torstai 9. joulukuuta 2010

JOULUKUUSESTA

Me kaikki muistamme tämän ajan ykköstunnelmakirjan Meillä on joulu ja joka mm. oli mukana arvonnassa. Esitellessäni kirjaa näytin muutamia kuvia ja tässä vielä yksi, jossa tärkeä joulun tekijä eli joulukuusi. Tämän kuusen koristelu on saatu aikaiseksi hieman erikoisesti ja siitä lisää itse kirjassa. Kuva on otettu Keltaisessa talossa ja loistava kuvaaja on ollut Arto Vuohelainen. Väistämättä minun katseeni vangitsi Eliel Saarisen hengästyttävän upea ryijy Ruusu, josta jaksan unelmoida...

4 kommenttia:

 1. Kas kun en ole koskaan kuullut tuosta Keltaisesta talosta. Sehän on näköjään samalla paikkakunnalla kuin läheisten sukulaisteni mökki, pitääpä ensi kerralla mennä katsomaan. Todella tunnelmallinen tuo valokuva.

  VastaaPoista
 2. Allu, minäkään en ollut kuullut. Lumimies sanoikin, että 'likellä Tamperetta'.

  Jos klikkaat auki kirjan arvostelun, siellä on vielä kaksi kuvaa ko. talosta. Tämä kirja oli mukana arvonnassa, joka tapahtui matkasi aikana. Tosin omaani en pois antanut, sillä tämä on myös paitsi tunnelmakirja ja sisutusvinkkejä, niin myös kätevä joulun ajan ruokakirja.

  VastaaPoista
 3. Totta turiset Leena, tuo ryijy on kyllä upea!

  VastaaPoista
 4. Helena, jos mulla olisi talo kuin sulla, tuo ryijy tulisi heti. Tilasin muuten kuvaston, jossa tuon ja monen muun ryijyn tiedot. Kuvastoa tekee Suomen Käsityön Ystävät.

  VastaaPoista