perjantai 17. syyskuuta 2010

KAIKILLE IHANAISILLE LUKIJOILLENI LUMOAVAA VIIKONLOPPUA!

Smile

15 kommenttia:

 1. Kuin myös sinulle, Leena! Olet ahkeroinut koko viikon ja aikaansaanut monta upeata postausta meidän iloksemme ja hyödyksemme.
  Paistakoon aurinko pilvien lomasta sinne Muuratsalon rinteelle aina sadepisaroiden välillä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Anja♥ Nyt jäänkin sitten sinun sanojesi myötä viikonloppuvapaalle ettei Lumies jää täysin huomiotani paitsi. Et tiedä, mitä lykkäsin äsken multaan, kastelin hyvin ja nyt vain sitten toivotaan, toivotaan...Kysy Unelmalta!

  Minä pidän sateestakin kovasti, joten varmaan ihan kiva viikonloppu tulossa. Sinä viimeksi vähän hyvästelit mökkiä jo talviteloille, mutta muista sienet. Mukavaa viikonloppua ja Simolle pusu!

  VastaaPoista
 3. Oi, mikä hortensia. Lumoavaa viikonloppua sinulle, Leena! Minä en ole vieläkään ratkaissut tänään ilmennyttä kirjadilemmaa, mutta muuten on ihana aloittaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Lumiomena,hortensiani on kuin raskaana - kauneuden painosta!

  Kiitos samoin, Lumiomena!, ja aion todellakin olla minimalistisesti koneella, sillä olen huhkinut hulluna ja ensi viikko taas - kiinnostavia kirjoja. Silti: Käyn kurkistamassa dilemmasi;-)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Leena niin monesta mielenkiintoisesta kirjavinkkauksesta tällä viikollakin.
  Lämpöinen ajatus viikonvaihteeseesi,
  Maria

  VastaaPoista
 6. Paljon hienompi toi sun Hortensia kun meillä tänä vuonna..... rentouttavaa viikonloppua....mun kuluu varmaan päättötyötä kirjoitellessa..... pitäis olla valmiina marraskuussa...

  VastaaPoista
 7. Maria, kiitos♥ Minäkin otaksun, että viikko blogissani on ollut etenkin naisille hyödyllinen ja kiintoisa, mutta suosittelen myös miehille - samoja kirjoja. Sinulle yhtä kaunista viikonloppua kuin on sinun blogisi, Maria!

  Leena, tämä vanha kaunotar ei petä koskaan. Mukavaa viikonloppua sinulle, Leena ja energiavirtoja täältä sinne, että jaksat viedä homman loppuun!

  VastaaPoista
 8. niin kaunis tuo hortensia!
  Ihana väri..

  Sinulle myös ihanaa, suloista viikonloppua!!

  VastaaPoista
 9. Hanne, en voi kieltää, kanis hän on...ja pidän tuosta, kun pinkkiä alkaa tulla. Kuivatan muutaman ison oksan ja saan siitä komena kimpun isoon maljakkoon koko talveksi.

  Kiitos samoin, Hanne!

  VastaaPoista
 10. Suloista lauantai-illan huumaa sinne siis vain! Ihailin noita leivoksia tässä jo jonain päivänä, mutta oikeasti tulin kysymään, onko sinulla täällä se kaalilaatikon resepti, jota jossain kehuit?

  Haluaisin kokeilla. :)

  VastaaPoista
 11. Ilse, me tultiin tänään kaupasta erinäisten kanafileiden, suikaleiden yms. kanssa ja heti kotiin päästyä kumpikin totesi: Miksei ostettu isoa kaalia ja tehty kaalilooraa! No, ensi viikolla sitten...

  Katso yllä, laitoin tuon linkin sinne nyt oikein näkyvästi, sillä nyt on kaalin aika! Olin vallan unohtanut, mitä nykyään tapahtuu vain enempi ja enempi...

  Kiitos samoin, mukavaa viikonloppua myös sinulle, Ilse!

  VastaaPoista