perjantai 17. joulukuuta 2010

LEFFAILTA

Olipa päivä! Olen kotiutunut about tunti sitten ja täytyy sanoa, että kaupat vievät voimat, mutta sitten toisaalta on antoisaa istua syömässä parhaan ystävän kanssa ja tietää: Siinä on hän, jonka kanssa on menty jo neljännesvuosisata niin ylä- kuin alamäet välillä toista tuuppien, välillä hellästi halaten, mutta ei ikinä riidellen. Meidän ystävyys on parhaimmillaan vaikeimmissa, mutta tyvenetkin seilataan käsi kädessä. Jos ei tavata vähään aikaan, näkymätön yhteys toimii siltikin.

Nyt olen niin sippi, että pudottaudun takkahuoneeseen katsomaan elokuvaa ja nauttimaan kuvatunlaisista antimista Lumimiehen kanssa. Hänen, jonka kanssa kohta olen ollut avioliitossa jo 25 vuotta! Ikinä, ikinä en olisi uskonut, että minä, Levoton Tuhkimo, jaksaisin olla kenenkään miehen kanssa neljännesvuosisataa... Hän kaipailee minua jo, joten eikun nauttimaan. Postailen taas huomenna tai joskus jotain vähemmän tärkeää.

Mukavaa iltaa teille kaikille♥

Because The Night

14 kommenttia:

 1. Na dann Prost ja hauskaa leffailtaa.
  Meillä sauna, glögi ja tv-ilta.

  VastaaPoista
 2. Voi ihanuutta. <3

  Minäkin olin tänään jouluostoksilla. Viisi tuntia, jonka jälkeen olin niin puhki kuin olla voi. Tykkään tavarasta ja tykkään hankkia rakkailleni ihania asioita, mutta en kyllä yhtään pidä shoppailusta itsestään. Etenkään tuollaisessa ruuhkassa. Nettishoppailu sopii mulle paremmin!

  Ihanaa iltaa ja viikonloppua. Minä olen tänään pikkujoululeskenä, mutta alan kohta lukea ihania kirjoja, kunhan tuo vanhempikin lapsi on saatu tainnutettua unille.

  Karoliina

  VastaaPoista
 3. Teillä on kiva leffa ilta menossa!Hyvää oloilua yhdessä♥

  VastaaPoista
 4. Allu, kiitos! Lumimies koirien kanssa Pakkaspuutarhassa. Taas on tullut liian kylmä...Nauttikaa!

  Eikö vain...

  Minä en käy enää usein ja 'by the way' olen nyt vaatteiden ostolakossa, joten ihan järkeviä juttuja. Ja tärkeintä on tapaaminen. Ei ostaminen. Minäkin uuvun tungoksessa.

  Minä usein viikonloppuleskenä ja välilä viikonkin eli tuttu juttu. Minä yritän tainnuttaa vilkkaan villakoiran ja Villin Lumimiehen;-) Mukavaa iltaa jonkun kiinnostavan kirjan parissa♥

  VastaaPoista
 5. Mukavaa leffailtaa ja muutenkin yhdessäolon juhlaa teille molemmille! Herkuilta näyttää naposteltavanne!

  VastaaPoista
 6. Olen aika tyytyväinen,että olen säästynyt tuosta jouluostosrumbasta!
  Ihanaa kun on tuollainen ystävä:-)
  Ja mukavaa elokuvailtaa (mikä elokuva?)

  VastaaPoista
 7. Mukavaa viikonloppua!

  Olen vasta tänään lauantaina lähdössä pieniä ostoksia tekemään, mutta pyrin lähtemään aikaisin, etten ole puolenpäivän ruuhkassa.

  Jotain annettavaa - ihan klassikko !

  VastaaPoista
 8. Jael, eilen oli vain muutama asia. ksi oli se, että ystäväni pitää aina semmoista rannekorua, johon sitten saa lisätä niitä koruja. Eivät roiku! Nimi on Nomination. Minä sain itse valita mikä olen ja minusta tuli tähti. Ei se pullea ja kultainen, joka näkyy mainoksissa, vaan kaunis ja kimmeltävä. Haluan olla hänelle Valonkantajatähti!

  Elokuva ei ollut tämä mainio Jotain annettavaa, johon olen yhtä koukussa kuin leffaan Neljät häät ja yhdet hautajaiset, vaan ostin muutamia Love Actually -leffoja ja halusin nähdä, mitä olen ystävilleni paketteihin käärinyt.

  Soolis, ei tämä leffa nyt ollut vuorossa. Lumimies ei jaksa aina tätä;-) Katsoin nyt sen Love Actually, jossa sain jälleen ihmetellä, miksi pidän Hugh Grantista, vaikka hän ei ole minun tyyppiä. Ralph Fiennes taas on♥

  Katso yllä mitä vastasin Jaelille.

  Soolis, oletko nähnyt elokuvan About Schmidt? Katsomme sen lähiaikoina uudestaan...;-)

  Jouluna en katso Love Actually vaan jotain, mitä olen odottanut ja joka lienee tullut postissa juuri eilen...

  Mukavaa viikonloppua, mutta muista illan leffa Teemalta!

  VastaaPoista
 9. Anja, kiitos! Tämä herkkukolmio ei ole mitään dieettiruokaa, mutta minä siitä viis'. En ikinä, ikinä voi olla ilman juustoja!

  VastaaPoista
 10. Olen nähnyt Jack Nicholsonin Schmidt-elokuvan, joskus..

  Love Actually kannattaisikin katsoa juuri vähän ENNEN joulua..Se virittää ihanasti tunnelmaan ja sa auskomaan, vaikka mihin, ainakin rakkauteen.

  VastaaPoista
 11. Soolis, se on aika mieletön...

  No, en olisi aattona halunnutkaan tuota filmiä katsoa, joten arvasin oikein.

  VastaaPoista
 12. Aaa, Love Actually (suomeksi Rakkautta vain) on minulle jo aivan Ihana on elämä -veroista pakkokamaa ennen joulua tai pyhien aikana. Mahtava leffa omassa genressään!

  Karoliina

  VastaaPoista
 13. Karoliina, minulle hiukan liian hömppää, joten annan omankin filmini eteenpäin. Sitä vain kehuttiin minulle niin, että tilasin joitakin.

  Mutta eilen sitä ja tänään upea ranskalainen leffa ja sitten sain oikein meilin, että 'muista katsoa huomenna MTV3 Tyttö joka leikki tulella.' Nyt toivon vain ettei se ole kauheaa väkivaltaa. Siis kestän lukea kovempaa kuin kestän katsoa.

  Ihmettelen, milloin nukun...Öitä!

  VastaaPoista