maanantai 23. elokuuta 2010

MONDAY, MONDAY...

Hyvää alkanutta viikkoa Kaikki Ihanaiset Lukijani!

Yllä oleva kuva ei tarkoita, että aikoisin viettää tämän viikon toaletissa, vaan se nyt on siinä koska;-) (Odotan, että eräs remppa alkaisi....) Viikonloppu oli niin hektinen, että seuraava on pyhitetty Täydelliselle Joutilaisuudella, mutta me ei olla siellä vielä, vaan aloitamme tätä uutta viikkoa nyt todella pirteinä. Eilen tuli sitten käytyä elokuvissa katsomassa Bessun ja kolmen lapsen kanssa 3D-leffa Muumipeikko ja punainen pyrstötähti. Minä ihmettelen kaikkia tekniikan saavutuksia huuli pyöreenä, joten mulle se oli elämys, mutta jotkut ihan pienimmät eivät meinaneet jaksaa puoltatoista tuntia. Mielessä kävi: tunti olisi riittänyt. Hemingwaysin terassillakin on tullut istuttua ja hauskaa on ollut. Jyväskylä on kertakaikkisen ihana kaupunki, joka elää yölläkin kiitos yliopiston. Nuoret ovat pikkukaupungin pippuri ja basilika!

Dina on nyt täällä hoitolapsena, sillä Meri ja Teemu tekevät muuttoa Helsinkiin, joka tapahtuu huomenna. Meri aloittaa opiskelun Helsingin yliopistossa ja myös Teemu pääsi haluamaansa opiskelupaikkaan. Asunto tuli viikossa ja meri on ihan liki....Hieman on outo olo, mutta pitäähän näihin muutoksen tuuliin mukautua ja poikaset lentävät aina vain kauemmas...

Sanokaa ihan mitä tykkäätte, mutta tämä viikko on hieman kevytmielinen eli uusintoja, ehkä sisustusta ja uutisia, jos jotain jännää tapahtuu. Asia on nyt niin, että sain kuin melkein vahingossa käsiini kirjan, joka VIIHDYTTÄÄ minua niin, että nautin sitä yhtä hitaasti kuin Geisha-patukkaa. Tämä teos jotenkin poikkeaa siitä, mitä olette tottuneet minulta odottamaan.

Puutarhassa aion kitkeä kukkapenkit, sillä se on erittäin hyödyllinen syystyö. Aion myös seurata tarkkaan öitten kylmyyttä, sillä viime joulun kolme valkoista amaryllistä ovat olleet suven ulkona ja yritän kukittaa ne uudelleen seuraten tarkoin Sarin ohjeita, jotka löydät hänen blogistaan täältä

Ensimmäinen uusintani on kirja, jonka taisin tehdä blogini ensimmäisellä viikolla helmikuussa 2009...., mutta sitä ennen: Pirtsakkaa alkanutta viikkoa ja Monday, Monday...

Love
Leena Lumi

kuva Sateenkaarentaa

13 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa, että olet noin tyytyväinen oloosi ja elämääsi. Sellaisia hetkiä tarvitsemme jokainen: kun kaikki tuntuu olevan hyvin ja täydellistä<3

  Aili-mummolla on ollut hankaluuksia selainten ja netin kanssa, mutta otin nyt vaihteeksi tämän Explorerin käyttöön, kun Firefox suvaitsee olla kokonaan aukeamatta.

  Mahtavaa viikon jatkoa sinulle Leena:)))

  VastaaPoista
 2. Aila, välillä sitä, välillä muuta: High and down;-)

  Södergran sanoo niin hyvin eräässä runossaan, että 'pitää rakastaa niitä lyhyitä hetkiä, jolloin erämaa kukkii.'

  Koko Suomi on selkäsairas! Ja tekniikka on sanonko mistä, silloin kun se ei toimi, mutta muuten ihan ok. Tietokoneinsinööri pullossa ei olisi pahitteeksi. Ottaisin ilolla! Muistin juuri, että päivän niska&selkäjumppa on tekemättä. Se pitää tehdä aamusta, muuten se jää.

  Parempaa ja paranevaa viikkoa sinulle, Aili!

  VastaaPoista
 3. Kivaa alkuviikkoa toivottelen minäkin.

  VastaaPoista
 4. Allu, kiitos samoin. Ryntään nyt ulos kahden koiran kanssa ennen kuin alkaa satamaan. Toinen heistä on hidas ja majesteetillienn, toinen ADHD ja kuin elohopea;-)

  VastaaPoista
 5. Sinulla näytti olleen oikein mukava viikonloppu! Hyvä niin.

