torstai 2. joulukuuta 2010

GIVING IS LIVING!


Vaikka köyhyys on suhteellista ja voimme Suomessa katsoa olevamme hyväosaisia verrattuina kolmansiin maihin, niin köyhät elävät omissakin joukoissamme. Lasten syrjäytyminen ja eriarvoistuminen on kasvanut. Siinä missä jo päiväkoti-iässä toiselle lapselle pyydetään ylimääräistä vapaata lomamatkoja varten, toinen lapsi tulee koko viikon hoitopaikkaan samoissa likaisissa vaatteissa ja aina nälkäisenä. On aika auttaa ja antaa osattomalle suomalaislapselle apua ja joulun mieltä. Ammalla on alkanut jouluhaastearvonta, johon toivon sinunkin osallistuvan.

Suomen lapsen auttaminen ei sulje pois muiden maiden lasten auttamista. Hyvä keino auttaa on ottaa kummilapsi vaikka Afrikasta, jossa puute on suuri ja osuu pahiten tyttöihin. Minulla on kummilapsi Ghanasta, Mary, elämäni ilo. Ota sinäkin kummilapsi ja auta lasta hädässä. Yksi tie kummiuteen on tämä

Annetaan joulun taikaa kaikille, mutta jatketaan auttamista joulun jälkeenkin♥

2 kommenttia:

 1. Ihmiset ympäri maailmaa ovat onneksi heränneet auttamaan lähimmäisiään...
  minunkin ystävillä useilla on kummilapsi.
  itselläni on Etiopiasta pieni poika, odotan innoissani postia häneltä..Ensimmäisen kirjeen pitäisi saapua tammi-helmikuussa..

  mutta yhtälailla ahneus, itsekkyys on kasvanut..
  Huomaan itsessäni ajoittain tuo pihiyden, jos vain haluan katsoa..pihiys, joka on itsekkyyttä, ahnautta...

  ja kuitenkaan, kukaan ei vie täältä yhtään mitään mukanaan,
  ainoastaan sielunsa..

  VastaaPoista
 2. Hanne, juuri niin. Useimpien päät pyörivät koko elämän omaisuuden keräämisen ympärillä ja siinä ne vuodet vierivät ja sitten tuleekin lähdön hetki...Raha on yliarvostettua ja vaurastuminen ei kieli viisaudesta, vaan jostain aivan muusta. Miten typerä ihminen onkaan ainoan lyhyen elämänsä ajan!

  Olen iloinen, että sinulla on kummipoika Etiopiasta♥

  VastaaPoista