maanantai 23. elokuuta 2010

SARA


Minä käyn mielelläni Saran blogissa. Hän tekee keskittynyttä työtä, on kiinnostunut tyttökirjoista, mutta tekee paljon muistakin arvosteluja. Hän on mm. tehnyt syvän arvostelun Leena Lehtolaisen uusimmasta. Nyt siellä tapahtuu kohta jotain jännää. Yllä olevassa kuvassa on Jean Rhys, josta löydätte enemmän tietoa Saran blogista. Minä annoin tällä kuvalla 'kasvot' Saran blogille, sillä eihän me voida tietää, vaikka hän olisi juuri kuin tämä neito tässä... 'An Oldfashioned Girl' Saran löydätte täältä

6 kommenttia:

 1. Kiitos linkistäsi, minusta nämä teidän kaikkien blogit , jotka arvioitte ja avaatte meille lukemianne kirjoja, ovat äärimmäisen ihastuttavia.
  Pidän tavastasi kirjoittaa, joten liitän itseni lukijaksesi:)

  VastaaPoista
 2. Hanne, tervetuloa Leena Lumiin, joka välillä virtaa aika lujaa, mutta yrittää opetella hidastamaan. Kuuletko naurua? Kukaan ei usko, että todella yritän. Tämäkin viikko on omistettu vain sille sun tälle.

  Kiitos!, liittymisesi lukijakseni antaa minulle lisäinnoitusta ja luvassa on myöhemmin syksyllä Kaunein Kirjan Kansi -postaus, jossa arvotaan jälleen kirjoja. Seuraava arvonta on Ystävänpäivänä, jolloin blogini täyttää 2 vuotta ja silloin taas palkintona osallistuneille kirjoja etc. Täällä tapahtuu melkein koko ajan...

  VastaaPoista
 3. Hei Leena ja kaunis kiitos linkityksestäsi!<3 Minä hämmästyin, kun tulin katsomaan blogiasi ja Jean Rhys hyppäsi eteeni ja sitten luki Sara! Minä ajattelin hetkinen, missäs blogissa mä nyt olenkaan. Vihje vielä tuohon ulkonäkööni, olen pikkasen blondimpi:) Kyllä sinä löydät minun valokuvani yhdestä paikasta..., mutta Jean Rhysin kasvot ovat varsin kiehtovat ja mielihyvin voivat minua edustaa.

  Vastasin sinulle myös siellä omassa blogissani!

  VastaaPoista
 4. Sara, minä voisin olla jo luekmassa, mutta odotin, miten reagoit;-) Nyt mun täytyy sitten lähteä etsimään sun blondimpaa kuvaa sun blogista...Tämä Jean Rhys on niin viehkeä, jotenkin samalla salaperäinen, päättäväinen ja sitten vielä jotain muuta. Minusta hän on jotenkin niin sun blogisi näköinen...

  VastaaPoista
 5. Kävin Leena juuri omassa blogissani kommentointi-ruljanssia ja vielä piti tulla tänne sanomaan, että minulle tuli tuosta Rhysin kuvista aivan samat sanat mieleen kuin sinulle Leena! Meinasin kirjoittaa edelliseen kiehtovien kasvojen lisäksi viehkeä, salaperäinen ja päättäväinen. Me luettiin kuvaa samalla lailla Leena.:)

  VastaaPoista
 6. Sara, hän on niin kiehtova, että latasin ne adjektiivit, jotka mielestäni tekevät ihmisestä/kirjailijasta/taiteilijasta kiinnostavan. Jos Jean on blogisi kasvot, mieltyvät samat määrittelyt blogiisi!

  Täytyy olla maailmassa aikaa lukea Rhysiä...minullakin.

  VastaaPoista