tiistai 4. elokuuta 2009

VOIMATAULUNI TÄNÄÄN MERILLE

Tämä pieni lokinpoikanen juoksemassa meren rantaviivalla on minun Voimatauluni. Joskus aivan pieni, voi olla suuren voiman lähde. Kuvan on ottanut valokuvaaja Pekka Mäkinen.

Meri valvoo nyt eilen leikatun villakoiransa vierellä. Haluan ojentaa tämän taulun nyt hänelle, että hän jaksaa, koska kaikki tuntuvat olevan vain poissa, poissa...ja meillä nämä rappuset.

Huomaattehan kuinka poikasen jalanjälki on jäänyt rantahiekkaan, mutta meri sitä jo pyyhkii pois...

5 kommenttia:

  1. Todella ihana otos! Jotenkin ajatuksena niin vahva tämä kuva: poikanen siinä taapertaa menemään..

    Paranemisia koiralle!

    VastaaPoista
  2. Tiedätkö, näen tuon Voimalokkini koko ajan tässä koneella istuessa, joten onko sitten ihme, että tässä...

    Kiitos tovotuksista! Meri on sitkeä tyttö ja viikonloppuna tulee poikaystävä avuksi. Dina saa nyt kipulääkettä ja antibioottia, joten eiköhän tässä selvitä mätäkuusta huolimatta.

    VastaaPoista
  3. Tsemppejä sekä Merille että Dinalle!

    VastaaPoista
  4. Sooloilija, Jael ja Hannele, on siinä likka nyt kiikissä. Ottaaisin tänne ja auttaisin, mutta nuori vilkas koira pönttöpäässä täällä meidän kaksikerroksisessa. Dinaa ei mikään pitäisi poissa rapuista. Tietysti kaikki sattui taas mätäkuussa ja nyt on ollut vielä erittäin lämmintä. Kahdeksan päivää vielä...Onneksi poikaystävä tulee viikonloppuna jeesaamaan.

    Kiitos myötätunnosta. Olette jo huomannut, että olen ihan hiukan läheisriippuvainen Meristä, mutta aika hoitaa senkin asian.

    VastaaPoista