkin...

  VastaaPoista
 12. Biisilista soimaan ja tunnelmoimaan!
  Kyllä Rollareiden Angie on mulle näistä ykkönen! Oi riutuvaa rakkautta ja Mick niin nuori ja viaton! Huoh.

  VastaaPoista
 13. Leena, meillä on osin kiveä, osin parkettia. Kun me jaksetaan taas aloittaa remppa, laitan kaikki makkarit kyllä edelleen parketille, pyökki tai kirsikka. Jos koira on enemmän, monet käyttää laminaattia, mutta ei se ole ikinä jalan alla kuin parketti.

  Meidän pyökki on kestänyt nyt kaksi noutajaa sekä vierailevat koiruudet. Vasta O:n jälkeen on aika uusia eli sitten ei enää ikinä tarvitse siihen ryhtyä. Keittiö ja eteinen pitäisi olla aina laatoilla ja tietysti lattialämmitys alla.

  VastaaPoista
 14. Soolis, tämä lista kasvaa tästä vielä. Tästä tulee pitkäsoitto tunnelmasta tunnelmaan, jota voi sitten käyttää kuka ikinä haluaa.

  Katsoin sitä videota nyt tarkemmin ja vaikka se loppui kesken, niin juuri Jaggerin viattomuus yhdistyneenä tuohon melkein anovaan Angie-esitykseen on niin vetoava, etten voinut pidättyä;-)

  VastaaPoista
 15. Ihania biisejä!!

  Löysin/ostin eilen "Tyrskyt" pokkarin Akateemisesta Turusta..
  Maltan tuskin odottaa, että pääsen siihen, muutaman kirjan jälkeen, kirjoijen, jotka pitäisi palauttaa kirjastoon..
  ihanaa kesän tuoksua sinulle ihanainen!!

  VastaaPoista
 16. Hanne, kiitos! Se vähän rassaa, kun video ei aina vastaa musiikkia...on milloin miätkin.

  Tyrkyjä tulet rakastamaan...

  Kiitos samoin sinulle Ihanainen!

  VastaaPoista