keskiviikko 25. elokuuta 2010

BLOGIMAAILMA ON IDEAPANKKIEN KUNKKU


Ehkä muistatte tämän kuvan, ehkä ette. Tämä kuva kirvoitti aika hyvän keskustelun, sillä samaa tapettia löytyy myös haljunsinisenä. Serkkuni löysi tämän tapetin heidän makkariinsa blogistani, joten blogit voivat toimia mainonnan kunkkuina. Minähän tarjoilen etupäässä kirjoja, mutta jo kovatahtinen lukeminen vaatii kevennystä niin minulle kuin teille. 

Jos/kun innostuu jostain tapetista kannattaa aina tilata yksi ylimääräinen rulla. Siihen on montakin ihan järkisyytä, mutta sitten yksi muu: Kun me laitoimme makkariimme Salaisen puutarhan, ajattelin, että sitten kun Salainen puutarha on muisto vain, teen loppurullasta taulun. Nyt se oli tehty juuri meidän tapetista yhden sisustuslehden olkkarin seinälle!
 En ole ihan näin vuoteenomana;-), mutta tähän nyt vain tuli näitä vuoteita...

kuvat Country Homes & Interiors ja Sateenkaarentaa

8 kommenttia:

 1. Minä muistan hyvin tuon tapetin ja siitä puhjenneen keskustelun häkkilinnuista. Tapetissa häkit ovat - aivan kuten pitääkin - tyhjiä.
  Ihana on tuo alempikin kuva, aika romanttinen, mutta voisin tuollaisen Faitytales tyynyn kyllä omaan kotiinkin ottaa :)

  Toivottavasti flunssasi on paranemaan päin ♥

  VastaaPoista
 2. Lumiomena, ja minä myin tapettia edelleen sinun kommentillasi;-) Nyt hän kertoi jo tilanneensa tuon punaisen.

  Olo on vetämätön, mutta ei auta nyt. Kiitos♥

  VastaaPoista
 3. En ole tuota kuvaa ennen nähnyt, mutta niin ihanan romanttinen se on.

  Tuo kukkaseppelekin sängyn päädyssä on viehättävä. Unohdetaan nyt vaan kaikki puheet pölynkerääntymisestä. :)

  VastaaPoista
 4. Unelma, tarkoitat kai tuota tapettikuvaa. Se on ollut tässä joskus...Minä pidän tuosta tapetista, mutta juuri tuossa värissä, en haljunsinisenä.

  Alemmassa kuvassa on Ilonan Sateenkaarentaa puodin tunnelmia. Tuossa sängyssä on pääty kuin meidän talonpoikaisessa sivustavedettävässä. Niistähän voi tehdä myös kunnon parisänkyjä.

  Unelma, just niin! Minä ostin jo ja sain jo muutamia kimppuja taas ruusuja ja 'tapoin' ne heti, sillä rakastan kuivattuja ruusuja. Niillä on pakkasilla pakkastuuletus ja joskus vien partsille ja puhaltelen;-) Keskity: Mulla on on nyt keittiössä kappa kuivatuista ruusuista! Kun aika on, ne siirtyvät isoon ruusukoriini ja tilalle tulevat riippuvat tuikut...

  VastaaPoista
 5. Haaveissani on ihana uusi vuode !!
  (Ja ne tapetit joskus myös.)

  Sooloilija

  VastaaPoista
 6. Soolis, make it true! Nuoripari jätti meidän Merille aikanaan ostaman 120 cm runkopatjasängyn pois muuttokuromasta. Ostavat Ikeasta parisängyn. Tarinan opetus: Älä osta koskaan liian pehmeää. Likka vaati teininä extra pehmeän ja nyt se ei käy enää heille kummallekaan;-)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommentistasi blogissani.
  Kauniita kuvia, kaunista tapettia.
  Ruusukranssi on kaunis.

  Mukavaa keskiviikko-iltaa sinulle!!

  VastaaPoista
 8. Ulla-Kristiina, kävin uudestaan,sillä unohdin jotain...

  Tapetin kauneus herää todellakin juuri siitä, että linnut eivät ole häkissä ja sitten pidän tuosta tummasta punaisesta, joka on kuin vahvaa viiniä tms.

  Kiitos samoin sinulle!

  VastaaPoista