lauantai 11. syyskuuta 2010

THE WINDMILL'S OF YOUR MIND BY STINGTämä lauantai on hemmottelupäivä ihan itselleni, joten suokaa anteeksi, että kaikki on nyt makuni mukaista, myös lumi, koiruus, metsä ja Sting. Toivon kuitenkin, että tekin nautitte Lauantain toivotustani,  jonka maailman parhaiten esittää Sting sekä myös levyyn liittyvästä videosta...(Voiko joku Pirce Brosnan olla noin komea! Never heard, but I like the way he...) Olen jo tälläytymässä ja virittäydyn tulevan illan tunnelmiin...Ihanaa Olla Joskus Ihan Vain Itselle♥ Try it!


The Windmill's Of Your Mind  tämä musiikki vetää multa jalat alta...put full screen on!

9 kommenttia:

 1. Hankin koko tuon Stingin talvimusiikkilevyn alkuvuonna,ja se on ihana!

  VastaaPoista
 2. Jael, niin minäkin muistan tehneeni, mutta nyt en löydä sitä levyä...On muuten sitten hienot kannet. Vaikka sisällys on tärkein niin kirjassa kuin äänilevyssä, niin myös kuoret merkitsevät.

  VastaaPoista
 3. Aah - tyylikäs iltalaukku! :))

  VastaaPoista
 4. Voiko tämä enää olla sattumaa!? Aamulla ensimmäiseksi päätin, että koska olen vielä niin epäkuntoinen, että aion luuheksia sisätiloissa koko päivän, aloitan aamun tuolla Stingin talvilevyllä josta suosikkini on Soul cake. Istuin alakerrassa monta tuntia luurit päässä neulomassa Stingin kanssa. Jatkoin Sari Kaasisen kanssa....
  Pierce Brosnan sopii kyllä myös minullekin, mutta suosikkini on kuitenkin John Malkovits..
  Ihanat iltatunnelmat sinne :D

  VastaaPoista
 5. Rita, kiitos! Niin olivat kauniita sinunkin kirjekuorilaukkusi.

  Aila, sattmuksia tapahtuu ja myös käsittämättömiä asioiden kertautumia. Tästä on kirjoittanut mm. W.G. Sebald kirjassaan Saturnuksen renkaat.

  Ja jotkut saivat olla Stingin konsertissa Hesassa...

  Kiitos!, ja mukavaa sunnuntaita sinulle.

  VastaaPoista
 6. Meilläkin on tuo Stingin talvilevy. Miksiköhän mullakin on koko ajan Sting mielessä, ehkä lumiomenan konserttikäynnin takia.

  VastaaPoista
 7. Allu ja minä muistan ostaneeni tämän levyn, mutta en löydä...

  Lumiomesta tämä alkoi nyt, mutta muistathan, että tämä biisi on yksi suosikkieni suosikki.

  VastaaPoista
 8. Leena: Sulla on tuo talvilevy. Muistan sen, koska pian sen jälkeen kun olit viime syksynä löytänyt (ja osin pelastanut!) blogini, kirjoittelimme tästä levystä. Se on ihana ♥

  Ja Sting oli ihana livenä. Näin hänet nyt konsertissa toista kertaa ja miehen charmi ja karisma vain kasvaa.

  VastaaPoista
 9. Lumiomena, olen samaa mieltä, että mulla on se, muta levjäni on kahdessa eri huoneessa ja olen kollannut ja kollannut...Miten hyvä muisti sinulla onkaan;-)

  Uskon, että live-Sting oli mahtava kokemus!Olen nyt lukenut arvosteluja konsertista ja ne ovat erittäin ylistäviä.

  VastaaPoista