torstai 2. syyskuuta 2010

AURINKO PUTOO PÄIJÄNTEESEEN JA MINÄ...


Rakkaat Lukijani♥

Elämme outoja aikoja. Sain edellispäivänä niin ison kuvalähetyksen ja se oli suoraan tekstisivulla, että koneeni jösähti sähköpostin puolelta. Ajankohta on mitä tuskaisin, sillä nyt on monta viritystä suuntaan, jos toiseenkin...Siis: Koneeni lähtee huomenna remonttiin ja minä en voi olla varma, milloin sen saan. Joten, arvoisat kaikki te, kenen kanssa nyt jäi eräitä asioita sopimatta, odottakaa, minä palaan. Ja te, Rakkaat Lukijani, minulla on nyt lähtien 14.2.2009, jolloin blogini aloitin, about 2 222 postausta, joten eiköhän luettavaa riitä;-), ja sitten on vielä Lumikarpalo...

On sienien aika, joten kirjoittakaa hakuun vaikka Sienionni, niin saatte monta mainiota sieniruokaohjetta. Ensi viikolla, uskokaa tai älkää, olemme jälleen puutarha-asioissa ja sitten muutakin on tietty luvassa. Tänään istutin Sir Winston Churchill -narsisseja ja lumikelloja. Ensi yöksi on luvattu -1 astetta!

Lumimies saapui viime yönä työmatkalta ja vielä yöllä yritimme saada konettani kuntoon, mutta kun ei. Nyt luovutamme ylen väsyneinä ja annamme ammattilaisten astua kehiin.

Yllä Merin ottama kuva, joka julkaistiin maakunta-aviisissa eilen. Siellä se tyttö nyt opettelee stadilaiseksi, asunto on merimaisemalla ja yliopisto tuo omaa kiintoisaa tarjontaansa. Nuoret olivat eilen huonekaluostoksilla ja aika tohkeissaan;-) En kerro mitä ostivat... 

Ellei minusta kuulu, niin toivotan nyt Hyvää Viikonloppua ja Intohimoista Loppuelämää! Mikään ei ole niin tärkeää kuin intohimo, sanoi Tommy Tabermannkin. Olen täysin samaa mieltä. Tosi kamalaa, kun ei tiedä, milloin teistä kuulee...

♥:lla teidän
Leena Lumi

kuva Meri Nieminen

17 kommenttia:

 1. Toivottavasti palaat pian palstoille! Onhan upean sininen, häikäisevä kuva auringon putoamisesta! Hieno!

  VastaaPoista
 2. Anja, juu toivotaan, että tämä tekninen kirous on lyhytaikainen. Eikö olekin luonto ihmeellinen, miten osaa värittää milloin milläkin sävyllä. Kiitos Merin puolesta!

  VastaaPoista
 3. Hieno tuo Merin ottama kuva, upeasti välkehtivä. Meillä A on jostain keksinyt, että Meri on maailman ihanin nimi. Leikkii nyt pikkuveljensä kanssa leikkiä, että on isosisko nimeltä Meri ja käskee veljensä vauvaksi ja antaa sitten "Roopelle" yövettä muovisesta muumimukista.

  Toivottavasti saat koneesi pian takaisin.

  Sillä välin, nauti alkusyksystä!

  VastaaPoista
 4. Laitoin just kommentin, mutten nyt tiedä tuliko se perille...eli poista tämä jos tuli perille.
  Sanoin että Tosi kaunis tuo Merin ottama kuva.Ja voi koneparkaasi,mutta toivottavasti saat sen kuntoon pian. Ja nyt voit sitten levätä kunnolla,kun kone on huollossa:.)
  Ja googlasinkin tuon Sienionnen ....

  VastaaPoista
 5. Lumiomena, ja Meristä kaikki luuli tuelvan A -nimisen, koska ihalin erästä...Oi, pikkuveljeä on varmaan todella kiva määrätä vauvaksi...tuollaista minäkin olisin tykännyt. Pikkuveikasta kasvaa mukava mies, kun isosisko häntä vähän suloisesti pyörittää. Mun Lumimies on sellainen tapaus;-)

  No, toivotaan, toivotaan...

  Ja kiitos samoin, Lumiomena! Miten musta tuntuu, että sinäkin saat huomenna nukkua pitkään. Ne vapaat perjantait...

  Jael, on se ja kiitos! Teetin siitä suurennoksen vierasmakkarin seinälle. Siellä kun vallitsevat sinisen, tuskoosin ja valkoisen sävyt, niin sopi kivasti. No, eihän mua pysäytä kuin pakkolepo ja se tuli nyt;-)

  Sienionnessa on ihastuttavia reseptejä.

  VastaaPoista
 6. Oi miten upea Merin ottama kuva!!

  Ja Voi, koneesi lähtee huoltoon:/ Toivotaan, että huolto on nopea ja saat koneen niin äkkiä takaisin, ettet tajua sen poissaolleenkaan;)

  Toisaalta, nyt tänä upeana vuodenaikana voi tehdä erityisen hyvää olla tovi ilman konetta! Rentoudu, nauti, nuuhki ihanaa syysilmaa, kyllä me pian sinusta kuulemme, olen varma;) Ei ole kirjallista blogikeskustelua ilman sinua!

  VastaaPoista
 7. Susa, kiitos!, minäkin pidän kuvasta.

