torstai 24. marraskuuta 2011

SYDÄNMAGNEETTI - VETOVOIMAN SALAISUUS

Avasin paketin ja sisältä tuli kirja. Kirjan lehdet ovat kuin niitä salaisia aarrekarttoja, joita lapsena teimme: otimme paperia, laveerasimme sitä vanhaksi, poltimme vähän reunoja, kirjoitimme tekstit hiilellä ja kätkimme kartan. Aloin lukea kuin magneetin vetämänä, sillä olenhan enneunien näkijä, etiäisten kokija, haltijoiden sukua…Heti kun sain luettua ensimmäiset sivut talosta meni sähköt. Etsin paljon kynttilöitä ja luin kirjan siltä istumalta, kirjan, joka kertoo niin paljon, kirjan, joka on ihmismielen ja ihmissuhteiden peili ja kymmenen salaisuuden paljastaja. Kirjan, joka on aarrekartta, josta minä löysin kolme huikeaa aarretta ja mystiikkaan vahvasti uskovana tiedän nyt, että olen asentanut sydänmagneettini kytkimen oikeaan asentoon ja säteilyni suunta kohdistuu nyt oikein tuottaen juuri niitä tähtiä, joita taivaalleni olen aina toivonut!

Ruediger Schachen kirja Sydänmagneetti – Vetovoiman salaisuus (Das Geheimnis des Herzmagneten, Minerva 2011, suomennos Anne Mäkelä) on pieni, suuri kirja kaikesta siitä mikä koskettaa meistä jokaista: ihmissuhteistamme, kaipuustamme, rakkaudestamme, omasta vahvuudestamme ja sen löytämisestä, arvoistamme, ajatusten voimasta, symboleista, itseään toteuttavista ennustuksista, selkeyden löytämisestä…

"Onnelliseen elämään tarvitaan hyvin vähän. Kaikki on ihmisen sisimmässä, hänen ajattelutavassaan."

- Marcus Aurelius –


Olen jo kauan ihmetellyt, miksi vedän niin kovasti puoleeni ihmisiä, jotka ovat aivan eri kuin he, joita kaipaan. Se johtuu meissä jokaisessa olevasta säteilystä. Emme itse tiedosta, ellemme ota avuksi sydänmagneetin salaisuutta, mitä säteilyä heijastamme. Säteilymme ei vedä puoleensa vain samankaltaisuutta, vaan myös ihmisiä, jotka kaipaavat sitä, mitä sinusta säteilee. Minunkin säteilyni lupaa heille, kaikille, joiden kanssa olen tekemisissä tiettyjä elämyksiä ja tunteita, mutta

sydänmagneetilla on neljä tapaa vaikuttaa: Se vetää puoleensa samankaltaisuutta, vastakohtaisuutta, torjuttua tai ”ihmeitä”.

Ensin mainittu on yleensä se tilanne, jossa kokee vahvuutta ja jakamisen halua. ’Tämän ihmisen kanssa saan olla oma itseni.’ Vastakohtien vetovoimakin voi olla joskus hyvä, mutta se ei ole yksinkertaista ollenkaan ja siinä vetovoima voi olla molemminpuolista. Kirja käsittelee tätä hyvinkin laajasti rakastumisen yhteydessä. Nyt olemme yleensä ihmissuhteissa. Ja sitten se pahin: ”Vedät puoleesi juuri sitä, mitä ehdottomasti haluat välttää.” Tämä on yksi minun elämäni ongelma. Se ei ole kovin pieni, sillä tässä tilanteessa koen itseni uhriksi, jonka energiaa varastetaan tai hyväksikäytetään. Tämä asia menee nyt kuitenkin kuntoon, sillä alan tajuta, miten heijastan väärin ja liikaa…

Neljäs kohta on ihanin: ”Vedät puoleesi jotain selittämätöntä, yllättävää, uutta. Ehkäpä nimität sitä ihmeeksi.”

