perjantai 4. marraskuuta 2011

KAUNISTA PYHÄINPÄIVÄVIIKONLOPPUA!

Hei!

Minun piti kerrankin olla vailla sanoja, mutta en ihan malta. Kiitän Katjaa ja Karoliinaa Romanoveihin liittyvistä musiikkivinkeistä, mutta soitan ne muuna päivänä kuin tänään. Kiitän Kirjakirppua siitä, että minulle on jo matkalla kovakantinen Meriharakat. Ja Saraa kiitän tunnustuksesta, jonka unohdin noutaa. Olen pahoillani etten ehdi kaikkea mitä pitäisi. Yritän kovasti huomioida muita, mutta mitä enemmän luen, sitä vähemmän muistan.

Meille on tulossa leffaviikonloppu kera viinin & homejuustojen. Myös puutarhaa on ohjelmassa, sillä osa kalusteista siirtyy nyt varastoon ja haravointiakin on vielä jäljellä. Tiedotusluonteisesti ilmoitan, että kohdallani on koittanut dead line eli Supportti ilmoitti, että tänä viikonloppuna minun on uskaltauduttava uudelle koneelle. Olen ehdottanut, että se olisi arvonnan jälkeen, sillä ehkä minusta ei sitten enää kuulu...Pelkään myös kadottavani kaikki sähköpostiosoitteeni, jotka ovat minulle life line niin moneen, niin moneen. En elä puhuakseni puhelimessa ja siksi toivonkin aina kaikki yhteydenotot sähköpostilleni lukunottamatta äitiäni.

Tähän on aikaa vielä pari päivää eli tavataan sunnuntaina johonkin aikaan.

Nyt on ystävät paussi! Ei se Paussi, joka oli Siri Hustvedtin kirjassa Kesä ilman miehiä, vaan Perhepaussi, Kotipaussi, Nautintopaussi, Suukkopaussi...

Love
Leena lumi

Una Furtiva Lagrima
kuva Pekka Mäkinen

32 kommenttia:

 1. Onpa upea ja rauhallinen kuva.

  Hyvää pyhäinpäivän aikaa, Leena!

  VastaaPoista
 2. Katja, aamulla varhain...Kuvassa näkyvän metsän reunalla meillä oli paikka, johon aioimme rakentaa, mutta sitten tämän saaren lumo voitti. Siis Luvialta.

  Kiitos samoin, Katja!

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis kuva tosiaan!:)

  Halusin tulla saomaan, että nyt blogistani löytyy juttu McEwanin Lauantaista. Mukavaa viikonloppua!:)

  VastaaPoista
 4. Naaatinnollista paussia :)

  Tykkäsin muuten siitä ensimäisestä runosta enemmän, ehkä juuri sen vuoksi,että se piirtyi mieleen...

  VastaaPoista
 5. Upea kuva.
  Kiitos musiikista, hieno versio. Tähän aariaan en koskaan kyllästy.

  Levollista pyhäinpäivää!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa paussia Leena! Nauti, rentoudu!

  VastaaPoista
 7. Sanna, kiitos ja jestas: Tulen heti!

  Ja kiitos samoin!

  VastaaPoista
 8. Pepi, kiitos samoin!
  Siis ensimmäisellä tarkoitat kirjoittamista...

  ***

  Minttuli, kotoseudun kuva, vain meri puuttuu kuvasta: Siel o pelttoo, mettää ja mert...Sisaren mies on ammattilainen.

  Niin tykkään minäkin ja olen valinnut sen aivan erityiseksi musiiksi elämäni tähdenlentoihin...

  Kiitos ja kiitos samoin sinulle!

  ***

  Susa, kiitos samoin! Nyt on pakko;-)

  VastaaPoista
 9. Mieletön kuva!
  Kaunista ja rauhallisen mukavaa pyhäinpäiväviikonloppua teille. Ja kyllä sinä totut siihen uuteen masiinaan,usko vaan.Alussa tuntuu kummalta mutta ihmeen nopsaa siihen tottuu eikä sitä vanhaa edes muista kaivata.

  VastaaPoista
 10. Paussi punaviinin ja juustojen äärellä kuulostaa viisaudelta, nautinnolta ja leppoisuudelta. Niitä kaikki on myös kuvassasi, Leena!

  Ihanaa viikonloppua ja Pyhäinpäivää!

  VastaaPoista
 11. Oikein ihanaa viikonloppua sinulle, Leena-IhaNainen<3

  Jään odottamaan arvontaasi...

  VastaaPoista
 12. Jael, tuossa metsän reunssa on se tontti, jonka myimme pari vuotta sitten meille turhana pois saksalais-suomalaiselle parille.

  Pekka on ottanut tämän hyvin varhain aamulla.

