maanantai 7. syyskuuta 2009

NEITSYT 22.8. - 22.9.


Neitsyt on palvelun merkki; otat herkästi vastuun ja teet suunnattoman määrän työtä ajattelematta juuri lainkaan itseäsi tai palkkiota. Viihdyt paremmin tosiasioiden ja tilastojen parissa kuin tunteiden maailmassa, mutta pystyt kuitenkin syvästi ymmärtämään toisia ja olet onnellisin voidessasi auttaa muita. Koska olet luotettava, perheesi ja lähimmät ystäväsi voivat olla varmoja siitä, että pyrit tunnontarkasti auttamaan heitä kaikin mahdollisin tavoin.

Neitsyen merkissä syntyneenä sinulla on sangen herkkä ajattelukyky – teet tarkkoja havaintoja ja osaat eritellä asioita. Näet asiat selvästi ja tarkasti ja olet nero huomaamaan kaikessa pieniä virheitä. Pyrit täydellisyyteen niin kiihkeän pikkutarkasti, että jos tapaat jotakin mikä ei täytä vaatimuksiasi eikä ole riittävän erinomaista, sinun on kerta kaikkiaan muutettava sitä. Sinun olisi kuitenkin käsitettävä, että harvat ihmiset kykenevät tai edes haluavat kyetä ymmärtämään tinkimätöntä ja erittelevää luonnettasi. Et saa aikaan yhteistoimintaa etkä ystävyyssuhteita, jos olet liian kärkäs arvostelemaan tai moittimaan.

Arvostat terveellisiä elintapoja ja siisteyttä. Ne ovat ihailtavia ominaisuuksia, ellet anna niiden tulla suorastaan pakkomielteiksi. Toisista on epämiellyttävää, jos arvostelet heidän ruokavaliotaan tai saatat heidät noloon asemaan huomauttamalla kaapin päällä olevasta tomuhiukkasesta.

Raha-asioissa olet järkevä ja taloudellinen ja haluat pitää muutaman euron piilossa odottamatonta tarvetta varten. Joskus sinäkin saatat mahtailla, mutta kerskailusi kohde on luultavasti hyödyllinen vaikkakin kallis esine. Ne Neitsyet joilla on esteettistä makua suosivat usein harvinaisia kirjoja ja taide-esineitä.

Neitsyet ovat pikemmin älyllisiä kuin tunteellisia ja heidän synnynnäinen pidättyvyytensä estää heitä ilmaisemasta todellisia tunteitaan. Heillä on hyvin ihanteellinen käsitys kodista ja perheestä, mutta he ovat enemmän käytännöllisiä kuin romanttisia ja helliä suhteessa läheisiinsä. He saattavat olla melko valikoivia aviopuolison suhteen, mikä johtuu osaltaan myös siitä, että he vaativat aina täydellisyyttä ja ovat liian arvostelevia jopa pikkuasioissa.

Neitsyt –ihmisenä olet älykäs ja hyvä keskustelija, vaikka sinulla onkin taipumus liioitella asioiden yksityiskohtia. Sinun olisi pidettävä arvostelusi ulkokohtaisena ja asiallisena paljastamatta ihmisten pikkuvirheitä, jotka vain sinun terävä ja erittelevä älysi on havainnut.

Neitsyestä heijastuu usein hänen merkkinsä kaksinaisuus: hän voi olla erinomainen älyniekka, filosofi ja tiedemies – toisaalta hän on käytännöllinen ja järkevä. Tätä yhdistelmää on vaikea voittaa, mikäli Neitsyt toimii tarkoituksenmukaisesti ja uutterasti.


Toisten on usein vaikea ymmärtää Neitsyen luonnetta; vastuuntuntosi ja halusi palvella muita näyttää usein sopivan huonosti yhteen sinulle luontaisen tosiasioiden kylmän arvioinnin ja ihmisten tunteettoman arvostelun kanssa. Vaikuttaa aivan siltä, kuin ajatuksesi olisivat jotenkin erillään tunne-elämästäsi.

Vaikka suhtaudut joustavasti hankaliin tilanteisiin ja selviät nopeasti vaikeuksista, sinusta tuntuu usein, että jännittyneisyys ja hermostuneisuus ovat jonkin perussairauden oireita ja yrität parannuskeinoa toisensa jälkeen, kun ehkä tarvitsisit ainoastaan elämäntahdin muutosta. Jokin harrastus tai muu virkistysmuoto auttaa sinua saavuttamaan kaipaamasi henkisen ja fyysisen tasapainon.

Koska olet syntynyt Neitsyen merkissä, sinulla on useita merkittäviä ominaisuuksia. Kykenet tarkkailemaan itseäsi selvästi ja kiihkottomasti. Sinun olisi yritettävä päästä liiallisesta arvostelunhalustasi ja ahdasmielisistä piirteistäsi.

Neitsyiden olisi etsittävä itselleen puoliso, jonka luonteenlaatu sopii yhteen heidän luonteensa kanssa; tällöin heillä on suuremmat mahdollisuudet viettää sopusointuista ja onnellista yhteiselämää.

9 kommenttia:

  1. Olen Neitsyt ja aika paljon tuosta tunnistankin itsestäni!

    VastaaPoista
  2. Jael, arvaa ketä ajattelin tätä kirjoittaessani;-)

    VastaaPoista
  3. Kirjoita sitten vaa'an horoskooppi jossain vaiheessa!

    VastaaPoista
  4. Olipa erikoinen, sekava ja itsensä aina välillä kumoava horoskooppiluonne -arvio. Täytyy sanoa, että en löytänyt mitään yhtäläisyyttä neitsyeeseen, joka oli ensi rakkauteni ja jolla on aina pysyvä paikka sydämessäni - tulen aina Häntä rakastamaan. Onneksi ystävyytemme jatkuu ja jatkuu läheisenä.

    VastaaPoista
  5. Tuure, kirjoitan toki! Enhän sinua väliin jätä.

    Pikku Myy, minusta tuo oli jotenkin sellainen, että sopii niihin neitsyihin, jotka minä tunnen...Enkä minä itse näitä keski, tämä on yksi erityinen kirja.

    Ei ystävyyksien tarvitse katketa. Ja rakkaus ei koskaan lopu.

    VastaaPoista
  6. Ou vel, tuossa on aika hiivatisti minua.

    VastaaPoista
  7. Taidat olla neitsyt. Tämä kirja, josta näitä poimin on tullut minulle kutsumatta, mutta siinä on outoa taikaa. Sisältää luonnehoroskooppien lisäksi tarkasti, millainen pitää tulevan puolison olla horoskoopiltaan ja ellei ole, mitä sitten. Se tästä nyt puuttuisi, että niitäkin pitäisi alkaa kirjoittaa;-), mutta aloitn nämä horoskoopit kai härästä ja päätän oinaaseen.

    VastaaPoista
  8. Olen myos Neitsyt ja ihmeen paljon sopii minuun, vaikka en juuri horoskooppeihin uskokaan, mutta joskus naita perusluonnejuttuja on mukava lukea. Mielenkiintoisinta on viimeinen lause! Mieheni on myos Neitsyt ja olemme todella samanlaiset luonteeltamme ja jo iat ajat yhdessa.

    VastaaPoista
  9. S., tämä kirja puhuu totta, se on todettu monasti. Useinhan on niin, että sopii oman merkkinsä kanssa yhteen, mutta...minun pitää nyt tarkistaa sovitteko te yhteen.

    Vitsi;-)

    VastaaPoista