Tähän kuuluu usein rakastuminen. Rakkauden ihme. Kirjan loppupuoli käsittelee tätä paljonkin. Hyvin kiintoisa on symbolien merkitys, sillä jos toinen tietää/aavistaa symbolisi, hän voi käyttää tietoa hyväkseen omaa etuaan ajaakseen ja sinä kuin huomaamatta jäät kiinni suhteeseen, jossa lopulta tukehdut. Jos ihminen, jonka kanssa olet, käyttää symboleita oikein, sinä koet mielihyvää, joka syntyy toisen todellisesta ja syvästä kiintymyksestä.

Tärkeintä on aina olla oma itsensä, joka onkin helposti sanottu, sillä vain murto-osa meistä jättää roolit syrjään. Myös muut lyövät sinuun roolin, jonka esittäjä et välttämättä ollenkaan ole. Tässä avain:

Sillä, mitä joku sinusta luulee, on valtava voima niin kauan, kuin yrität todistaa jotakin muuta. Sen vaikutus lakkaa heti, kun ymmärrät, ettei toisen ihmisen luuloilla ole mitään tekemistä sinun kanssasi.

Miksi on hyvä tuntea itsensä sisin, sekä oma säteily, oma vetovoima, oma tunne-elokuvansa? Siksi, että se säästää aikaa, rahaa ja pettymyksiä!

Minulla olisi ollut helpompaa ellen vetäisi puoleeni snobeja/ pinnallisia/sovinnaisia/ materialisteja, vaan saisin keskittyä vain niihin muutamiin, jotka ovat boheemeja/ uskaltajia/ monesta myrskystä selviytyneitä/ levottomia liekkejä…Kaikki syy on säteilyssäni, joka viestittää, että minulla on jotain, mitä sovinnaiset materialistit kaipaavat. Nyt minun täytyy alkaa KUORIA persoonaani pesiytyneistä vaikutteista, jotka eivät heijasta todellista minääni. Se on suurin lahja, jonka voin itselleni antaa. Jos säteilyni määrittyisi vain todellisen olemukseni ytimen perustella, elämäni olisi ollut enemmän omani ja minulla olisi ollut monin verroin enemmän annettavaa niille, jotka sopivat minulle täydellisesti.

Parisuhdesovelluksena tämä menisi yksinkertaistettuna näin:

Jos kohtaat miehen, joka ei luovu sinusta, mutta tunnet aika ajoin, että haluaisit paeta, tämä mies etsii sinusta epätoivoisesti sitä, mitä häneltä puuttuu.

Parisuhteessa virhevalinta on myös oman kaipuun peilikuva: Koska isäni oli elämäni mies, aviomieheni olkoon kuin isäni!

Vinkki: Tarkkaile ihmisiä, jotka ovat hyvin torjuvia tai joilla on ahdas maailmankuva. Katso, millaista elämää nämä ihmiset elävät ja mitä ammattia he harjoittavat – ja millä tavalla. Huomaat, että ympäristö on reagoinut heihin ennakoitavalla tavalla.

Pisara rakkautta on enemmän kuin valtameri järkeä.

- Blaise Pascal –

Tärkeintä on kuitenkin aina rakkaus. Rakkautta on myös kaikki, mitä tämä kirja tarjoaa, sillä ihmisen on ensi sijassa opittava rakastamaan omaa elämäänsä ja tällä tiellä Sydänmagneetti on paras kumppani. Kun olet sen oppinut, moni asia muuttuu:


♥ Konfliktit päättyvät tai ovat helpommin ratkaistavissa, koska sinun ei enää ole pakko vaatia tai vaihtaa rakkautta, hyväksyntää tai arvostusta.


♥Vedät puoleesi yhä enemmän ihmisiä, jotka tuntevat olonsa hyväksi vetovoimasi säteilyssä.


♥Pidät loitolla ihmisiä, jotka eivät voi sietää sitä, että olet sisäisesti riippumaton ja vapaa.


♥Syytät vähemmän muita ihmisiä, sillä syytät vähemmän itseäsi.


