maanantai 9. elokuuta 2010

AJATTELIN NYT UIDA, LUKEA, GRILLATA, NAUTTIA JA...


Ajattelin nyt uida, lukea, grillata, nauttia ja mitä se muu nyt olikaan...en millään muista...olisko se jotain säilömistä;-)  Kuvassa 'hoitolapsi' uinnin jälkeen. Dinalle tulee märkänä niin kylmä, että hänet pitää ihan oikeesti heti kääriä pyyhkeen sisään...että sellainen vauveli.

Siis nyt on menossa kirja, jossa olen siellä, minne olen aina halunnut, mutta ei ehkä terveellistä koskaan mennä. Silti olen aivan intona, sillä luin ihan nuorena kirjan, jonka nimi oli Valkoinen noitatohtori ja silloin päätin tehdä sen, minkä puolestani tekikin sitten moni muu ja myös hän, josta nyt luen. Ette silti arvaa ja hyvä niin. Siis haluan nyt lukea rauhassa...keskittyen...

Palataan jonkin ajan kuluttua...pian.

Mysteriet

17 kommenttia:

 1. ihana vauvelihauveli..
  nautinnollista uintia ja lukuelämystä..
  min äkin heittäydyn sohvalle, kun ulkona vettä satelee sikinsokin, lukemaan..

  VastaaPoista
 2. Hanne, täälläkin on satanut viime yön - vihdoinkin. Nyt ehtii voi tehdä muutakin kuin paeta päivät hellettä ja yöt kastella puutarhaa.

  Nyt nautitaan ja luetaan ja tehdään, mitä huvittaa.

  Dina on ihan just vauvelihauveli. Ui perääni ja uikuttaa ja sitten on onnessaan kun noustaan yhdessä vedestä ja sen jälkeen tärisee ja vapisee aivan liikuttavasti. Nytkin sai minun pyyhkeni, kun en aina muista näitä hänen juttujaan...

  VastaaPoista
 3. Tuollaiseen viileään järveen(onko lähellä?) pulahtaisin mielelläni just NYT! Nautippa uintihetkistä ,grillauksesta,mukavista lukuhetkistä ja kaikesta muusta kivasta.Onpas siinä suloinen pyyhkeen sisältä kurkkiva koira! Ihana Dina.

  VastaaPoista
 4. Jael, käytiin tunnin aikana kaksi kertaa, koska halusin kokea kylmän! Siis vesihän on reippasti yli +20, joten ei tunnu miltään, mutta kun rittävästi ui ja sitten tahallaan pitää itseään märässä uikkarissa, niin johan tuntuu;-) Mitattu aika oikopolkua rantaan on meiltä 5 minuuttia. Siinä saa jo valita yleisen rannan eli hiekkarannan tai sitten näitä pikkulaitureita, joihin voi ottaa koirankin mukaan. Päijänne näkyy meille kummaltkain puoelelta talomme ikkunoista, suvella aika vähän, mutta kaikki auringonlaskut järveen näemme partsillemme.

  Dina on uuhuuuuu♥

  Toivosin, niin että sinulla ja Bambilla olisi siinä meri ihan likellä. En koskaan muista paljonko sulle on sinne matkaa, mutta olettehan te ainakin joskus sinne tehneet kävelylenkkiä...otaksun ja muistaisin.

  VastaaPoista
 5. Ihanan viilentäviä pulahduksia järveen, hienoja hetkiä kirjan kanssa, joka alkoi kiinnostaa minua erittäin paljon:)

  VastaaPoista
 6. Susa, olikin tarkoitus, että kiinnostut;-)

  Ja kiitos, otan nyt hitaasti tämän viikon, koska Reimakin on vielä lomalla ja tuo kirja niin hyvä ja vesi sopivaa ja ne hemmetin helteet ovat ohi. Kai ne on ohi!

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia. Vai sellainen Dina vauvahauveli teillä on ollut hoidossa.

  Minä en ole uskaltanut mennä kertaakaan uimaan, koska viime vuonna sain järvivedestä 2 kuukauden korvatulehdus kierteen. Ennen kärsin kuumasta, kuin otan korvatulehdukset uudestaan.

  Tiedätkö, että en aina uskalla lukea noita sinun kirja- arvostelujasi. Tiedän jääväni niin paljosta paitsi, kun kirjat jäävät lukematta.

  Mutta sinulla on kyllä mahdoton vauhti kirjojen luvussa. Taidat olla sellainen pikalukija, joka suuntaa katseensa rivin keskelle ja näkee samalla koko rivin. Olen lukenut sellaisista pikalukijoista.
  Muistaakseni J.F.Kennedy oli tuollainen lukija.

