perjantai 1. tammikuuta 2010

SWEET SNOW, SWEET SNOW KISSES, SWEET SNOW DREAMS......but I'm still out of office♥

10 kommenttia:

 1. Valtava kynttilä! Paloaika on kymmeniä tunteja, uskoisin..

  Sinä olet talven lumoissa ja tämä kuvasarja on niin hieno! Stingin pitäisi nähdä nämä lumikuvat ;D

  VastaaPoista
 2. Yleensä poltan kaikki kynttilät, mutta kun näin miten kauniisti tämä pinkki antaa valon jopa kuvissa läpi, en ole enää varma...

  Niin, kunpa hän näkisikin...:-)Se Stingin levyn kansi on yliveto ja minullekin talvi on suvea suloisempi. Kaikki aina savoat: "Kesän lapsi mä oooooooonnn...", mutta kun suvi tulee, niin sitten valitetaan helteistä tai suloisesta suvisateesta, hyttysistä ja/tai hirvikärpäsistä, pilaantuneesta ruoasta, kuumasta autosta, hiertymästä jalassa, kun pitää kulkea paljain säärin korkokengillä, alituisesta karvojen ajelemisesta, jatkuvista sukujuhlien piinasta....etc. Kannattaisi oppia rakastamaan talvea, niin sais vastarakkautta lumelta♥

  VastaaPoista
 3. Tuo kynttilä antaa kyllä tosi hienon valon. Täällä 15 astetta pakkasta, ei juuri tee mieli ulos tuonne viimaan....;(

  VastaaPoista
 4. Taisi tulla mun eka kynttilä, jota en polta muuta kuin valokuvissa;-)

  Täällä on -16 ja aivan tuuletonta. Täydellistä! Eikö mun kuvat ole kertoneet, että sydäntalvi on täällä kuin satua...

  VastaaPoista
 5. Tuo kuva on kuin satua! Nautitaan talvesta ja lumesta. Ihanaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Anne, olen ihan hurmiossa tästä kelistä ja lumesta. Kunpa tämä satu ei päättyisi...

  Lumisatua sinullekin sinne...♥

  VastaaPoista
 7. No täällähän kun on aina tuo kylmä viima: se varmaan vastaa siellä jotain -25--30 astetta. Toi kylmä tuuli on tosi kylmää täällä länsirannikon kosteudessa. Itse kyllä tykkään lumesta mut tämä länsirannikon ikuinen kylmä puhuri sais jäädä väliin.

  VastaaPoista
 8. Tiedän, tiedän...minä palelin siellä aina!

  VastaaPoista
 9. Tuo kuvassa oleva lumi on yllättävän lämmintä. Yllätin itseni eilen minäkin , lumessa leikkimässä. Vaikka ulkona oli lähes -20 astetta viihdyin siellä jopa parisen tuntia. Kerroin aikaisemmin, että sain kertomastasi idean, noista lumipuutarhanne poluista. Kerron siitä paremmin kuvien kera vielä blogissani sekä liitän blogistasi sen osan omaani.

  Lapsena meillä oli vanhemman siskoni kanssa tapana tehdä/rakentaa pikkusisarillemme talon takana olevalle joutomaalle talvinen Kardemumman kaupunki. Kasper, Jesper ja Joonatan, kolme iloista rosvoa innoitukseen alulle saattajat. Tämä projekti vei yleensä koko talven. Ja leikkiä kesti ainakin parin, kolmen vuoden talvena. Me olimme jo ainakin kymmenvuotiaita, saattoi olla, että vanhempiakin. Mutta koska pikkusiskojen vuoksi sitä teimme, ei tarvinnut yhtään hävetä, että vielä niin lapsellisia olimme. Oi, se oli upea kaupunki, jossa oli ihania katuja, teitä ja polkuja! Äiti teki meille eväsvoileipiä ja kuumaa kaakaota, aah. Tämä uusi idea, jonka blogistasi sain, ei ole kuitenkaan Kaardemummanlainen, mutta jotain sinne päin. ;)

  VastaaPoista
 10. No, minä käyn joka päivä katsomassa;-)

  Lapsi, isokin sellainen ja hänen kaverit olivat monta vuotta miehelleni loistava alibi rakentaa kaksikerroksinen lumilinna meidän puutarhan kalliolle. Minä olin se joka raahasin sinne kaakaomukeja, kynttilöitä etc. Siellä sitten nauttimassa lumilinnakaakaota ja fiilis oli upea!

  VastaaPoista