♥Säteilet luottamusta, koska luotat itseesi. Muiden ihmisten käyttäytyminen sinua kohtaan muuttuu positiivisesti.


♥Vähennät automaattisia toimintoja ja vastareaktioita ihmisissä, jotka ovat kanssasi tekemisissä.


♥Et halua olle enää ’kiltti’ tai ’hyvä’, jotta sinusta pidettäisiin. Ja silti teet tekoja rakkaudesta.

♥Haet vähemmän palkkiota ja tunnustusta.


♥Et anna enää kenenkään käyttää itseäsi hyväksi.


♥Olet huomattavasti vähemmän haavoittuvainen.

Tarkkaavainen lukija on huomannut, että jätin kolmesta löytämästäni aarteesta kertomatta kaksi. Kukaan ei millään usko, että olen enemmän kuin luullaankaan simpukka. En levittele kaikkea, vaikka se siltä joskus tuntuukin;-)

Tämä kirja tulee kulumaan nyt puhki monen käsissä, eikä suotta. Tämän avulla sinä, joka nyt olet kiinnittymässä aivan väärään henkilöön, löydät aivan uuden tien. Sinä, joka et jaksa säteillä oikein etkä väärin, löydät oman hohteesi. Ja sinä, joka tunnet, että elämäsi on täynnä energiasyöppöjä, vapaudut heti kirjan luettuasi.

Sydänmagneetissa on runsaasti esimerkkitapauksia elävästä elämästä. On myös monia viisaita lauseita ja mietelmiä aina Nelson Mandelalta Goetheen. Ja lopussa on Peilin ilmoitus!

”Mennyt rakkaus on pelkkä muisto. Tuleva rakkaus on unelma ja toive. Vain tässä ja nyt voimme todella rakastaa.”


- Mahatma Gandhi -

35 kommenttia:

 1. Mielettömän mielenkiintoisen kuuloista! Uskomattoman osuvia mietteitä..Luen kaiken uudestaan..

  VastaaPoista
 2. Hmm. Olisikohan minun tarpeen lukea tämä. Nimittäin tällä hetkellä on hieman ryppyjä parisuhteessa, kun en koe saavani tarpeeksi huomiota, vaikka huomiota saankin. Lisäksi itseluottamus on hakusessa, vaikka ei ikinä uskoisi että juuri minulla, mutta luulen, että se johtuu vain siitä, että haen vielä paikkaani täällä toisessa maassa.

  Tuo kohta pisti silmään: "♥ Konfliktit päättyvät tai ovat helpommin ratkaistavissa, koska sinun ei enää ole pakko vaatia tai vaihtaa rakkautta, hyväksyntää tai arvostusta."

  VastaaPoista
 3. Riitta Sinikka, tämä kirja tuli minulle klo 13 ja se on nyt tässä;-) Tiedät että koin paljon. Lue koko kirja, se on about 200 sivua.

  VastaaPoista
 4. Helmi Maaria, nyt kipin kapin tätä etsimään. Minä nimittäin ohitin tässä tuon parishdepuolen hyvin kevyesti. Tässä oli PALJON siitä, miten 'eksytään' väärään suhteeseen. Löysin kaikki omatkin virheeni koskien menneisyyttä...

  Älä ikinä anna kenenkään latistaa sinua! Tämän ohjeen olen muuten antanut myös tyttärelleni.

  Niin...siinä on pitkät luvut, mitä pitää tapahtua ennen kuin siihen päästään.

  VastaaPoista
 5. Voi jukra Leena, sinä löydät aina kirjoja. Tästäkään en ole ikinä kuullut, vaikka on saksalainen.*häpeää*
  Mahatma Gandhi on mulle hyvin ajankohtainen viime loman jälkeen ja Goethe on tämän päivän postauksen espressokupissa.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, ihanaa - aivan ihanaa! Aarrekarttailussa on paljon tätä samaa asiaa vetovoiman laista ja se on niin totta. Maailma on ihana ja ihmeellinen. Mukavaa, kun kerroit kirjasta täällä ja näin runsaasti. Tiesin tämän olevan olemassa, näin jossain nimen, mutta en tiennyt olisiko hyvä - nyt tunnen, että kyllä vaan on tosi kiinnostava. - Mielenkiintoisia ovat omat pohdintasi aiheesta, saavat miettimään omiakin tilanteita ja kokemuksia.

