sunnuntai 3. tammikuuta 2010

ONNI ON LEFFAILTA♥


Tällä kertaa vuorossa oli riemastuttava Jotain annettavaa (Something's gotta give), jossa sekä Diane Keaton että Jack Nicholsson olivat taas kerran niin ihanasti vauhdissa! Tämäkin elokuva on nähty jo muutamasti, mutta uusinnat ovat aina yhtä ilahduttavia, sillä kun muisti huononee, tarina on aina kuin ennennäkemätön♥

8 kommenttia:

 1. Ihanan elokuvan jaksaa katsoa monta kertaa uudestaankin. Ja juuston, viinin ja rypäleiden liitto kruunaa kotoisan elokuvaillan.

  VastaaPoista
 2. Täysin samaa mieltä. En esimerkiksi tiedä, kuinka monasti olen nähnyt Doktor Zhivagon, Neljät häät ja yhdet hautajaiset ja monta muuta.

  Mun piti postata tämä tietty illalla, mutta me jämähdettiin tuonne alakerran takka/tv-huoneeseen, mutta tämmösitä meillä nyt on, sillä filmejä riittää ja nyt on kivasti vapaita miehelläkin, sillä kohta on taas Loppiainen ja sitten viikonloppu. Tottakai juustoja, rypäleitä ja viiniä, parempaa kuin nuorison suosimat erilaiset suolachipsit.

  VastaaPoista
 3. Juu, ja tää jatkuu ny...tähän vois ihan tottua...

  VastaaPoista
 4. Oon ihan kade.. Ei vaan nauti, olet sen ansainnut!!!! Joku viikonloppu katsotaan sitten ne pari leffaa.

  VastaaPoista
 5. Tehdään niin ja jäät sitten yöksi, vaikka.

  VastaaPoista
 6. Tänään oli Sovitus leffaillassa.
  - Kuinka pienet teot ja valinnat (oikeat tai väärät) voivat vaikuuttaa elämän kuluun (tai historiaan). Näiden tulos on kuitenkin aina voittajien tulkinta.

  VastaaPoista
 7. Jack, yksi minun elämäni leffoja on juuri tuo Sovitus. Elokuva on piinaava, koska tekisi mieli kuristaa se kakara, joka aiheuttaa kahden ihmisen rakkauden tuhon. Lopun olisi pitänyt olla onnellinen! Nyt en enää tiedä, kumpi on elokuvamaailman paras rakastelukohtaus: Postimies soittaa aina kahdesti Jack, Jessica ja limput saavat kyytiä vaikko tämä, kun Robin ristiinnaulitsee Cecilian päin kirjaston seinää ja Cecilian jalka, josta kenkä on jo pudonnut pois, etsii tukea jalalle, kunnes sitä ei enää tarvita...Kirjassa kohtaus on paljon pidempi: hirveän hekumallinen....

  VastaaPoista