sunnuntai 3. tammikuuta 2010

HALUATKO KUKITTAA AMARYLLIKSESI UUDESTAAN?


Mikäli haluat kukittaa Amarylliksesi uudestaan, mene katsomaan ohjeita täältä http://sarinpuutarhat.blogspot.com/2010/01/amarylliksen-sailyttaminen-ja-hoito.html Minä aloitin jo tositoimet valkoisten kaunottarieni kanssa. Yksi muuten aikoo kukkia uudelleen!

7 kommenttia:

 1. Mun amaryllikseni kun avas ensimmäisen kukkansa vasta eilen.... pitää yrittää jos sen sais vaikka pysymään hengissä, minä kun en oo tunnetusti mikään vihreä peukalo.Niinkuin Pikku Myy sanoo yhdessä muumipeikossa; Kunpa minustakin tulisi joskus vihreä peukalo.:D

  VastaaPoista
 2. leena, en minäkään ole hyvä sisäkukissa, mutta yritän kovasti. Jotkut suositut kukat suorastaan vihaavat minua ja kuolevat heti parissa päivässä...kuten jouluruusut. Olen vihdoinkin päässyt sovintoneuvotteluun lehtikaktuksieni kanssa ja nyt aion opetella tämän amaryllishomman. Kopioin tuon uudelleen kukittamisohjeen itselleni Sarin blogista. Tee sinä samoin. Juuri tämä yksilö, joka on tässä valokuvassa, alkaa nyt kukkia uudelleen!

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva, tuo nurkkaus on niin kaunis ja kotoisa. Se elää aina vuodenaikojen mukaan.

  VastaaPoista
 4. Just meinasin tähän kirjoittaa tuon viimeisen lauseesi, mutta sä sanoit sen jo;-)

  VastaaPoista
 5. Teoriassa ehkä onnistuu, mutta nyt niitä sipuleita jalostettu niin ja laitettu kukkimaan KAHDESTI, joten eka vuonna ei onnistu.. (minun amaryllikseen kuvassa paistaa AURINKO ;)

  VastaaPoista
 6. Siis TÄNÄ jouluna kukkii kahdesti, se tarkoituskin.

  VastaaPoista
 7. Hiukan arvelin, että voisko olla aurinko, kun asut kuitenkin meren ranalla, jossa tunnetusti paistaa aina enempi.

  Mutta tokana sitten onnistuu! On tässä hullumpiakin juttuja yritetty;-)

  VastaaPoista