torstai 9. joulukuuta 2010

TORSTAI VASTA, MUTTA TOIVOTTELEN JO VIIKONLOPPUA, KOSKA...

Tiedän, että on vasta torstai, mutta toivotan jo nyt viikonloppua, sillä...Seuraavat kolme päivää ovat yhtä kiitämistä. Sen lisäksi, vaikka olen luvanut, etten mitään sairauksiani kerro, niin nyt kai täytyy...eli olen viikko sitten kaatunut meidän viettävällä kalliolla. Luulin, että pakkaslumi pitää, mutta ei se, jos alla on jäätä. Yli viikko on mennyt jo, eikä ole paljon helpottanut. En halua mitään osanottoja, joten, please, älkää! Yritän nyt vain selvitä ja pahinta on istuminen. Joku selässä tärähti. Kiidän siis Burana-käyntisenä ja yritän välit kutoa seisaaltani. Lumimies lupasi huolehtia koko viikonlopun kaikki ruoat, siivoukset lumenluonit ja koiruuden. Onneksi.

Lupaamani ruoka- sekä lastenkirja tulevat sitten vasta ensi viikolla. Ei voi mitään.

Jos haluatte hauskaa Anna-Leena Härkösen tyyliin, lukekaa uudesta Anna-ledestä hänen kolumininsa Vasurivajukki. Minä aloin heti voida paljon paremmin...

Siis valkoista, unelmaista viikonloppua näiden Ilonan ihastuttavien kuvien kera♥

I'm Yours


kuvat Sateenkaarentaa

27 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa (ja parantavaa) viikonloppua, Leena! :)

  VastaaPoista
 2. kiitäminen ja selkävamma kuulostaa huonolta yhdistelmältä, mutta onneksi on lumimies ja sinussa virtaa. En ota osaa, mutta jos saisin niin saattaisin kehottaa kipin kapin lääkäriin... Hyvää viikonloppua joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 3. No ei sitten osanottoja, mutta oletko varma, ettei kannattaisi käväistä lääkärissä...?

  Ihania joulujuttuja tuolla alempana, lueskelin ja ihastellen katselin niitä. Kiitos!

  Hyvää viikonloppua siis jo! Kyllä se vähän niin kuin torstaina alkaa muutenkin.

  VastaaPoista
 4. Älä nyt suutu, Leenseni, mutta jopas käväisisit fysiolla..

  VastaaPoista
 5. Sanna, kiitos!, ja älä vain kaadu;-)

  Anni, niin oudolta voi kuulostaa, mutta kaikki muu käy nyt jo paitsi istuminen pitkään. Seison, kävelen, kiidän...viikko sitten ei sujunut nämäkään. Kiitos smaoin sinulle!

  Ilse, takuulla: no doctors at all!

  Kiitos samoin! Juu, minustakin viikonloppu alkaa usein kuin jo torstaina oli sitten kaatunut tai ei.

  Vihreätniityt, kerron myöhemmin...palataan. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. En toivottele enkä voivottele, mutta sanon silti, että kunpa buranakäyntisi muuttuisi pian tavalliseksi käynniksi!!

  Hyvää viikonlopun odottelua. Minullakin on niin paljon touhua, että saa nähdä, ehdinkö kirjoittaa siitä "yhdestä kanadalaisesta kirjasta" tänään vaiko en.

  VastaaPoista
 7. Jos selkä ei tokene, niin suosittelen osteopaattikäyntiä.

  Raikasta ja lumista viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Lumiomena, onneksi en ole kokovartalokipsissä tai haitilianen kolerapotilas;-) Lue Anna-Leena kolumni uudesta Annasta.

  Laita mulle sitten vinkki meiliin, jos muistat. Siitä kanadalaisesta...

  Nyt ei kävely satu enää, mutta konttaaminen on kaikkein ihaninta...


  Anne, minä pelkään kaikkia semmoisia enenmmän kuin hattivatteja!

  Kiitos samoin! Kävelen vähän ja käyn sitten katsomassa, mitä sulla on...

  VastaaPoista
 9. Ei osanottoja, joten toivotan rauhallista viikonloppua lumimiehesi hellässä ja hyvässä hoidossa!

  VastaaPoista
 10. Susa, kiitos kun et osanottanut. Ottaa muutenkin päähän ihan tarpeeksi.

  Juu, hän saa tehdä kaikki, paitsi livistää la-iltanana yhteen miesten VIPpiin. Tuskin jaksaa siellä kauaa olla, sillä sitä ennen on niin paljon ja monipuolisesti rasittavaa toimintaa;-)

  Antoisaa viikonloppua sinulle, Susa!

  VastaaPoista
 11. Eli toivotan hyvää viikonloppua!
  ;D

  t. Soolis

  VastaaPoista
 12. Kiitos samoin! Tuo sun hymiö ilahduttaa mua, sillä jos saan myötätuntoa, tunnen olevani toinen jalka haudassa ja sitähän minä en aio olla. Voi, lue se Härkösen käsi kipsissä juttu...

  VastaaPoista
 13. Konttaamallakin voi kiitää:D mutta mene kuitenkin varoen♥
  viikonloppuusi lämpimiä ajatuksia
  marialta

  VastaaPoista
 14. Maria, viime viikolla konttasinkin;-), sitten klenkkasin, nyt kuljen silleen ylivarovasti kuin hyvin hauraat...Huomenna meno, josta en yleensä ole poissa.

