tiistai 22. helmikuuta 2011

SAANKO ESITELLÄ: TIRLITTAN!

Olen etsimällä etsinyt sisustusblogeja, joiden omistajat ovat myös hyviä kuvaajia ja tässä on heistä eräs eli Tirlittan. En tiedä, mitä on mieltä innokas kuvaaja sisustusbloginimestä, mutta annetaan nyt olla näin sisustuskuumeen aikoina.
Tirlittanin blogista kyllä löytyy muitakin huikeita kuvia, joten menkää itse katsomaan tänne
Nyt saatte ihailla näitä kuvia, kun minä valmistelen teille seuraavaa kirjaa, joka onkin ruokakirja. Sen paljon puhutun elämänkerran saatte viikonlopuksi tai viikonloppuna. Viime yönä kävi hullusti, sillä liikun kirjassa mm. Euroopan hoveissa 1800 ja 1900 lukujen vaihteessa ja tietenkin törmäsin yhteen Nikolai II:n sukulaiseen. Sitä myöten lähdin kirjastoon etsimään Romanovien sukukarttaa ja siinä se yö sitten menikin.
Ruokakirjan jälkeen esittelen vielä yhden sisustukseen hurahtaneen innoittavan rouvahenkilön ja sitten, sitten ehkä saatte tietää, mikä kirja ei olisi ikinä saanut päättyä, mikä on kirja, jonne olisin halunnut jäädä, vaikka olen jo kohdannut koleran, lavantaudin, rikkauden, köyhyyden, impotenssin, syfiliksen, kuningattaria, hysteerisiä naisia,  maailman upeimpia maisemia, kopeutta, salarakkauksia, piilevää hulluutta, Rainer Maria Rilken ja Oscar Wilden...

Käykää nyt kaikki Tirlittanilla, jonka vien oikeaan palkkiini, kunhan ensin keksin, että millä kuvalla...

15 kommenttia:

 1. Onpa ihania kuvia. Kiva tietää Tirlittanin blogista. Tuossa sohvakuvassa (keskimmäinen) on osin samaa tyyliä, jota olen meille hakenut. Se on onnistuneella tavalla vaalea - ei liian vaalea, mutta kuitenkin harmoninen ja samalla mukana on omaperäisyyttäkin.

  VastaaPoista
 2. Lumiomena, eikö. Minulla on nyt sisstusnälkä ja uskon että muillakin, joten...

  Se on juuri kuten sanot, sillä minäkään en pidä mistään LIIAN vaaleasta. Otaksun, että Tirlittan nimenomaan kykenee tuomaan sen pikantin oman juttunsa näihin kuviin ja sisustuksiin.

  Olen jo jonkin aikaa vaeltanut hänellä. Siellä on mm. ihastuttava lasiveranda...Ja kaikki on kuitenkin tehty selvästi asuttavaksi, ei huonekaluliikkeen esittelymallistoksi.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia esittelystä ja linkistä.Kävinkin jo katsomassa,kaunis blogi,kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 4. Jael, näiden kuvien voimalla kohti kevättä!

  Kiitos♥

  VastaaPoista
 5. Olet löytänyt ihanan blogin! Upeita kuvia!

  Heti tuntuu, että pitäisi ruveta sisustamaan. Mutta imuroisikohan nyt ensin..
  :D

  VastaaPoista
 6. Soolis, kivat,että pidät! Minä niin tykkään hänen kuvistaan ja myös sisustuksesta ja on siellä muutakin kuin sisustusta.

  Otetaan matalalla profiililla;-)

  VastaaPoista
 7. Upeat kuvat Tirlittanilla, ja muutenkin tyylikäs blogi<3

  VastaaPoista
 8. Nimestä tulee mieleen kouluaikainen Oiva Paloheimon näytelmä, jossa sanottiin: "Tirlittan lensi kanavaan, Tirlittan upposi, Tirlittan nousi pinnalle, Tirlittan hengitti."

  VastaaPoista
 9. Olen myös piipahtanut tuolla Tirlittanin sivuilla. Kuvat todella hyviä.

  VastaaPoista
 10. Aili, hänellä ehdottomasti on. Kiva, että kävit hänen luonaan;-)

  Allu, nyt kerron: Jouduin esittämään tuon Tirliitanin oppikoulun ala-asteen jossain isossa juhlassa ja sen jälkeen jokaikinen poika nimitti minua Tirlittaniksi ja lällätti perääni sitä kun Tirlittan laudalta putosi;-) Jos muistat niin hain runoilijaa runolle: 'Oli kerran...muistatko vielä sadun penkit ja puistikon? Kuut kulkivat, lunta jo on. Tuli talvi ja...' En olisi voinut uskoa, että tuon runon on tehnyt Oiva Paloheimo!

  Arleena, suositellaan kaikille muillekin!

  VastaaPoista
 11. Tilrlittan Nattilrit, eiköhän tuo ole jokaisen tuon ajan lapsen päässä :) -taitaa muuten olla ensimmäinen elokuva jonka olen ikinä nähnyt -ainakin ensimmäinen, joka on jäänyt mieleen :D

  ...pöydän kuvaa odotellessa...

  (jäin muuten jumiin noille sivuille)

  VastaaPoista
 12. Pepi, onneksi en muista mitään elokuvaa siitä;-)

  Se on otettu, mutta en tiedä julkaisenko, koska veit pinkillä komistuksellasi itsetuntoni. Sinut esitellään torstaina;-)

  Tirlittanissa mullakin on mennyt tovi jos toinen.

  VastaaPoista
 13. Kuule, en usko ollenkaan, että sun itsetunto voi olla niin huonoissa kantimissa :DD

  VastaaPoista
 14. Tirlittanilta sainkin idean suuren ja korkean olohuoneemme kattovalaisimeksi. Mietin vain mahtaako kontrasti vanhan lipaston kanssa tulla liian suureksi..Eikös sisustus tänä päivänä riko kaikkia rajoja?

  VastaaPoista
 15. Nette, minusta juuri se kontrasti tekee sen jujun. Sinulla on hyvin samanlaista kuin Tirlittanilla (paitsi se punainen uusi matto), joten tilaa se lamppu!

  VastaaPoista