sunnuntai 4. lokakuuta 2009

RODETAL


8 kommenttia:

  1. Mukavan näköinen hotelli! Tulee mieleen jotenkin Skotlannissa Alfordin kylässä ollut pieni hotelli, jossa olimme yötä ... Sen edessä oli koski ja sen takana vihreä pelto ... Aamulla kaiken päällä velloi jännittävä, kaunis usva. Hotellissa oli ehkä viisitoista huonetta. Se oli mahtava!

    VastaaPoista
  2. No, tässäkin on usein ympärillä ihana usva, ja ympärillä peltoa ja metsää. Myös viisitoista huonetta ja tosi herkullinen ravintola. Ravintolan valomerkkinä toimivat hotellin ankat, jotka tepastelevat yöksi nukkumaan sisätiloihin. Aamuherätys on se, kun ankant kaakottaen menevät ulos. Paksut untuvatäkit, mahtava aamiainen, kesällä ihastuttava ulkoterassi, missä syödä etc.

    VastaaPoista
  3. Hih, tuon ohi on ajeltu kymmeniä kertoja matkalla ystäviemme luokse, jotka asuu 20km tuosta paikasta. Näyttää kivalta paikalta.

    VastaaPoista
  4. Allu, tästä on noin puolen tunnin ajo Göttingeniin, josta minä teen löytöjä. Tässä siis yövymme etelämmäs mennessä tai sieltä palatessa. Ja ne ankat siinä...viehättävä maalaisympäristö ja tämän hotellin ravintola on ainakin ollut ruokansa puolesta tasokas, mutta niinhän me olemme Saksassa tottuneetkin.

    VastaaPoista
  5. Onpa kaunis! Tykkään noista saksalaistyylisistä taloista.

    VastaaPoista
  6. Jael, tämä on niin ihana paikka. Ihmettelen, että Meri ei mitään kommentoinut, kun on pyytänyt shoppailureissua Göttingeniin ja 'sitten pitää ehdottomasti asua Ankkahotellissa...'Tämä hotelli kasvattaa ankkoja/hanhia, mutta onneksi Meri on joka kerta löytänyt sen Martti-hanhen seikkailujen Kepnekaiselaisen täältä uudelleen ja uudelleen...hän ei taida vieläkään tietää mitä on saksaksi ankka...onneksi, sillä sitäkin ruokalistalta löytyi...

    Mulle tuli hirveä tarve lähteä ajamaan nyt tuonne, kun tämä kuva on otettu juuri erittäin onnistuneelta lokakuun matkalta, jolloin ajoimme Salzburgiin. Ensi tai seuraavan syksynä sitten...

    VastaaPoista
  7. Göttingen on edelleen aivan ihana kaupunki ja sinne vielä jonain päivänä palaan! Tuo hotelli on erittäin kodikas eikä liian moderni ja kylmä kuten monet nykyajan rumat pilvenpiirtäjät ovat! Tämä hotelli on osa rakkaudestani saksaan ja keskieurooppaan<3

    VastaaPoista
  8. Meri, mehän aina todettiin, miten síellä so´pi meille kaikki ilmastosta alkaen ja alpit niin likellä. Ei se Saksa sieltä minnekään katoa, te voitte Teemun kanssa vaikka muuttaa sinne!

    VastaaPoista