  Jael, mitä sitten, kun R on töissä ja minä en löydä täppiä, josta pääsen rakkaiden kuvieni luo tai tulee jotain häkkyrää ruutuun ja en osaa sitä palata perustilaan ja ketään ei auttamassa. Usko pois, että mitään tekniikkaa en ikinä vaihtaisi, mutta kun nyt on pakko. R on täysin kyllästynyt, kun tässä on koko ajan jotain...Jos en löydä enää sähköpostiosoitteitani, niin älä ihmettele, vaan meilaa sinä minulle! Mutta onneksi se kaikki on vasta sunnuntaina...

  Kiitos samoin sinulle! Nyt on pakko vähän pysähtyä.  Sanna, Pepi, Minttuli ja Susa:

  ♥♥♥♥

  VastaaPoista
 13. Leppoisaa pyhäinpäivää, ja paussia (eniten ehkä sitä perhe-suukkopaussia). Kyllä sinä uuteen koneeseen pian totut, rohkea nainen olet, eikä näissä masiinoissa niin paljon eroja ole, kunhan saat turvallisesti siirrettyä tärkeimmät tiedostosi, niin homma alkaa taas rullata.
  Ahkerille ihmisille pysäkki on joskus tarpeen!

  VastaaPoista
 14. Valkoinen kirahvi,niin taivaallinen traditio, joka on jäänyt viikoiksi kiireen jalkoihin.

  Kiitos ja kiitos samoin sinulle!  ***

  Aili-IhaNainen, kiitos samoin!

  Toivon kaikkien odottavan...

  VastaaPoista
 15. Anja, tässä kaivataan jo vaikka mitä, kun kummallakin oli poissaolo peräkkäisinä viikonloppuina.

  Kun minä olin Hesassa, Lumimies siirsi, mutta olen kuulemma taas viiikossa ehtinyt tällä vanhalla mahdottomasti...Vai´kutan rohkealta, mutta minullakin on kipupisteeni ja yksi niistä on tekninen törppöys.

  Ajattele, että minä sanon tämän: Mikään ei ole niin ihanaa kuin vain olla!

  Hurmaavaa viikonloppua sinulle & co!

  VastaaPoista
 16. Aika on nyt paussin. Nautinnollista herkullista antoisaa viikonloppua =)

  VastaaPoista
 17. Voi Leena, juuri tuosta kuvasta huokuu se, miksi olen vuosien ajan harrastanut lintujen tarkkailua. Ajattelepa hetkeä pellon reunassa tai järven rannalla, aamu-usvassa, kun pääsee aivan varkain kurkistamaan Toiseen Maailmaan.

  Rentouttavaa Paussia!

  VastaaPoista
 18. Birgitta, juuri niin ja kiitos samoin. Sinun pikkukuvasi on kuin iloinen kehoitus: Nauti elämästä!  ***

  Mirka, minä ajattelen hyvin usein sitä hetkeä, koska olen innostunut linnuista(kin) ja valokuvaus tosimielessä kiinnostaisi. Näkisitpä meidän seinät: Kaikkialla valtaisia suurennksia Pekan lintukuvista tiiroista urpiaisiin ja kaikkea siltä väliltä.

  Kiintoisaa kuulla, että tämä on sinun harrastus...Toinen Maailma.

  Kaunista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 19. Hieno kuva. Hyvää viikonloppua. Toivottavasti kaikki menee hyvin uuden koneen kanssa.

  VastaaPoista
 20. Hauska yhteensattuma: Meriharakat lentävät juuri nyt minunkin luokseni, Linnealta :).

  Oikein ihanaa viikonloppua, Leena!

  VastaaPoista
 21. Suukkopaussi kuulostaa ihanalta, niin kuin moni muukin asia postauksessasi. <3 Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua, Lenushka! Meillä on edessä varmasti hauska, mutta vähemmän rentouttava viikkis, kun viisi vuotta täyttävää tytärtä juhlitaan sekä lauantaina että sunnuntaina.. :)

  VastaaPoista
 22. Annika, kiitos samoin! Toivoa tässä nyt tarvitaankin;-)  ***

  Maria, oi niinkö! No, me odottelemme harakoitamme. Mikä onni, että saan kirjan sidottuna. Tein sen pokkarista, mutta sitten lahjoitin eteenpäin.

