maanantai 7. syyskuuta 2009

ENJOY YOURSELF: CULPA MIA BY CONCHA BUIKA

http://www.youtube.com/watch?v=OVUKh3mSLgo&feature=related

13 kommenttia:

  1. Oi miten ihanan rytmikästä musiikkia!!!
    Ja niin se on miten kirjoitit sivulleni! kiitos tsemppaavista sanoista!
    Iloista viikon alkua!

    VastaaPoista
  2. Eikö olekkin! Tämä on nyt sitten vaikka sinulle - voimamusiikkia. Tarvitsin sitä itse tänään ja nyt ojennan sen sinulle. Arvasin, että saat juonen päästä kiinni. Kiitos!, mukavaa viikkoa sinulle myös, Anu.

    VastaaPoista
  3. Concha Buika on ihana,kiitos kun laitoit tänne.Hän on mielestäni yksi tämänpäivän parhaista artisteista Espanjassa.

    VastaaPoista
  4. Herranjestas, mustaihoinen flamencolaulaja!!! Enpä olekaan koskaan kuullut. Kylmät väreethän tästä meni.. Hieno. Vielä kun ymmärtäisi kieltäkin.

    VastaaPoista
  5. Jael, MINULLE tämä oli löytö! Alkaa tuntua, etten ole koskaan oikein kokenutkaan musiikkia, josta todella nautin...Kiva, että pidit! Hassua, että Amado Miosi vei minut taas tuonne Youtubeen, jossa aikaa kuluu hulvattomasti, mutta nyt kannatti, sillä tämän laulajattaren levyjä tulee nyt musiikkihyllyyni.

    Sooloilija, tämä on todellakin värisyttävää...minä koen tämän senkin takia niin voimakkaasti, kun EN YMMÄRRÄ sanoja: annan vain tämän rytmin viedä eli se on kai sitä 'let it flow' -josta luin yhtenä elämäntapana.

    VastaaPoista
  6. Leena,pidin pidin....mulla onkin ollut Buikan viimeinen levy "Nina de Fuego jo viime vuodesta,enkä kyllästy siihen lainkaan.Buika yhdistää niin hyvin flamencoa,jazzia, soulia ja latinalaisia rytmejä.

    VastaaPoista
  7. Jael, nimenomaan ja uskotko, että tuohon listaan voidaan lisätä vielä fado...Sun avulla löysin sen Coronita de floresinkin, joten eikun kiitos. Ja nyt sain sulta tuon levyn nimen...;-)

    VastaaPoista
  8. Onneksi toissani Youtubeen ei paase, muuten surffailisin siella varmaan koko ajan. No, sen takia kai paasy onkin kielletty.

    VastaaPoista
  9. Anu, sinä olet addikti;-) (no minäkin kai...,sieltä ei malta lähteä, kun sine menee...)

    VastaaPoista
  10. Leena:tuo albumi on ehdottomasti hankkimisen arvoinen.Yksi lempikappaleistani siinä on "mienteme bien"(valehtele minulle hyvin) jossa Buica laulaa Chavela Vargazin tyyliin.Katsopa,jos sieltä YouTubesta löytyisi myös Vargazin videoita,on jo 90-vuotias ja on parin vuosikymmenen ajan ollut sellainen,jota aina välillä on pakko kuunnella.

    VastaaPoista
  11. Ah!, jo tuon biisin nimi suomeksi saa ihoni värisemään: valehtele minulle hyvin! Sitten siihen kieleksi espanja ja Buikan uniikki ääni: tajutonta!

    Uskon, että Välikaton Feetu Buikan albumin minulle joululahjaksi;-)

    VastaaPoista
  12. Juu,aivan tajutonta! Siellä netissä tosiaankin Chavela laulaa kuuluisaa laulua VOlver, ja sitä samaa omalla tyylillään laulaa Concha omalla albumillaan....

    VastaaPoista
  13. Jael, älä nyt paljasta tätä, mutta Volver on tulossa minulta. Oli aivan tuska valita sinulle nyt levyä..., sillä aloitn homman viikko sitten ja miten saatoin tietää, että Buika on sinulle niin tuttu. Ja sitten minulta tulee No Habrá Nadie En El Mundo, Miénteme bien ja ...;-)

    Minun sydämen ei kerrallaan mahdu kuin yksi 'ämmä', joten nyt Mariza antaa kauniisti tietä Buikalle. Pidän nykyään entistä enemmän latinoon ja primitiivisyyteen ja rosoiseen rohkeuteen uskaltavista. Siinä valossa oli outoa,minkä vaikutksen teki vanha kunnon Amado Mio! Muistan nähneeni Gildan ja pitäneeni siitä kovasti. Miesnäyttelijät olivat vain siihen aikaan kuin puupökkelöitä!

    VastaaPoista