torstai 16. syyskuuta 2010

JATKAMME ROMANOVIEN KANSSA, MUTTA...

Jatkamme Romanovien kanssa, mutta huomenna onkin jo perjantai, joten vähän ruokavinkkejä. Sitten onkin jo taas lumoava syyskuun viikonloppu ja muuta kivaa. Kuvat ovat tsaarien loistoa, mutta kuvaajana ollut serkkuni ei muistanut enää, mikä monista upeista palatseista on kyseessä. Nautitaan silti menneen maailman tunnelmista ja annetaan heidän, Nikolai II:n perheineen taas kokoontua lapsineen tämän pöydän ääreen...
 ...kunnes koittaa maanantai ja palaamme todellisuuteen kera huumaavan Romanov-kirjan!

2 kommenttia:

 1. Voi ihme miten paljon sinä päivän aikana jaksat tänne kirjoittaa, ihan hengästyttää moinen energia.
  Tulin kiittämään sinua siitä linkistä Johannan blogiin.
  Koko eilinen ilta ja osa yöstäkin meni siellä ja hänellä oli linkki Helena Luukkosen sivuille. Aivan mahtavia persoonia. Hieman tänään kyllä töissä väsytti, mutta oli se silti sen arvoista.
  Mielenkiintoinen tuo Romanovien kirja varmasti on. Laila Hirvisaarihan on kirjoissaan paljon kertonut Romanoveista ja hänen kaikki kirjansa ovat hyllyssäni.
  Mukavaa viikonloppua.
  PS. Täytynee sittenkin lukaista tuo Maija Kajan kirja joskus.

  VastaaPoista
 2. Hanne, ja minusta tuntuu, etten ehdi mitään, en mitään. Tänään piti isuttaa uuden harvinaisen kukan siemenet, mutta en ehtinyt/jaksanut ja sitten oli vielä hyvä ystävä kylässä etc.etc.

  Eipä kestä, Hanne, uskon, että viihdyt Johannan maailmassa. Ja älä kerro Helena Luukkosesta;-), sillä mun aika menee juuri siinä, että löydän joka päivä liian monta kiinnostavaa asiaa ja sitten...

  Kiitos samoin sinulle, Hanne!

  (Ja kiva, että kuitenkin haluat antaa Maijan kirjalle tilaisuuden.)

  VastaaPoista