torstai 16. syyskuuta 2010

GYNEKOLOGI MAIJA KAJANIN LISÄYS


Sain olla yhteydessä gynekologi Maija Kajaniin, jossa yhteydessä hän toivoi lisättävän tämän:

Mielestäni myös niiden, jotka päättävät olla käyttämättä hormonihoitoa, olisi hyvä lukea kirjani. Uskon nimittäin, että moni ei huomaa, mitkä kaikki elämän krempat voivat johtua estrogeenin vähyydestä. Moni nainen myös kuvitttelee, että "voittaa jotain" estrogeenista pidättäytymällä. Kun kuitenkin estrogeenin vähyydestä seuraa myös enemmän terveydellistä haittaa kuin estrogeenihoidosta, on monen kohdalla kärsimys turhaa eikä perusteltua.

Kirjan esittelyn löydät tästä ja keskustelun täältä

5 kommenttia:

 1. Olisi kyllä mielenkiintoista lukea tuo kirja,vaikken naishormoneit otakaan.Ja olisi mielenkiintoista tietää,mitkä kaikki krempat kuuluu siihen luetteloon.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Leena, kun jaksat valistaa.Terveyskasvatusta parhaimmillaan. Olen luottanut oman gynekologini ohjeisiin ja hän on samoilla linjoilla kuin Maija Kajan.

  Kirjan aion hqnkkia ja lukea ja antaa sen sitten tyttärelleni. Hyvä tietää noista asioista, vaikka ei vielä olekaan hormoonien syönti-iässä.

  VastaaPoista
 3. Jael, ´sain juuri etiäisen, että tämä kirja ón sinulla ensi viikolla!

  Marjatta, mun on melkein pakko. Minä ymmärsin oman tílani aika nopeasti, mutta ympärilläni on lohikäärmeitä, jotka oikeasti kärsivät...Jokaisen gynekologin pitäisi olla kuin Maija Kajan!

  Tiedätkö, minäkin ostin jo tämän kirjan lahjaksi eräälle ystävälle, joka on 40 vee. Olemme niin läheiset, että tiedän hänen arvostavan...

  VastaaPoista
 4. Minunkin täytt kaivaa tuo kirja jostain =)

  VastaaPoista
 5. Hanne, ajattelin myös sinua, kun tein tätä kirjaa...Jotkut tietokirjat on melkein omistettava, sillä asiat unohtuvat ja sitten voi lukaista aina uudelleen.

  Olen kyllä todennut, että myös runokirjat on oltava ainakin minulla omassa kirjastossa...

  VastaaPoista