tiistai 1. syyskuuta 2009

IINEKSEN SYKSYÄ

Menkää katsomaan Iineksen kuvablogia, siellä kohtaatte monta hämmästyttävää asiaa kameran linssin läpi nähtynä. Ihan ammattilaistasoa ellei enemmänkin...

10 kommenttia:

  1. kiitos vinkistä! liityin heti lukijaksi, niin mielenkiintoiselta vaikuttaa!

    VastaaPoista
  2. No hyvä! Siellä on todella kiinnostavia otoksia. Harmi, että itsellä ei ole parempaa kameraa ja taitoa. Mutta osaan minä nauttia toisten kuvistakin - täysillä.

    VastaaPoista
  3. Iinestä mitenkään mollaamatta, suosittelen myös Mika Sipuran päiväkirjaa. On tosi laadukkaita kuvia.

    VastaaPoista
  4. Sipuran kuvia löytää etsimättä Galleriat sivupalkin alta - lisäys

    VastaaPoista
  5. Jotenkin tämä ja ne syksyn kauniit vaahteran lehdet teidän kallion kainalossa innostivat laittamaan syksyä kotiin.

    VastaaPoista
  6. peeÄR, mutta onko Sipuralla sitä maagista naisen 'tatsia', joka on Iineksen kuvissa? Iineksen kuvissa on uskomatonta herkkyyttä, mutta sitten mysö tuota ihanaa rosoa kuin tuossa vaahteranlehti oksanhangassa kuvassa.

    Katsoisin Sipuran kuvat, mutta en ymmärrä, mikä ihmeen Galleria ja sivpalkit...olen täysin epätekninen henkilö eli suoraan Speden Naisen logiikasta.

    VastaaPoista
  7. Anne, vaihdoin olkkariin siihen Ikean hyllylle eilen tummanpunaiset Kivi-tuikut, pomeranssit menivät eteiseen ja tumansiniset takakhuoneeseen...;-)

    Ah!, tummanpunaiset gladiolukset sorastaan huusivat niitä punaisia tuikkuja ja miten nuon hurmaavat kukat vievätkään minua johonkin pois...ehkä Olavi Paavolaisen kodin saliin kannakselle vuosikymmenien taakse...

    VastaaPoista
  8. Leena, mene sivulle http://mikasipura.livejournal.com/233438.html ja sivun oikeaan reunaan,mistä löydät Galleriat:)

    VastaaPoista
  9. Kiitos nyt oli helppoa, kun sain valmiin linkin...

    No, minä en ole mikään asiantuntija, vaan menen tunteella, joten tuo 'äijänäkökulma' jätti minut hieman viileäksi. Ystäväni, 60 vee mies, oli samoihin aikoihin Egyptissä ja hän oli kuvannut vanhoja papyruksia, uskomatonta Egyptin sinistä ja hiekkaa, hiekkaa...,mutta hän onkin asunut siellä päin, joten ehkä tyyli on mennyt vereen. Harmi, että hän matkusti jälleen Saharan yössä, mutta ei kuvannut minulle erämaan ylle kaartuvia tähtiä!

    Nämä ovat vain makukysymyksiä, joten kumpikaan meistä ei voi olla väärässä;-)

    VastaaPoista
  10. Ja kukaan Sinhensa lukenut ja Neferneferneferinsä kohdannut mies ei tule Egyptistä kotiin ilman kuvaa tästä viettelijättärestä. Tosin minäkin jouduin tyytymään vain Nefertitin kipsiveistoskuvaan! Miksiköhän...

    Etsippä tranlatorilla mun blogista minun julkinen keskustelu kirjailija J.P.Pulkkisen kanssa aiheesta Nefernefernefer.

    VastaaPoista