  Olen oma itseni oli suosituin voimakortti eikä ihan turhaan :)

  Sanavahvistus yllättäväkö: lumicin?? (kun näitä alkaa seurata tulee ihan kahjoksi...)

  VastaaPoista
 7. Allu, tätä on myyty Saksassa jo puoli miljoonaa kappaletta.

  Täällä on Goethen ja Gandhin kuvatkin ja sitten heidän viisautensa hienolla kaunolla. Pyydä tämä Allumieheltä joululahjaksi. Yhdeksi niistä monista;-)

  Jutussa mainittujen viisaiden lisäksi heihin kuuluu myös Seneca, joka on mm. minun profiilissani, Chaplin (suosikkini) ja Einstein.

  Tiedätkö, aavistan, että minulle tulee vielä Goethe -vuodet...

  Kiva, että innostuit;-)

  VastaaPoista
 8. Sari, olen ajatellut sinua tänään kaikki välit, jotka olen ehtinyt. Se sinun äänesi ja kaikki. Ja käärin tänään sitä yhtä juttua. En laita ihan vielä, mutta...Arvasin, että kommentoit tähän.

  Tiedän, että laitoin itseni rankasti likoon, mutta huom. mitä vain kirjojen takia! Minulle aukeni tänään kolme oivallusta, sain kolme aarretta, enkä kuitenkaan kertonut kaikkea.

  Lukija ymmärtää paremmin, kun tajuaa, että tästä on konkreettista hyötyä.

  Tämä on niin sinun juttusi, että et edes tajuakaan!

  Mutta Tunnen tuulen ja Olla elossa olivat kauneimmat. Mieheni tuli eilen tähän toimistooni, sillä tässä on erittäin mukava, jättimäinen lukutuoli ja huomasi sen sun korttisi, joka on siinä pullotelineessä. Hän otti sen irti siitä ja ihaili. Se on niin vaikuttava: Be alive.

  Minä olen ajautunut samaan. En vain kehtaa niitä aina kertoa, joskus kerron. Ainakin eräs hurmaava nuorimies on tänään kutusnut minua nimellä Luminen. Sain siitä virtaa hirveästi. sanat merkitsevät.

  Tuon sen yhden jutun esiin, kun teen jonkun koosteen. Kaikkien pitää se kuulla.

  Älä vain ohita tätä kirjaa♥

  VastaaPoista
 9. Löytyipäs paketista todella mielenkiintoinen kirja,ja sen on pakko olla niin,kun luit sen yhdeltä istumalta!
  Ja säteilyä huomasin kun tulin kesällä Säynätsaloon....

  VastaaPoista
 10. Jael, sinuakin kiinnostaisi;-)

  Kaikki säteilevät, jokainen tavallaan. Omaa säteilyään voi vähän suunnata...

  VastaaPoista
 11. Kuullostaa hyvin samanlaiselta kuin "Seacret"-salaisuus-kirja.

  jännä, miten me ihmiset "tarvitsemme"/kaipaamme vastaavanlaisia kirjoja, vaikka meissä on jo kaikki..Olemme unessä, kuka meidät sitten herättää..Kirja, uljas prinssi suutelollaan..

  kaikki nuo kirjat ovat ihan hyviä ja saattavat avata meissä lukkoja, antaa uusia ulottovuuksia, laajentaa...
  mutta minä omassa elämässäni tarvitsen aikaa ja luottamusta, uskoa ja luovuttamista..
  itsensä löytäminen on , ainakin minulle pitkä prosessi. Vähitellen huomaan, että en enää ajattelekkaan samalla tavalla, en tuomitse, annan anteeksi kaikille, myös itselleni kunnes taas putoan hetkeksi egon pyörityksiin..
  Meillä on ympärillämme niin paljon, mikä auttaa meitä kulkemaan omaa polkuamme, tai poluttomuuttamme kohti sitä Rakkautta, joka aina on...

