maanantai 27. joulukuuta 2010

SERKKUNI JOULUKOTIA

Tässä serkkuni Annen joulukotia. Hän on juuri se henkilö, joka laukaisee minun piilevän sisustushulluuteni aika ajoin.
Luulin jo voivani tyytyä vain keittiöremonttiin sekä saunaremonttiin, mutta ehkäpä, ehkäpä...
Tiedoksi: Serkkuni on nyt löytänyt netistä melkein samanlaisen jugend-piirongin kuin minulla on. Hän lähtee sitä uuden vuoden kunniaksi kaukaa noutamaan. Huomatkaa, että me molemant ylistämme Franckin Lokerovatia. Se löytyy meiltä aina, mutta siinä on tietenkin pääsiäisenä eri jutut kuin jouluna ja suvella tas ihan muuta kuin syksyllä.

6 kommenttia:

 1. Kaunista, jouluista. Tänä jouluna näin oikeastaan ensimmäisen kerran meidän kaupoissa skandinaavisen näköisiä tonttuja. Suomalaisia tonttuja on ihan ikävä.

  VastaaPoista
 2. Johanna, serkun puolesta kiitos!

  Minä luulin että teillä on kaikkea: Kivituikut paljon edullisemmat kuin mitä minä maksan vaikka käyn tehtaan myymälässä, Marimekko edullisempaa etc. Lumimies sai melkein sydärin kun kerroin, mitä sinä maksat siellä Kivituikusta ja meillä pyytävät täällä joulun alla punaisesta yli 30 euroa pahimmillaan eikä sitä saa kesälläkään kovin halvalla.

  Ne harmaat, oikeat tontut ovat minusta hauskan näköisiä.

  VastaaPoista
 3. Kaunista on!

  Minä vasta tänä vuonna kunnolla bongasin tuon lokerovadin ja haluaisin sellaisen, mutten ole vielä raskinut ostaa sitä :)

  VastaaPoista
 4. Susa, kiitos psta!

  Lokerovatia olen esittänyt blogissani pääsiäisenä niillä pienillä Leafin munilla, suvella kotiloilla ja ruusuilla ja talvella hasselpähkinöillä. En ihmettele, että peräydyit: Muistan hinnan!

  VastaaPoista
 5. Kaunista on kaima laittanut ja niin jouluista. Lokerovatia on himoinnut minäkin, mutta en raaskinut hankkia. Sinulla se elää sisustuksessa niin kivasti teemojen ja vuodenaikojen mukaan.

  VastaaPoista
 6. Anne, en siis edes muistanut, että sinulla ei ole lokerovatia...

  Serkku on oikien panostanut punaista karvalankamattoa myöten.

  VastaaPoista