keskiviikko 15. joulukuuta 2010

JOKO TEIT TÄMÄN?

Joko teit tämän? Ohje Ellen Dyropin ja Hanna Kristindottirin kirjasta Vanhojen tavaroiden uudet mahdollisuudet - Ajan patinaa (Tammi 2009, suomennos Päivi Kivelä).


kuva Helge Eek

7 kommenttia:

 1. En tehnyt, mutta mielenkiintoiselta näyttää. Lapsiperheessä ehkä hivenen arveluttava rakennelma, vaikka tykkäänkin ideasta ja ainakin tässä kuvassa lasirykelmä on kaunis.

  VastaaPoista
 2. Petriina, tässä kuvassa lasit on liimattu yhteen Aralditilla. Siis tähän käyvät mitkä tahansa parittomat liköörilasit, pienet viinilasit etc. Päällimäiseksi on liimattu lasinen kynttilänpesä.

  Todellakin...ei ehkä lapsiperheessä ellei sitten vaikka jonkun piirongin tai pianon tms. päälle.

  VastaaPoista
 3. Voi huikea idea. Tuota on kokeiltava.

  VastaaPoista
 4. Unelma, tulevat kaikki vanhat kiertoon ja saat näin kaunista. Tästä tulikin mieleen, että kannattaisi ostaa vain kirkkaita laseja...

  VastaaPoista
 5. Onpas ihana idea! Tuota varten pitäisi alkaa metsästämään hienoja eriparisia laseja kirppiksiltä.

  VastaaPoista
 6. Värilliset lasit olivat minulla hetken huuma. Kirkkaista voi ihailla mehujen tai miksei juomienkin kauniita värejä.

  Idea on niin hieno, että pani kokeilemaan. Lasit on valittu, vain liima puuttuu !

  www.nami-hiiri.com

  VastaaPoista
 7. Absolytely white, ja kirkkkaita. silloin kuivatut ruusutkin näkyvät kauniisti. Ja voihan tuohon käyttää vaikka merenrannan kiviä ja/tai kotiloita.

  Nami-Hiiri, no minä putosin siihen Villeroy&Bochin malvanväriseen sarjaan ja olen ostanut niitä laseja paljon. Sen sarjan nimi on...tiedäthän ne röpöiset, joissa väreinä malva, vaaleansininen ja kirkas...oliko se Country tms. ostin niitä malvoja kuohuviinilaseja paljon. Onneksi mieheni sitten sanoi, että punaviinilasit pitää olla kirkkaat, jolloin tajusin...

  Hei, ota sitten kuva, kun olet sen tehnyt ja laita blogiisi.

  VastaaPoista