  Varmaan tuokin kirja auttaa monia...=)

  VastaaPoista
 12. Hanne, minä olen lukenut elämänhallintaoppaita vain muutaman. Edellinen taisi olla Tommy Hellstenin Pysähdy - Olet jo perillä ja se oli kyllä...pysäyttävä.

  Tämä on aivan erilainen ja kuin tilaustyö nyt juuri minulle.

  Niin Hanne, meillä on ympärillämme niin paljon ja me kukin kuljemme elämässämme niitä latuja, joissa katsomme parhaimmin voivamme olla oma itsemme. Se on tervettä järkeä eikä sulje tunnetta pois. Mikään ei ole niin tervettä kuin saada olla oma itsensä ja suojata itsensä energiasyöpöiltä.

  Toivon, että joku nyt tästäkin löytää avun sekä nauttii kirjan järisyttävän upeista sivuista sekä kuuluisien filosofien viisauksista.

  Itsensä löytäminen jatkuu kai tähtien tuolle puolen...

  VastaaPoista
 13. Mainoksista olen kirjan jo bongannut mutta innoittavan kirjoituksesi luettuani tuli tunne, että se on saatava pikimmiten käsiin!

  Matka omaan itseen on jo pitkällä ja mielenkiinnolla odotan minne päädyn, hymy huulilla jo kuljetaan. Muuttamalla itseäni myös ympäristö muokkautuu.

  Nautinnollista talven odotusta!

  VastaaPoista
 14. Hienon teoksen löysit käsiisi.

  Olen ollut tietoinen tästä vetovoimanlaista jo useamman vuoden ja voin sanoa, että noin se toimii. Mitä ajattelen, sitä saan. Millä tunteen voimalla ajattelen, sitäkin saan. Olomuotoni vetää puoleensa niitä, jotka kaipaavat olotilaani (vaikken niitä tyyppejä itselleni kaipaisikaan ;-)).

  Mutta hyvää tämän tajuamisesta saa uskomattomasti. Lisää rohkeutta olla enemmän oma itse. Huomata mitä oikeasti haluaa. Ottaa vastuuta siitä mitä tekee. Päästää irti siitä mitä ei halua. Päästellä pienemmällä voluumilla pahoja sanojaan (oih, tuleeko niitä suustani ;-))

  Nyt vetämään puoleen niitä hyviä tyyppejä, niitä, jotka olemuksellaan vievät suakin kohti sitä mitä oikeasti kaipaat ja haluat.

  Taidanpa hankkia tämän siipalle (tässä on sopiva 24.12. värikin).

  Ja täytyy täältä kommentoida vielä, että sinulta saa kyllä vaan hyvää energiaa. Ja paljon tietoa. Ja jakamisen iloa. Ja tunteita, sillä ne kuuluvat ihmiseloon.

  Ihanaa viikonjatkoa. Ehdin vielä pikaisesti käydä katsomassa jotain, ennenkuin viikonloppu vie mennessään. <3

  VastaaPoista
 15. Ulla, nimenomaan: Kaikki lähtee itsestä, sisältä.

  Hienoa: Olet löytänyt tämän jo ilman minua;-) Onneksi saan olla edes primus motor.

  VastaaPoista
 16. Birgitta, nyt kirja löysi minut...

  Siis jos puhutaan ajatuksen voimasta,niin siitäkin tässä on paljon. Olen sen myös itse kokenut vähän juuri tyyliin: Sitä saa, mitä ajattelee.

  Sinun olomuotosi on takuulla magneetti kaikille;-) Tiedätkin, mitä minä teen oikein hankalina päivinä: Tulen katsomaan kuvaasi ja haluan uskoa, että olet tuollainen aurinko, mitä tietenkään kukaan ei oikeasti ole aina, eikä tarvitsekaan olla. Mutta siis jos yleensä olet noin ja sitten kun olen niitä sn tekstejäs lukenut, niin meillä saattaa olla vähän sama 'väärä vetovoima', vaikka minä en olekaan mikään ilopilleri.