  Niinpä. Pahinta on tietysti se, että jos minä todellakin ehdin sen tajuta...;-)

  Yritän ottaa tämän levon kannalta ja nyt aion nukkua 12 tunnin unet. Viime yö meni kahdella! Toivotaan, että mitään kovin kiinnostavaa ei nyt tapahdu! Rakastan keskustelua 4-ever!

  Mukavaa viikonloppua, Susa!, jos minä nyt vain lepäilen sitten...

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtava valokuva. Peukutan, että Hugosi saadaan pian kuntoon.

  VastaaPoista
 9. Hei Leena, koita pärjätä ilman nettiä ja toivottavasti kone tulee pian kuntoon! Minullakin on univelkaa ja täällä vaan kukun, kohta nukun. Hyviä öitä!:)

  VastaaPoista
 10. Hyvää viikonloppua!

  Täällä me kiltisti odotellaan milloin koneesi tulee kuntoon.

  *****

  Hurmaava kuva!

  VastaaPoista
 11. Hei, Leena! Olen uusi lukijasi ja onpa harmillista tää sun tekninen häiriö...mutta niitä tässä bloggailussa voi tulla ihan kenen tahansa eteen. Kaunis valokuva - ihan söin tuota sineä ja kirkkautta! Minäpä alankin lukemaan sun aikaisempaa tuotantoa - ja huomaan, että täältä löytyy myös kirjavinkkeja! Toivottavasti pääset pian linjoille takasin - tällä välin toivottelen sulle oikeen mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 12. Vaikeuksien kautta voittoon!Viikonvaihteeseen myös hyvänmielen hetkiä sinulle Leena lämpöisesti!

  VastaaPoista
 13. Allu, Hugo on liian vanha mulle! Hänet kuntoutettiin nyt hetkeksi, mutta haluan viriilimmän;-)

  Sara, oli ihan outo päivä. Tein tigrukakun, siivosin, laiton ateriat, sytytin kynttilät, Concha soi...mitäs luulet Lumimiehen miettivän, kun ennen blogia ollut autuus palasi;-)

  AnneMaria, tervetuloa Leena Lumiin! Jos luet riittävän pitkälle, huomaat, että mun aura kerää teknisiä katastrofeja. Kaikki on up and down ja usein myös upsidedown. Ainoa etu tästä on, että virtaava vesi ei haise, mutta joskus hiukan rankkaa. Toivon, että viihdyt kanssamme♥

  Soolis, kiitos samoin! Kiva kun ootatte;-) Jännitys otti ihan niskoihin...Otan löysästi viikonlopun, sillä menoja. Mutta tämä sotku pilasi nyt mun postaussuunitelmat. Ehkä maailmassa on kuitenkin isompiakin murheita...

  Maria, just niin ja The Winner Takes It All;-) Tämä vain vahvistaa. Ja kiitos!, Suloista Viikonloppua, Maria!

  VastaaPoista
 14. Leena ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua! Kyllä se kone sieltä palaa ja otat nyt lomailun kannalta, olet ollut niin työteliäs pitkän aikaa. Syksyisen suloista viikonloppua kuvan maisemiin, joka on kyllä huikea. Halaus :)

  VastaaPoista
 15. Voih tuonne minäkin mielelläni just tuohon järveen putoaisin, mutten nyt voi, kun ei keritä tänä viikonloppuna maalle.
  Koneko tuli kuntoon jo? Kiva!

  VastaaPoista
 16. Ihana kuva! Ja kyllä me täällä odotetaan, maailma pysyy pystyssä sen aikaa, että kone tulee kuntoon. Tekniset vieat on NIIIIIN rasittavia. Hyvää viikonloppua ja iloista mieltä :)
  ps. Minäkin ilahduin kovasti tuosta Marja-Sisko uutisesta.

  VastaaPoista
 17. Anne, olen nähnyt unta, että vastasin tähän jo...mihin se hävisi;-) Tekniikka tappaa mut Bessu! On täällä ihanaa, istutin jo narsisseja ja lumikelloja, koisot kukivat oransseina ja pilvikirisikat aloittavat ruskaansa. Järvikin näyttää nyt jotenkin runollisemmalta. Relataan ja syödään vaikka kantarellimuhennosta - jättiannos!

  Johanna, kerkiisit nyt vaan maalle. Maalla kaikki parantuu. Eritysiesti saarilla. Koneen perusvika jäi, koska se on ikäkysymys. Sain juuri kuulla, että uusissa koneissa tätä ei voi edes tapahtua, että kuvien takia koko meili jösähtää.

  Mukavaa, rantoa viikonloppua, Johanna!

  Anni, mulle tulee kummallinen olo, kun tekniikka tökkii. Kaikkivoipaisuuteni katoaa ja olen kuin lastu laineilla - myrskyssä.

  Marja-Siskon työpaikkka oli minulle kaipaamani valo tunnelin päähän. Tiedäthän, arvaatkin, että suhteeni kirkkoomme institutiona ei ole aina myötäkarvainen. Jopa naispappeutta kehtaavat jotkut papit vielä vastustaa ja saavat silti jatkaa työssään! Ei se Jumalan sanan levittäminen voi olla kiinni siitä, mitä housuissa on. No, tämä Marja-Siskon asia nyt vähäksi aikaa rauhoittaa minua;-)

  VastaaPoista