  Ja ehdit tekemään postauksia monta kertaa päivässä. Olet varmaan ahkerin ihminen, mitä tiedän.

  Mukavaa maanantai-illan jatkoa sinulle!!

  VastaaPoista
 8. Ulla-Kristiina, no niiden upeudesta en tiedä, mutta fiilikset ovat nyt upeat, kun helle on ohi.

  No, sinä et varmaan ehdi lukea, kun sinulla on niin monta muuta puuhaa...

  No, olin lukiossa, kun mitattiin, muistaakseni nopein lukija. Se testattiin tekstin ymmärtämisellä, nopeudella yms., mutta en minä enää nauti ollenkaan ellen saa käyttää aikaa vähän enemmän kirjaan. Teen myös uusintoja, kuten tänään Revolutionary Roadin, sillä kaikki uudet lukijani eivät edes tiedä, mitä minulta hakea...ja kustantajat ovat tyytyväisiä, kun leikin Suomen televisiota, jossa vain uusintoja;-)

  Kumpikohan olen, ahkera vai addikti...,-)

  J.F.Kennedy on yksi mun idoli, josta olen lukenut kaiken mahdollisen.

  Kiitos samoin, Ulla-Kristiina!

  VastaaPoista
 9. Nyt kannattaa nauttia niin paljon kuin voit. Näyttää siltä kuin se kamala helle pitäisi hieman taukoa. Toivottavasti ♥

  Jään mielenkiinnolla odottamaan mysteerikirjaasi!

  VastaaPoista
 10. Vesi on nyt lämmintä. Nautihan.

  Dina on kuin pyyhkeeseen kääritty vauva.

  terv. Sooloilija

  VastaaPoista
 11. Mikä ihana vauvahauveli! Suloinen hytisijä pyyhkeen sisällä ja turvassa kaikelta sylissä!
  Hieno pulahduskuva, minä taidan päästä vasta huomisiltana järveen. Vaikka sää on vähän inhimillisempi, ei järvien vedet ole vielä viilentyneet.

  Samaa mieltä, että olet ahkera. Itse luen myös mielelläni, mutta tämän kesän lukeminen on jäänyt yhteen kirjaan, Susupetalin Valkoiseen taloon. Siitä pidin kovasti. Mutta aikakauslehdet kuluvat kannesta kanteen ja ristikot täyttyvät. Mutta sitten talvemmalla luen....

  VastaaPoista
 12. Ihania ja nautinnollisia elokuun päiviä sinulle! Kuvien perusteella ainakin osaat nauttia!:) Kivat kuvat!

  VastaaPoista
 13. Lumiomena, helteet saavat luvan olla pois nyt kokonaan. Kannattaa odottaa sitä kirjaa, sillä yksi kiinnsotuksen kohteeni on moenlta täysin pimennossa....Mukavaa viikkoa♥

  Soolis, vakuutan, että nautin! ja Dinan kanssa tulee aina hirveän mamimainen olo eli hän on niin vaaveli.

  Anja, vedet ovat nyt paremmat kuin helteellä: tädellisen sopivat.

  Eiväthän kaikki voi olla yhtä kirjahulluja kuin minä olen;-)

  Mukavia uinteja, Anja!

  Susanne, minussa elää Nautiskelija, mutta joskus Ylisuorittaminen voittaa hänet. Tällä viikolla ei! Kiitos samoin, ihania elokuun päiviä sinulle, Susanne!

  VastaaPoista
 14. ihanat kuvat jotka lämmittävät sitten talven pakkasilla :) Täällä yritän toipuilla kesäflunssasta, karua sairastaa näillä keleillä. Onneksi jo vähän satoi täälläkin, raikastui. Nautitaan uinneista ja elokuusta.

  VastaaPoista
 15. Anne, nyt kelpaa, nyt kelpaa...helteet ohi, vedet kuin hyväily, illat hämärtyvät ja lumoavaa yösadetta...elokuu♥

  VastaaPoista
 16. Hoitohauvelit ovat ihania, mekin saamme taas elokuun lopussa vanhaneiti Ronjan meille muutamaksi päiväksi.
  Uimassa on tänä kesänä usein käyty, kun vedet ovat olleet suloisen lämpöisiä. Uusi uimapukukin tuli eilen hankittua. :)

  VastaaPoista
 17. Unelma, niinpä he ovat. Tosin nyt sattuneesta syystä Dina sai ympäristön kaikkien poikakoiren päät ihan sekaisin;-)

  Minullakin uusi uikkari ja harmittelen, kun en ostanut kahta, sillä sitten kun taas etsii, ei löydä edes koirien ja kissojen kanssa. Edellinen puku piti tilauttaa Hesasta ja puvun 'keksin' Annasta. Toivottavasti sait yhtä mieleisen!

  VastaaPoista