maanantai 13. joulukuuta 2010

JOULUMARKKINAKUVIA PRAHASTA JA MUUTA

Minähän en matkusta mihinkään nykyään, vaan hoidan vanhaa Hänen Majesteettiaan, joka on ihan kuin hukassa ilman minua tai Lumimiestä. Siksi ilahdun, kun joku muistaa minua tällaisilla kuvilla. Kiinnostavaa blogia pitävä S. saa lämpimät kiitokseni♥ Näiden kuvien myötä ujutan tietoonne, että vuoden parhaat kirjat olen jo valinnut. Yritän sitä ennen tehdä tämän viikon aiotut ja sitten julkaisen oman subjektiivisen mielipiteeni, jos maltan odottaa viikonloppuun asti...Käykääpä täällä lukemassa mitä kaikkia ihmeitä luonnosta löytyy.
Pidin tästä ikkunakuvastakin...
Maisema ikkunasta, ovet, raput...niissä on sitä jotakin.

14 kommenttia:

 1. Oi Praha, ihana paikka. Olin siellä kerran jonkin aikaa töissä firmani haaraliikkeessä ja nautin.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia Prahasta! Ei sitä tosiaan aina tarvitse lähteä maailmaan ääriin kun voi nojatuolimatkailla tällaisten kuvien kera!

  VastaaPoista
 3. Allu, ihan tosi? Teeppä joskus postaus Prahasta. Mikä siellä on lumoavinta, mistä et pidä, mitä kannattaa nähdä/kokea. Onko hyvä ruoka? Gulassia nyt takuulla, mutta ei varmaankaan niin hyvää kuin sain kerran Salzburgissa;-) Miten kirjakaupat ja antikvariaatit etc.

  Susa, juuri niin. Kaikella on aikansa. Mun aika on nyt tämä ja olen kiitollinen, että Olga on vielä tämän joulun. Joku on ajatellut, että tämä nainen ei kestä ellei hän saa sopeutua tähän asiaan hitaasti...

  Susa, nythän me oltiin Prahassa;-)

  VastaaPoista
 4. Elmiira, eikö vain!

  Tomomi, S. asuu Israelissa, mutta Välikaton Feetu kuiskasi, että paketti on matkalla;-)

  VastaaPoista
 5. Voi, mikä ihana satumaailma! Mietimme nyt kotikemistini kanssa, että olisimmeko lähteneet Kööpenhaminan sijasta Prahaan, mutta lentoaikataulut päättivät Tanskan eduksi. Olen käynyt kerran Prahassa, elokuussa 1998, ja kaupunki oli silloinkin ihana. Mutta joulun aikaan, oih! En paljon muuta voi sanoa.

  Jään mielenkiinnolla odottamaan kirjavuotesi parhaita. Itse aion laatia oman listani vasta joulun jälkeen, koska nyt Olli Suomisen ja Kerttu Karan tarina on melkein lopullaan ja koskaan ei tiedä, mitä se Välikaton Feetu tuo tullessaan.

  Ihanaa päivää ♥

  VastaaPoista
 6. Lumiomena, sinulla oli varmaan ihan loistavaa Tanskassa. Minä pidän siitä maasta. Kävin jo eilen kurkistamassa, olisiko ollut joulumarkkinakuvia sinulla;-)

  ...silti on pakko päästä Prahaan, sitten kun...Vasta nyt kiinnostuin, kiitos S::n.

  Ymmräsithän, että jään lomalle 23.12. viikoksi! Miksi kukaan ei usko...Minun täytyy tehdä kaikki NOW OR NEVER...

  Juu, Feetusta ei koskaan tiedä!

  Kiitos samoin♥

  VastaaPoista
 7. Kiva nähdä näitä ihania muistojani näin julkisesti, kiitos! :-)
  Huomatkaa että nämä kuvat on hotellihuoneen ikkunasta!!
  Ja kyllä, Välikaton Feetu tuo jotain Leenalle Prahastakin.
  Suosittelen kaikille matkaa Prahan joulumarkkinoille, mutta ottakaa huomioon että lennot saattavat viivästyä jos on lunta niinkuin tänä vuonna. Oma lentoni Israelista Prahaan lähti 11 tuntia myöhässä, koska kone jonka olisi silloin pitänyt laskeutua jo Israeliin Prahasta ei ollut vielä tullut edes Prahaan muusta Euroopan kaupungista lumimyrskyjen takia.. Joten Prahan matka oli aikamoinen seikkailu. Olen aiemmin käynyt siellä syksyllä 2007 jolloin oli ihana ruska puissa. Seuraavan kerran menen ehkä keväällä kun puut kukkii... toivottavasti!

  VastaaPoista
 8. S., kiitos, kuvat olisivat riittäneet♥

  Minäkin pidän Keski-Euroopan keväästä ja syksystä. Molemmat ajat ovat loistavia matkustamiseen Euroopan sydämeen.

  Tuo lentohomma kuulostaa rankalta, mutta sinä et takuulla ollut moksiskaan...;-) Minä olisin kuollut!

  VastaaPoista
 9. Heh, melkein minäkin kuolin kun tulin lentokentälle klo 3.00 aamulla ja kuulin että lento, jonka pitäisi lähteä klo 6.00 myöhästyy ainakin 9 tuntia. Ja lopulta myöhästyi 11. Mutta onneksi olen hyvä kriisitilanteissa ja heti otin taksin Tel-Aviviin hotelliin ja menin nukkumaan 4 tunniksi (en ollut nukkunut koko yönä) ja sitten vasta aloin ajatella että mitäs ny. Pääasia että pääsin Prahaan vielä samana päivänä ja lopulta laskeuduin Prahaan juuri samaan aikaan kuin Suomesta tullut ystäväni, jonka lento Helsingistä oli myös myöhässä samasta syystä!
  Oli välillä kyllä tosi Kafkamainen olo, mutta niinhän se kait pitääkin olla jos Prahaan kerta matkustaa. ;-)

  VastaaPoista
 10. S., sinähän lähditkin Kafkan tunnelmia hakemaan, joten sitä sitten sait. Miten minä arvasinkaan, että sinä olet kriisitilanteiden selviytyjä...

  VastaaPoista
 11. Onpas upeat kuvat Prahasta. Kerran käyneenä ja vielä varmasti käyvänä katselen kaiholla noin kauniita kuvia. Joulun alla olisi varmaan kiva käydä tuollakin =)

  VastaaPoista
 12. Birgitta, niinpä. Joulumarkkinamatkat ovat nyt trendi. Keski-Euroopalla on pitkät perinteet joulun odotuksessakin.

  VastaaPoista