perjantai 31. heinäkuuta 2009

MERI JA TEEMU

Tässä tyttäreni Meri ja hänen poikaystävänsä Teemu. Meri on minun Aurinko, Kuu ja Tähdet ja ken häntä loukkaa, on minusta pois. Meri on Kaunotar ja Kipakka Persoonatyyppi ja Rokkimimmi, mutta myös Syvällinen Pohdiskelija. En halua tyttäremme lähelle häntä latistavia ihmisiä, vaan heitä, jotka haluavat tukea niin Meriä kuin kaikkia nuoria. Nuoria pitää auttaa lentoon ja liitoon.

Eilen laitoin blogiini linkin Nuoren, Kunnianhimoisen Kirjallisen Blogin Pitäjän, Tuuren sivuille, menkää sinne ja auttakaa älykäs ja todella kirjallisuuteen hullantunut nuori herra alkuun. Häneen liittyy myös yksi uutinen, jonka paljastan elo-syyskuulla.

Meri, ota yhteyttä heti, jos viime päivien tapahtumat käyvät ylitse, me tulemme lujaa!

rakkaudella
äiti ja isi

PS. Koittakaa nyt Teemun kanssa hiukan edes relata tältä kaikelta...

11 kommenttia:

  1. Meri on nuori "kapinallinen", ei aina oikeassa, mutta monessa asiassa on. Vanhempien pitää muistaa todellakin tukea lapsiaan, mutta opettaa heille myös nöyryys - jos ihminen osaa olla nöyrä, hän on Ihminen isossa I:llä. Nöyryys ei kuitenkaan ole sama kuin nöyristely, sitä ei tarvitse olla. Nöyryys ei myöskään poissulje vahvoja mielipiteitä - näiden kahden tasapaino ihmisessä on parasta. Toivon Merille hänen tätinään kaikkea hyvää, vaikka joskus olen vähän yrittänyt opettaa tuota nöyryyttä ja ehkä hän ei ihan vielä sitä täysin ymmärrä.Menköön vielä nuoruuden ehdottomuudem piikkiin,elämä opettaa.

    VastaaPoista
  2. Jos Pikku Myy on täti, Meristä ei voi ikinä tulla vähääkään nöyrää! M.O.T.

    Minä olen tässä pikkueprheessä ainoa, joka antaa periksi, ei Pikku Myy, ei Ukkometso, ei Meri, usein ei edes äiti;-)

    VastaaPoista
  3. Kaunis pari, niin, aikuiset lapseni saavat jo selvitä omin voimin..

    VastaaPoista
  4. Mutta he kuitenkin purjehtivat parhaillan isänsä kanssa Italiassa?

    VastaaPoista
  5. Meri ja Teemu ovat ihan uniikki pari, niin toistensa puolesta ja toisiaan täydentäen.

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Aikuiset lapset osaavat jo lentää omin voimin, mutta kuten ystävät pitävät perheen jäsenetkin yhtä elämän solmukohdissa:)

    Elämässä ei ole kyse nöyryydestä vaan käytöstavoista. Elämähän on loputonta tilanteiden hallitsemista ja jonkin roolin ottamista ryhmässä/yhteisössä. Pitää miettiä missä yhteisössä mitenkin voi toimia. Tämä ei tarkota sitä, ettei voisi ilmasita omia mielipiteitään, sillä ne ovat aina rikkaus ja niiden ymmärtämättömyys muiden ihmisten henkistä heikkoutta.

    Mielipiteet voi ilmasta käytöstavat kohdillaan, mutta tässä ei ole millään tavalla kyse nöyryydestä. Mielestäni koko sanavalinta on väärä ja kultuurillisesti vanhahtava.

    Kuten edellä totesin kyse on sosiaalisten yhteisöjen eri normeista ;) Jokainen varmasti niin nuorena kun vanhanakin on joskus erehtynyt käyttäytymään jossain yhteisössä normien vastaisesti.

    Nuorilla on liian vähän mielipiteitä ja se on usein surullista kyllä edelleen kasvatuksen tulosta.

    En kutsuisi itseäni kapinalliseksi. Elän eri maailmassa ja kulttuuri ikäluokassa kun te. Kyllä olen myös vahva persoona ja se jakaa mielipiteitä, mutta niin tuleekin olla! Ne jotka tykkäävät todella tykkäävät ja jotka vihaavat sitten vihaavat. Miellyttämällä kaikkia ei löydä ympärileleen niitä ihmisiä, jotka antavat sinulle elämästä eniten!

    Pikku myy tämä nyt ei ollut sinulle loukkauksena millään tavalla:) Halusin vain kertoa asian sosiologian näkökulmasta, joka tässä kohtaan on myös minun näkökulmani. Olet itsekkin sangen räväkkä nainen ja ole ylpeä siitä:)

    VastaaPoista
  11. Meri on täydellisesti äitinsä tytär ja olen hänestä tavattoman ylpeä! Vain oman tiensä kulkijat, ne jotka kulkevat polvet ruvella, mutta pää ylpeästi pystyssä, outoja lahjoja säkissään, tulevat perille. Sunnuntailapset ja yes-yes -tyypit eivät milloinkaan!


    4-ever Meri in my heart!

    VastaaPoista