  Olen oudossa rakosessa ja Bessulle aina jaksan ihmetellä, ketkä minusta kiinnostuvat...

  Juu, osta tämä kirja siipalle, niin ehkä jatkamme sun kansasa tästä vielä myöhemmin. Kirja on nyt mun yöpöydällä aina.

  Kiitos samoin!

  VastaaPoista
 17. Vielä ehtii jos on vikkelä:

  Musta mä en ole ilopilleri, olen itse mielestäni enemmän pelkuri ja turhan tunnollinen. Mutta onnekseni sisälläni asuu jokin vastustus, joka haluaa vaihtelua ja iloa. Ja mitä vanhemmaksi ja höpsömmäksi tulen, sitä enemmän haluaisin olla valo ja ilo. Otankin (jos uskallan) uudeksi tavoitteekseni tehdä jotain niin hullua, että tajuan pelon olevan p.stä ja ihan turhaa.

  Totta, tää vetovoima on varmaan aika samaa luokkaa -siitä nauttikaamme ;-)

  Sä et ehkä vaan näe sitä upeutta minkä me muut nähdään. Itse on kai itselle aina vähän sokea. Johtuuko niistä omista vanhoista oletuksista tms.

  Sä oot huippu =)

  VastaaPoista
 18. Eli sinäkin olet sokea itsellesi!

  Mutta ehkä kuitenkin näet, että lasi on puoliksi täysi silloin kun minä näen, että se on puoliksi tyhjä.

  Otin sinun ikäisenä (arvio) ollakseni Valonkantaja, mutta kuten aina kaikessa, vein sen niin pitkälle, että on pakko peruuttaa. En jaksa olla enää Valonkantja kaikille. Lukijoilleni yritän niin paljon kuin jaksan, mutta rajani kulkee siinä kun suljen koneen. Tiedätkö: Puhelimeni on kiinni aina paitsi jos odotan Lmimiehen tai Merin soittoa. Ja soitan vain äidilleni ja Ester-tädilleni. Bessukin on sopeutunut;-)

  Olisiko se niin, että energia vetää puoleensa...Saatan nimittäin siinä yllättää jopa itseni eli teen kaiken sataa. Tosin väliin mahtuu sitten niitä 'down' ja 'blue' -päiviä, jolloin tekee mieli vain syödä suklaata ja lukea ihan hiljaa ja kaikki koneet kiinni.

  Niin tuo uskallus. Olen aina ihaillut heittäytyjiä ja heitä kaipaan ympärilleni enemmän. Kun äiti sairastui syöpään ja siitä sitten kaiken kauhun ja rankan jälkeen selvisi, päätin joka vuosi aloittaa kolme uutta asiaa. Siinä on jo itselle kuin hyppäys virtaan, jossa takuulla ala vesi seistä ja haista. Suosittelen!

  Eniten pelkään jämähtämistä ja kaavoihin kangistumista, tylsää sovinnaisuutta ja sitä että ei enää näkisi uutta vuoren huippua, jolle pitää kiivetä. Ja voi sieltä vaikka laskea alaskin, jos se on hauskempaa!

  VastaaPoista
 19. Hei IhaNainen!

  Sinä jaksat heittäytyä näihin kirjoihin ihan sielusi pohjaa myöten, ja siitä minä pidän! Löydät yhä uusia ja uusia kirjoja, jotka tekevät sinuun ja meihin, lukijoihisi, lähtemättömän vaikutuksen.;D

  Minä vanha skeptikko en lukematta jaksa oikein eläytyä tähän. Mutta vika ei tarvitse olla kirjassa, vaan omassa suhtautumistavassani. Se on totta, että onnelliseen elämään ei tarvita hienoja puitteita, vaan ihminen voi löytää kaiken itsestään, ja viisaista kirjoista.