  Meillä meni viikonvaihde melkein autossa istuessa. Istu autossa monta tuntia, ole perillä 3-4 tuntia ja takaisin autoon ja kotiin nukkumaan. Seuraavana päivänä sama uudestaan toiseen paikkaan. Pitäisi olla yksityislentokone.

  Ihana toilettikuva. Teillä on ihana wc.

  Ota vaan tämä viikko rennosti ja laita uusintoja.

  Aurinkoista viikkoa sinulle!!

  VastaaPoista
 6. Ihan hyvältä kuulostaa tuollainen rela viikko,nautippa:-)
  Samoin Dinan seurasta.Löysivätpä Teemu ja Meri nopeasti asunnon Helsingissä;siellä kun on vaikeaa tähän aikaan vuodesta löytää vuokrakämppää. Teille tuli nyt pitkä välimatka,mutta onnea nuorille opiskelujen alkamisen johdosta!

  VastaaPoista
 7. Ulla-Kirsitiina, kunpa tuo olisikin mun WC! Se on Sateenkaarentaa Ilonan käsialaa, klikkaa kohtaa Sateenkaarentaa. Siis odotan veskiremppaa meidän alakerran vierasmakakkarin vessaan ja tämä on hienovaraista painostusta, sillä mieheni seuraa blogiani;-)

  Tiedän, mitä on viettää viikonloput peltikotterossa istuen, sillä olen kotoisin länsirannikolta ja sitten koittivat ne vuodet, kun kaikki täyttivät melkein yhtäaikaa pyöreitä ja osa meni uuteen avioliittoonkin...Minun käsitys hauskasta ei ole viikonloppu autossa, mutta joskus sitä vain tätyy - kestää.

  Juu, aion olla tylsä uusinta! Ihan kuin Suomen televisio;-)

  Kiitos samoin, Ulla-Kristiina!

  Jael, tämä on siis semmoinen 'lazy week' blogin puoelesta ainakin.

  Me oltiin aivan äimänkäkenä, että saivat asunnon näin pian ja niin upealla sijainnilla ja vielä varsin uusi talo etc. Ja kiitos nuorten puolesta!

  VastaaPoista
 8. Hyvää alkanutta viikkoa sinulle myös.

  Voi, sinä osaat nauttia kirjasta ja Geisha-patukasta hitaasti nauttien. Minä hotkaisen mieluisan kirjan ja suklaan saman tien. Voi niitä lukuisia valvottuja öitä nuoruudessa, kun en malttanut laskea kirjaa kädestäni ennen loppuhuipennusta. Nyt en enää jaksa valvoa, silmät painuvat väkisin kiinni, vaikka kuinka hyvä kirja olisi.

  VastaaPoista
 9. Unelma, ehkä tuossa hidastetussa nautinnossa oli hieman kaunistelua: Joskus osaan nauttia Geishani hitaasti, toisinaan taas en;-) Minä olen kuin pikkulapset: Kun tietty vaihe menee ohi, niin voin valvoa vaikka aamuun eli tulen ihan ylipirteäksi. Valvominen on kuitenkin huono tapa...en tiedä, miten lopettaisin sen.

  Kiitos samoin, Unelma, unelmaista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 10. Joskus on hyvä ottaa rennosti ja nauttia hitaasta elämästä. Ja mikä siihen onkaan parempaa kuin hyvä kirja ja suklaa :) Nauti tästä viikosta ja elokuun valosta. Me nautimme kyllä uusinnoistakin!

  Onnea Merille ja Teemulle Helsingin kodista!

  VastaaPoista
 11. Lumiomena, ...ja kasa lukemattomia lehtiä. Sisustuttaa...etsin inspiraatioita.

  Kiva, että jollekin kelpaavat uusinnat! Toisaalta, olen sataa varma,e ttä uudet lukijat eivät jaksa ikinä mennä blogin alkuun tai edes keskivaiheille...

  Kiitos nuorten puolesta ja ihanaa viikkoa sinulle, Lumiomena!

  VastaaPoista
 12. Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle Leena..
  Hienoa kun nuoret ovat saaneet asuntoasiansa kuntoon..
  se vaikuttaa sinuunkin..
  Olen päivitellyt näitä sivuja, kiertänyt blogeissa, kun olen ollut monta päivää m uualla..
  huomaan myös väsymykseni viikonlopun kurssista..

  VastaaPoista
 13. Hanne, se vaikuttaa, kun Meri asuu nyt Jyväskylän sijasta Helsingissä. Mutta on hienoa, että molemmat pääsivät aloittamaan nyt opiskelunsa ja asunto järjestyi noin kauniisti.

  Sinä jaksat kurssitella. Tosin jos se liittyy taideharrastukseesi, väsymys on vain ohimenevä ja palkitsevuus tulee perässä.

  Mukavaa viikkoa sinulle, Hanne!

  VastaaPoista