maanantai 21. helmikuuta 2011

SARA JA KULTAINEN TIE

Saran blogista löydät L.M.Montgomeryn viimeksi suomennetun teoksen Sara ja kultainen tie (Minerva 2011, suomennos Sisko Ylimartimo).

(Saarelle ei vieläkään tule vettä, joten taidan noudattaa Saran suositusta ja 'säästää' rakasta elämänkertaani iltoihin palkinnoksi kun olen selvinnyt päivän koettelumuksista;-) Teen tilalle muuta eli tämä viikko mennee nurinpäin.  Toisaalta onhan se teillekin kivaa, että tiedätte loppuviikosta saavanne hemmottelua, eikä ajankäyttöohjeita tai diettikirjoja. Ja ratsaille olisi kuitenkin päästy vasta ensi viikolla. Vaihtelu vikrkistää: Oi totisesti!)

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti saatte pian vettä. Eihän sitä ilman voi elää.

  VastaaPoista
 2. Marja-Leena, nyt on mennyt reilusti yli vuorokausi, kohta kaksi, ja vettä ei näy ei kuulu. Veden arvoa ei tajua ennen kuin on sitä ilman. Tämä pätee varmaan aika moneen muuhunkin asiaan.

  Aurinkoista alkanutta viikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ei vieläkään vettä....peukut pystyssä että pian sitä tulee...Täällä kun vesi on kortilla,niin tajuaa hyvin veden merkityksen.

  VastaaPoista
 4. Jael, kun huomasin kommenttisi,kävin kokeilemassa ja nyt virtaa. Toivottavasti tämä on pysyvää...

  Tiedän, että teillä on eri tilanne. Ja olen kauhulla lukenut säännöstelyjä, jotka koskevat mm. puutarhojen kastelua. Niitä ei ole vain teillä vaan monessa, monessa muussakin maassa.

  VastaaPoista