  Ihmisiin olen pettynyt hyvin monesti, mutta kirjoihin paljon harvemmin. Kirja on ainakin yhtä luotettava kuin paras ystävä. Mutta ei jokainen kirja...

  Suloisia unia, Leena IhaNainen.<3

  VastaaPoista
 20. tätä kirjaa täytyy nyt muistaa käydä metsästämässä.. kuullostaa kyllä hyvin loogiselta.. psyykkisesti ja alitajuisesti vaistoamme hyvin pian oikeesti tavatessa kuka on mahdollinen ystävä.

  VastaaPoista
 21. Hei Aili-IhaNainen!

  Parastani yritän.

  Ymmärrän hyvin: On vaikea eläytyä siihen, mitä ei itse ole lukenut tai lukemassa. Sinä silti aina jaksat sanoa jotakin. Kiitos!

  On kaksi, jotka eivät petä: Koirat ja kirjat.Toki kirja joskus eli koira onkin ainoa täysluotettava.

  Sanon nyt huomenta. Aili! Olen juuri lähdössä kampaajalle ja Lumimies jo seisoo tuossa hoputtamassa...

  VastaaPoista
 22. Aikatherine, niin ME vaistoamme, mutta kun on olemassa myös se toinen osapuoli, joka voi kokea niin kovaa vetovoimaa, että...

  Tämä kirja menee nyt kuumana. Pidä kiirettä;-)

  VastaaPoista
 23. Sinä näkijä ja kokija, ihanainen noitanainen. Olet löytänyt tai sinut on löydetty. Upea teksti. Tämän minä tahdon ja tämän minä tarvitsen. Tahdon löytää myös ne kaksi joita et kertonut.

  VastaaPoista
 24. Kylläpä taas esittelit mielenkiintoisen teoksen!
  Kerroit, että kirja tuli luoksesi. Se kertoo jo paljon. Useinhan tartumme kirjaan tai lehteen, jossa on avain mielessämme pyörineeseen ongelmaan tai avaamme radion tai tv:n juuri hetkellä kun siellä puhutaan ongelmastamme. Meitä johdatellaan niin monin tavoin. Siihen vaan ei aina tule kiinnittäneeksi huomiota.

  Tutustuin tuohon vetovoiman lakiin, kun luin sen Rhonda Byrneen The Secret kirjan ja kävin kuuntelemassa Marika Borg (ent. Burton) luennon. Oli yllätys havaita, että se todella toimii niin hyvässä kuin pahassa. Samanlaisuus vetää puoleensa.
  Kun oppii tuntemaan ajatuksen voiman, voi saada,olla tai tehdä mitä tahtoo. Oppii tuntemaan kuka on.

  Tajusin mitenkä paljon ympärilläni on energiasieppoja ja kuinka omat ajatukseni saavat oloni epämieluisaksi.

  Olenkin pyrkinyt muuttamaan ajatusmaailmaani. Aina se ei ole ollut helppoa, sillä ajatukset karkaavat niin helposti omille teilleen.
  Joskus on hyvä sulkea kaikki laitteet jotta kuulee omat ajatuksensa ja voi kuunnella hiljaisuutta.
  Monet kyllä vaan taaplaavat täällä päivästä päivään suomatta ajatustakaan sille kuka oikeastaan on ja miksi täällä olemme:)
  Sielunkumppanin tietää heti, kun sellaisen elämässään tapaa.
  Muutama viikko sitten tapasin 80v synttäreillä itselleni tuntemattoman naisen. Meillä synkkas heti todella hyvin ja oli tunne kuin olisin tuntenut hänet jo kauan. Hän sanoi aivan samaa. Sovimme tapaavamme uudestaan.
  Kotimatkallakin hän pyöri ajatuksissani pitkään.

  VastaaPoista
 25. Bessu, minun piti antaa tämä sinulle, mutta M. varasi jo!!! Pyydä I:ltä joululahjaksi..tms.


  Vain sinulle kerron ne kaksi...