  Kiitos samoin sinulle!  ***

  Karoliina, kiitos samoin! Oi, muistan millaista oli, kun hääpäivä oli aatonaatto, sitten oli aatto ja joulupyhät omine traditoineen ja SITTEN Merin syntympäivät, joihin hain joka kerta poliisilta erikseen ilotulitusluvan ja kun kummit ja isovanhemmat olivat kaukaa, oli yövytystä ja tietysti juhlat olivat kaksi päivää ja kun saapui uuden vuoden aatto, talo oli taas täynnä lapsia, myöhemmin nuoria...Kun uudenvuodenpäivänä tuli Strauss -konsertti viinistä, minä nukahdin viikoksi;-)

  Iloista synttäriä teille kaikille! Ensi viikolla voit levätä....;-)

  VastaaPoista
 23. Viini ja juusto... mikä taivaallinen yhdistemä, siihen lisäks hyvä elokuva.:D Meillä täällä myös vielä haravointia, mut ei tänään, ehä huomenna... tai ens viikolla. Ihanaa Pyhäinpäivää sinne....

  VastaaPoista
 24. Leena, niin...et takuulla keksi mitään parempaa;-) Ei päästy haravointiin asti, ihan. Tänään.

  Kiitos samoin sinne sinulle & co! Ajatuksissa mukana kaikessa...tiedät kyllä missä.  ***

  Karoliinalle: ♥

  VastaaPoista
 25. Kiitos... ja nimpparionnittelut sinne.....

  VastaaPoista
 26. Leena, ole hyvä♥ ja Lumimies kiittää!

  VastaaPoista
 27. Voi Leena, huomasin tuolta eräästä vastauksestasi, että hääpäivänne on Jouluaatonaattona. Itse menin (menimme) naimisiin jouluaattona vain muutaman vieraan eli ydinperheemme läsnäollessa, kauniissa vanhassa puukirkossa juuri ennen joulurauhaa, joten koko joulunaika on saanut entistä syvemmän merkityksen. <3

  VastaaPoista
 28. ...Kaunis ja niin rauhallinen tunnelma tuossa kuvassa!

  VastaaPoista
 29. Mirka, meillä ei IHAN noin romanttista, sillä hääpäivämme on joulun aatonaatto. Kun lapset olivat pieniä, minä paistoin hääpäivänä leivinuunissa kinkkua, isoa;-) Nyt on kaikki toisin, sillä kun koittaa aatonaaton iltapäivä, meillä on jo kuusi koirsteltu, koti täynnä valkoisia amaryllyksiä, kynttilät syttyvät ja avaamme pullon oikeaa samppanjaa. Sitten jotain mätiherkkua yms. Ja tuon päivän vietämme aina kahdestaan. Vasta aatosta alkaa sitten se oikea joulu, jonka teen hyvin pitkälle niin, että voin keskittyä tunnelmaan ja siitä nauttimiseen, enkä stressaamisen.

  Minäkin olisin halunut avioitua kauniissa vanhassa puukirkossa, vaikka Petäjäveden kirkossa, jouluaattona, mutta olin juuri vasta saanut eron ja olimme suunnitelleet hääpäiväksi itsenäisyyspäivää, emmekä saaneet tarvittavia papereita sille päivälle. Tämä on aivan kauheaa, että kerron tämän tähän nykyajan 'eettteriin', mutta näen toistuvaa unta, jossa vaellan vanhan puukirkon käytävää lumimorsiamena. Kun pyydän unessa sulhaselta: Näytä kasvosi. Hän ei näytä, joten saatan turvallisesti ajatella, että Lumimies on liittynyt kirkkoon ja meidät vihitään uudelleen, kirkollisesti. Jos tämä tapahtuisi, meillä olisi vieraita vain lähimmät. Ehdottomasti.

  Huvittaa vastauksesani Karoliinalle, kun Strauss -konsertti tulee viinistä eikä Wienistä;-) Arvonta, kirjankansikisa ja kirjojen meri, ei ole ihan helppo juttu, mutta onneksi eilen tuli saatua pestyksi puutarhakalut. Vain yksi pöytä ulkona odottaa ensilunta.

  Sinä onnellinen joulumorsian ja minäkin melkein joulumorsian. Mikään ei ole yhtä taikaa kuin kaikki jouluun liittyvä, kun sen oikein ymmärtää ja jättää turhan hössötyksen pois.

  Olet oikeassa siinä, että joulun merkitys kasvaa kun siihen liittyvät kihlaus, naimisiin meno tai lapsen syntymä. Meille syntyi Meri heti joulun jälkeen vuosi avioitumisesta, joten joulun aika on meille käiste, tunnemaailma, johon liittyy kaikki elämän ihanuus ja suloisuus. Sinulla varmaan myös juuri näin!

  VastaaPoista
 30. Kikka, niin minustakin. Ja kuulethan hijaisuuden, tunnet aamu-usvan...

  VastaaPoista
 31. Ihastuttava kuva aamu-usvaiselta rannalta.
  Näitä usvaisia aamuja olemme mekin saaneet ihailla uintiretkeillämme.

  Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 32. Unelma, tämä on entistä mrenpohjaa, nykyistä peltoa. Siinä on vain joku lätäkkö kuvassa.

  Sinä reipas!, minä en enää ui.

  VastaaPoista