keskiviikko 1. joulukuuta 2010

KERRAN MINÄKIN...ARVONNASSA VOITIN!

Tänään elämäni ensimmäinen arvontavoittopaketti tavoitti minut.. Sain Annen arvonnassa toffeita, joulukortin, pehmeän Merry Christmas -sydämen, joulun värisen patalapun sekä samanvärisen keittiöpyyhkeen. Kuivauspyyhe ei ole minulle mikään turha juttu, sillä omistan mm. Qvintin astiaston, jota ei saa pestä koneessa ja sen lisäksi vielä yhden vastaavan toisen...Minun pyyhekulttuurini on muuttunut. Toinen roikkuu keittiökaapin oven takana koukussa ja toinen on aina esillä. Niinpä tilasin Sateenkaarentakaa pinkkejä kuivauspyyhkeitä, joista toinen malli ovessa näkyvissä. Voitte vain arvata tuleeko tämä voittopyyhe koukkuun piiloon vai esille. Tuo kaikki korissa oleva ei ole siis tästä arvonnasta, mutta vakuutan, että blogiystävyydellä on osuutta muihinkin korin tuotteisiin. Kiitos Anne & muut♥

14 kommenttia:

 1. Onnea Leena voiton johdosta;ja ihanan palkinnon voititkin!

  VastaaPoista
 2. Jael, kiitos. Tässähän voi pian alkaa uskomaan, että arvonnassa voi oikeasti joskus voittaa;-)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea =)

  Kyllähän sun täytyy tietää, että arvonnassa aina joku voittaa ;-)

  Ihana voittopaketti!

  VastaaPoista
 4. Birgitta, kiitos!

  Mutta että minä...;-)

  Niin minustakin!

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajalle! Somaa on! :)

  VastaaPoista
 6. Ilse, kiitos! Soma on viehättävä ja vanhanaikainen sana;-)

  VastaaPoista
 7. Onnea voitosta. Ihanaakin ihanampi pyyhe, niin herttainen :) Ja jos oikein näen, niin korissasi on hyvinkin jotain tuttua.

  Tuo Ilsen esiin tuoma soma on hurmaava sana! Yksi blogimaailman ihanista asioista ovat kaikki ne sanat, joihin täällä törmää. :)

  VastaaPoista
 8. Onnea voitosta, kivan palkinnon saitkin.

  VastaaPoista
 9. Lumiomena, ne kauneimmat eli pinkit kynttilät odottavat päivää 23.12.♥

  Mikä etiäinen minulla oli, etten ostanut Kodin Ykkösestä tuollaista hienoa astiapyyhettä, jossa se rautainen ripustusvahvistus, mutta se ei ollut näin kaunis - edes. Ja patalappu on samaa sarjaa. Toffeet saa Lumimies, sillä minähän lotraan sen suklaan kanssa.

  Suomen kieli on sanoista rikas.


  Elmiira, kiitos!

  Allu, kiitos! Juu, tämä rakentaa joulun mieltä.

  VastaaPoista
 10. Onnittelut vielä sinullekin arpajaisvoitosta! Ihanan paketin sait myös Annelta. Onhan se käsittämätöntä, että arpajaisonni joskus osuu omallekin kohdalle. :-)

  VastaaPoista
 11. Absolutely white, kiitos! Minä tykkään pehmeistä paketeista, kun näitä kovia (lue: kirjoja) on omasta takaa. Minä itse olen eniten hämmästynyt;-)

  VastaaPoista