  VastaaPoista
 26. Hanne, nimenomaan, oli puhdas sattuma, että soitin muissa asioissa Minervalle ja sitten sain kuulla, että...Katalogissa tämä oli, mutta Sydänmagneetti ei silloin vielä halunnut tulla minulle. Nimenomaan: Kaikessa on suunnitelma. Nyt minulle tuli tämän kirjan aika.

  Ajatuksen voima on iso valta. Energiasyöpöt pois ja omat ajatukset uusille urille tai ainakin tuuletukseen.

  Minulla on tapana pitää puhelin melken aina kiinni, televisio ei ole ikinä auki ellei sieltä nimenomaan katsota jotain etc. Ja sitten, usko tai älä, tämäkin masiina on joskus kiinni.

  On sanottu, että nykyihminen ei pelkää mitään niin paljon kuin itsensä kohtaamista. Moni esim. sekoaisi heti, jos joutuisi viikoksi autiolle saarelle vain itsensä kanssa.

  Sielukumppanin tajuaa heti, kun hänet kohtaa. Hän voi olla mies taikka nainen, nuori taikka vanha, mitä tahansa rotua tai uskontoa. Hän vain on oikea juuri sinulle/minulle. Siitä tapaamisesta ilahtuu aina niin kovasti.

  VastaaPoista
 27. Kiitos Leena tästä vetovoimaisesta vinkistä!

  Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle! :)

  VastaaPoista
 28. Sara, ole hyvä. Suosittelen!

  Kiitos samoin sinulle!

  VastaaPoista
 29. Voi Leena, minkä kirjan valitsit. Pyristellessäni ylös melankolian upottavasta suosta, olen tarttunut uudelleen Joseph Murphyn Alitajuntasi voima-teokseen samoin kuin Salaisuus-kirjaan. Niitä olen taas lukenut ajatuksella ja huomannut monia sudenkuoppia, joihin olen kompastellut jopa innokkaan vapaaehtoisesti.

  Luettuani tämän kirjoituksesi Sydänmagneetista, tilasin sen heti nettikaupasta ja siinä se on ottanut oman paikkansa yöpöydälläni kököttävien tärkeiden kirjojen pinossa. Olen nyt lukenut kirjaa salaisuus illassa-vauhdilla. Ja kyllä, tunnistan joka salaisuuden kohdalla monia asioita, joille olen ollut sokea.

  Kiitos taas kerran humalluttavista kirjoituksistasi, sanojen leikeistä ja syvääkin syvemmältä ajatuksella poimimasi "helmet", joiden ansiosta on helpompi valita omaa kirjaansa. Iso halaus ja kiitos tästä kirjoituksesta...:)

  VastaaPoista
 30. Pitsit sekaisin, kirja valitsi minut! Tämän ei pitänyt tulla, se tuli ja vei.

  Sehän tässä niin olikin, kun löysi juuri ne jutut, jotka itse toistaa kerta kerran jälkeen voimatta itselleen mitään ja tällöin tietämättään aiheuttaa sellaista, jota ei toivoisi/jaksaisi.

  Mutta tulihan tässä avarrusta myös muiden ihmisten suhteen. Sitä kun on kauan jaksanut ihmetellä, miksi ne, joiden kanssa ei ole mitään yhteistä kuin liimautuvat ihollesi.

  Ole hyvä vain ja kiitos!

  VastaaPoista
 31. Tänään tämä kirja löysi minut.
  Olen toiveikas.
  Kirjailija Ruediger Schache vierailee Helsingissä
  tulevan huhtikuun aikana.
  On tämä myös melkoinen aarreaitta
  tämä sinun blogisi Leena Lumi.

  VastaaPoista
 32. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 33. Rva Pioni, et turhaan ole: Minä löysin aivan uuden tavan selviytyä tämän kirjan avulla.

  Tiedän, mutta olen itse jumissa täällä periferian saarella;-) Mene sinä, jos pääset.

  Kiitos♥

  PS. Poistin toisen kommenttisi, sillä se tuli kahteen kertaan.

  VastaaPoista