tiistai 31. elokuuta 2010

ELINIKÄODOTTEENI ON 99,9 VUOTTA, MUTTA...


Elinikäodotteeni on 99.9 vuotta, mutta minä en elä niin pitkälle, sillä tekniikka ja sen ongelmat tappavat minut paljon, paljon ennen sitä. Sähköpostini on jumiutunut/lakossa/hajonnut tms. ja nyt paitsi, että kukaan ei voi meilata minulle, enkä minä kenellekään, myöskään kommentit eivät tule läpi tai sitten tulevat...en tiedä. Apua ongelmaan voidaan odottaa ehkä runsaan vuorokauden päästä...Pyydän teiltä kärsivällisyyttä, sillä minä en tunne nyt mitään semmoista, vaan KRHK!!!

Kommentoikaa silti ahkerasti, sillä saan sitten runsaasti postia, kun tämä katastrofi selviää;-) Minä alan nyt levitoida itseäni muualle, johonkin pois...

teidän
Leena Lumi

kuva Ramón Casa y Carbo/ Frauen, die lesen, sind gefährlich

6 kommenttia:

 1. Leena Lumi, joko taas demonit riivaavat. Minua ei ollenkaan olin kolmantena Donnerin ja Bergmanin keskustelussa samoilla aalloilla käsitöineni ja erikoisine käyttötavaroineni.
  Kaikki aikanaan menee ohi ja on edessä jälleen.

  VastaaPoista
 2. Ah! ja mammamia!, kunpa kaiken tietäsit..., mutta kun tänne ei voi kertoa, sillä kaikki lentää maailmalle, etkä ikinä pois saa...tämä se kuuluisa karman laki tai itse Mr. Murphy..ai niin, ei se olekkaan hän, ei voi olla, sillä Mr. Murphy on mieheni koripalloystävä...siis mun karma vain.

  Onneksi tiedän: Se menee ohi...ja sitten kuitenkin on takaisin jälleen. TÄYDELLISEN toivoton ajankohta tälle tekniselle romahdukselle. Otin jo ensimmäisen erän levitointia puutarhassa ja nyt juon iltapäiväteeni tietenkin Muumien Iltapurjehduksesta.

  Jatketaan...yritetään edes. Vaikka en millään ymmärtänyt, missä olit Donnerin ja Bergmanin kanssa. Varmaan Fannyssa ja...

  VastaaPoista
 3. Mites sun sähköposti nyt noin hajosi.Toivotaan,että saat sen pian korjatuksi...

  VastaaPoista
 4. Jael, sain eräältä ystävältä ison lähetyksen valokuvia. Hän sanoi lähettäneen ne jpg-muodossa, mutta kun ne tulivat minulle, ne olivat JÄTTISUURIA. Ja sitten mun piti niistä kysyä jotain ja kysyin replynä;-), joten...meili meni jumiin. Olen saanut kaukosupportointia eli ctrl+alt+delete, mutta se ei toimi. Nyt vain odotan ja opettelen kärsivälliseksi. Ottaa silti päähän! Supportti saapuu to.

  Kaikesta huolimatta mukavaa viikon jatkoa!, ja pitääkin muistaa käydä seuraamassa miten sun vahva ravintoremontti etenee.

  VastaaPoista
 5. Leena Lumi,
  katsoin areenalta yleteeman lähettämän Bergmanin ja Donnerin keskustelun. Samaistuin monessa Bergmanin elämän vaiheisiin. Omaishoitovuosina kävivät kirjani minikokoisiksi. Kun sidottu aika oli ohi, en ymmärtänyt lukemaani. Pakkokirjat luin seisten, ettei ajatus harhailisi. Narkolepsia voi johtua uupumuksesta ja unenpuutteesta. Runot minua viihdyttää ja ihmisenä erakoitunut Bergman.
  Luukku.com on pursuaa yli 10 mt roskapostia, dna isäntänä vei käyttöoikeuden minulta omiin kotisivuihin, e-mail ponitallien ja puutarhojen viagrakauppa hoitotuloksineen. En ole tullut hulluksi, PC toimii nikotellen. Silloin voimaudun omista valokuvista.
  Toivon sinulle parempaa päivää.
  mammamia

  VastaaPoista
 6. Mammamia, satun kuulumaan Donnerin ihailijoihin. Hän on älykäs, lahjakas kirjoittaja muun muassa ja sen lisäksi tehnyt paljon, pajon muutkain, kuin vain sorkkinut itseään tv-lähetyksessä;-) Ja hän sanoo sen, mitä muut vain ajattelevat.

  Minä voimaannun tänään! Alkoi Syyskuu♥ Ja lähden ajelemaan kohti suosikkikauppapuutarhaani, jossa vaellan ihmettelemässä, millaisia syys- ja talvikukkia tänä vuonna ripotan patioillemme, sitten suuntaan sisustukseen kohti valaisimia ja saavun kotiin kera jonkun herkun, jonka nautin Robertsin suklaakahvin kera. Kannattaa juoda kotona kahvi, niin saa parempaa!

  Ihanaa syyskuuta sinulle, Mammamia!

  VastaaPoista