sunnuntai 4. lokakuuta 2009

THE FEELING IN THE SHOWER ROOM


8 kommenttia:

  1. Hannele, ehkä jopa JOULUsaunaan...;-)

    "My home is my castle", on todellinen härkähoroskoopin tunnari. Minä olen juuri tuota tyyppiä.

    VastaaPoista
  2. Minä taas en oikein. Tarvitsen ympärilleni sykkivää melua ja liikehdintää! Siksi pakenen aina kotoa, tänäänkin kahville keskustaan. Mutta kesällä, tai viikonloppuisin, en saa itseäni ylös minnekään, vaan linnottaudun jonnekin lukemaan tai piirtämään, kirjoittamaankin ehkä. Mutta kesällä - silloin olen kotona! Silloin merituulet pyyhkivät hieman suolaisina rannikkoa, ja taivas on kirkkaan sininen, kaunis, ja valo on sanoinkuvaamaton! Silloin olen kilpaa riippumatossa ja uimassa. Mutten paikoillani koskaan.

    VastaaPoista
  3. Tuure, en minäkään oikein pysty olemaan paikoillani, mutta tämän kivitalon sisällä ja isossa puutarhassa on suuri vilkkaus. Ja asummehan ihan veden äärellä. Joskus lähden johonkin, että huomaisin, kuinka ihana on palata. Tämän päivän viimeinen postaus on lempihotellini Saksasta, se on likeltä Göttingeniä ja asumme siinä aina joko etelään ajaessa tai sieltä tullessa, eli siinä on kotini maailmalla. Salzburgista löytyy toinen 'koti'.

    VastaaPoista
  4. Minulla on varmaan vain yksi koti, mutten ole vielä löytänyt sitä!

    VastaaPoista
  5. Tuure, se koti on sitten se, jonka sinä perustat, kun muutat kotoa pois. Minullakin on vain yksi koti, mutta kun olen poissa niin joku paikka muodostuu 'kodiksi' hetkellisesti monien syiden summana.

    VastaaPoista
  6. Hannele, siellä et ollut yksin;-) Vuosi '69, kai muistat!

    VastaaPoista