keskiviikko 17. huhtikuuta 2019
Pääsiäisen ajan herkkuttelua ja grillikauden avajaiset
Tämän piti ehtiä jo aikaa sitten, mutta oli hukassa hetkiä kiitos runsaiden pihatöiden. Siis täältä resepteistäni voit löytää jotain uutta pääsiäisen ajan pöytään eli Ruokareseptit Leena Lumissa. Lammasta ei löydy, mutta muuta monenlaiseen makuun. Me aiomme avata grillikauden, joten jos olet samalla mielellä, löytyy jotain grilliin tai grillatun oheen. Viimeisessä Kotiliedessä oli valmistettu lammasta ja oli siinä muutenkin paljon kivoja lisukejuttuja yms.
Iki-ihana on Minttulin pääsiäistorttu!
Lumimiehen toiveesta meidän yhden päivän jälkkäri on omenapiirakka vanhanajan vaniljakastikkeella.
Hedelmäisen manchegosalaatin oli hammaslääkärini löytänyt blogistani ja kehui kovasti.
'Pikkulinnun munia', jos on virpojilta jäänyt, on kaunista katsella sekä maistella.
Yksi nopeimmista postauksista ikinä, sillä lähdössä cityyn asioille ja ehkä siellä myös kirkastuu, mitä tulee grilliin. Takuulla jälleen capresea ja painotus tulee brunssille, jolloin voimme tehdä puutarhapäivää ja syödä illalla pääruoan. Harvinainen pääsiäinen, kun emme lähde länsirannikolle ja nuorillakin on nyt muuta. Luemme, katsomme sarjoja, saunomme...nautimme rypäleitä ja valkohomejuustoa.
Herkutellen!
ruokaterveisin
Leena Lumi
Ruokakirjat Leena Lumissa
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Herkulliset ovat pääsiäisajan antimet sinulla jällen! Nyt onkin luvassa upeaa säätä, joten grilli käynee kuumana tälläkin suunnalla. Tosin teen jälleen hirviruokaa, sisäfileestä, en grillissä:) Tietenkin yhden päivän jälkiruokana on tuo sitruuna-marenkitorttu (kiitos linkityksestä jälleen)
VastaaPoistaIhanaa pääsiäistä ♥
Minttuli, kiitos♥ Paras tarttua hetkeen! Meilläkin usein pääsiäisen aikaan gulassi, jonka teen joskus myös hirveen, mutta nyt kelit määräävät. Ihana torttusi sun♥, jota minä taidan väärin nimittää kakuksi. Ole hyvä!
PoistaKiitos samoin ♥
Näyttää herkulliselta!
VastaaPoistaRauhallista pääsiäisen aikaa teille
Johanna, kiitos!
PoistaKiitos samoin♥
Teille tulee herkullinen pääsiäinen! Tuo hedelmäinen manchegosalaatti kuulostaa ihan taivaalliselta: rakastan manchegoa. ♥ Tuota äidin sitruunaista pääsiäistorttua pääsen varmaankin pian maistamaan.
VastaaPoistaHyvää pääsiäisen aikaa, Leena & co. ♥
Katja, ollaan hyvän perään:) Se onkin herkullista ja voin kehua, kun sen jostain lehdestäni nappasin. Oijoi, sinulla on ihana pääsiäinen tiedossa.
PoistaKiitos samoin Katja &co ♥
Olen ekopaastonnut liki 7 viikkoa ja kaikki makea saa jo veden kielelle pelkkiä kuvia katselemalla;) Pääsiäisenä on jo lupa herkutella ja tuo hedelmäinen salaatti olisi ihan minun juttuni - ja noita samoja pikku suklaamunia aion hankkia kulhokaupalla;)
VastaaPoistaNyt jäin miettimään, pitäisikö se grillikin jo kaivaa säilöstä? Meille tulee vieraita ja nuorisokin yhdeksi päiväksi ja vielä kun miniäehdokas on mestarigrillaaja, niin eipä tarvitsisi menua enempää miettiä;)
Riemullista pääsiäistä, Leena <3
Arja, hyvä sinä! Noi suklaamunat jostain syystä katoavat hyvin nopeasti:)
PoistaMeidän piti vasta vappuna, mutta kun on näin hyvät kelit: Meillä on niin kuuma täällä Suomen Tahitilla, että tulin haravoinnista keventämään vaatetusta. Grilli esiin vain, tulee rento fiilis ja maistuu suvelta.
Kiitos samoin sinulle, Arja♥
Ihania tunnelma-/ruokakuvia! Joulu ja pääsiäinen ovat kyllä ihania riemujuhlia! Oikein hyvää pääsiäisen aikaa sinulle Leena!
VastaaPoistaRita, kiitos! Minulle joulu on juhlista tärkein, se on kuin oma vuodenaikansa. Pääsiäinen on nyt erikoinen pysähdys, koska emme lähde minnekään ja nuorilla on muut menot. Kiitos samoin sinulle Rita♥
PoistaVietän erikoista pääsiäistä, sillä olen yksikseni Turussa. Ruokalista on vielä avoin...
VastaaPoistaArkeilija, meillä samoin erikoista eli nuoret jäivät Hesaan ja me menemme länsirannikolle vasta toukokuulla. Turku on takuulla herkkumesta! Mukavaa pääsiäisen aikaa!
Poista♥