  Kiitos samoin, Maria♥

  VastaaPoista
 15. Auts!
  Onneksi Lumimies on siellä sankarina ja auttaa.
  Parane pian ja hyvin.

  VastaaPoista
 16. Mukavaa viikonloppua ja lepuuta nyt sitä selkääsi,että se paranee.Onneksi ihana lumimiehesi hoitaa kaikki hommat kunnes voit paremmin:-)

  VastaaPoista
 17. Johanna, niin. Vielä viime viikolla konttasin...Mitään ei ole murtunut, koska voin varata jalalle, mutta ilm. paha venähdys. Nyt on pahin ohi, mutta istuminen alkaa heti muistuttamaan, mitä ei saisi tehdä.

  Juu, Lumimies saa nyt näyttää parhaansa;-)Kiitos, Johanna!

  Jael, pakko mikä pakko. Outoa, että on helpointa olla kontillaan;-) Tulenko lapseksi jälleen!

  Niin, Ihanuus saa nyt näyttää kaikki kykynsä;-) Mukavaa viikonloppua ja suorastaan rukoilen teille sateita!

  VastaaPoista
 18. Parempaa vointia ja mukavaa viikonloppua, Leena. Sulla on ollut kivoja ja tunnelmallisia juttuja viime aikoina. Olen siis lukenut enkä unohtanut, vaikken ole kommentoinut vähään aikaan.

  Halauksin,

  Karoliina

  VastaaPoista
 19. Karoliina, kiitos ja kiitos samoin!

  Minäkin unohdan paljon. Kirjojakin. Jotkut vain tatuoituvat sieluun ikiajoiksi. Toiset vain kulkevat ohitse kauniisti tervehtien, elämyksensä tarjottuaan.

  ♥:lla Leena

  VastaaPoista
 20. Lepuuttamalla
  ja
  buranalla,
  sekä liikuskele varovasti.
  Mutta jos ei helpota,
  käväise tohtorisedällä :-)

  VastaaPoista
 21. Anna, osuit täydellisesti oikeaan! Näin olen tehnyt, mutta meinasi pina katketa, ksoka mun mielestä viikon olisi pitänyt riittää. Nyt on paras päivä sitten viime viikon maanantain, jolloin kaaduin. Olen hiljalleen köpötellyt pitkin puutarhaa vanhan koiruuteni kanssa. Olen tuntenut itseni vanhaksi ja hauraaksi, joten taisin alkaa parantua pelkästä kiukusta. Tai sitten: Pelästyin niin, että jään klenkaksi, joten otin esiin sen käyttäytymismallin, joka on minulle tosi outo: kärsivällisyyden. Jos olisin jäänyt vallan petin pohjalle, en nyt kävelisi. Mutta hiljaa on menty;-)

  Mukavaa viikonloppua, Anna!

  VastaaPoista
 22. Parane pian.... meillä paljon pahempaa mietittävää.... kuolemantapaus perheessä.

  VastaaPoista
 23. Itse häntäluun murtaneena voin kuvitella, miltä tuntuu....mut voikaa hyvin... toivottavasti lumimies pitää susta hyvän huolen.. ja hyvää viikonloppua....

  VastaaPoista
 24. Lumista ja rentoa viikonloppua! Ota lasi, kaksi viiniä. Jo munkit aikanaan tiesivät sen hyväksi lihasrelaksantiksi :). Minä kärvistelen sinuiitissä. Olen ollut koko syksyn sellainen tautimagneetti ettei paremmasta väliä. Mutta ehkä se tästä lutviutuu. Lumisia terveisiä sinisestä talosta! Halaus Bessu

  VastaaPoista
 25. Leena, pitää muuten huolen paitsi jo varhain lähtee hehkuttamaan JYPPIÄ;-) Taidan katsella Olgan kanssa vaikka Avaraa luontoa...Kiitos samoin, mitä ikinä sitten on ollutkaan...

  Anonyymi, elämä on kuolemista, laulaa Juice. Kuoleman surullisuus on sen lopullisuus. Kuitenkin: Eivätkö rakkaamme ole tähtiä taivaalla. Ajatuksissa mukana♥


  Anne, ajatus olisi. Katson Avaraa luontoa, syön valkohomejuustoa ja nautin lasin kaksi punkkua koiruuteni seurassa. Minä olen vasta kolmas: Ensin on koripallo,. sitten on JYP ja vasta sen jälkeen minä. Ehkä katsonkin erään uuden filmin ja sitten myöhemmmin hehkutan sitä;-)

  Sama s-juttu tämän lonkan ja selän lisäksi. Siin niin ottaa päähän...Muista silti se tähtijuttu! Valkeaa viikonloppua siniseen taloon♥

  VastaaPoista
 26. Mitähän tässä uskaltaisi nyt sanoa, kun pakostakin meinaa alkaa sympatiseerata...tapaus sattui lumella Leena Lumelle, joten siitä on lopulta seurattava jotain merkityksellistä...

  VastaaPoista
 27. Sari, älä sano mitään;-) Alfauros jo uhkasi,että muutamme johonkin kauheaan maahan, jossa ei ole jäätä eikä lunta, vain liian kuumaa ja kuivaa.

  Kyllä mää silti muutan nimeni virallisesti Lumiksi!

  VastaaPoista