maanantai 27. syyskuuta 2010

LUMOAVAA SYYSKUUN VIIKKOA KAIKILLE

Lumoavaa syyskuun vikkoa kaikille täältä omensoseen, haravoinnin, kirjojen ja callunoiden istutusten keskeltä. Nautitaan nyt tästä lempeästä valosta, tästä ihmeellisestä auringosta, joka ei ole huhtikuun julmuutta, ei hellepäivän poltetta, vaan suloista kuin lempein hyväily. Ja hengittäkää syvään syksyä: Onko mitään ihmeellisempää kuin juoda syksyä, kunnes jano on ohi...

kuva Country Homes & Interiors
She

21 kommenttia:

 1. Haluan hengittää syksyn tuoksua, värejä, ääniä,
  hengittää itseni aivan täyteen,
  niin täyteen, että alan leijailla kuin syksyn lehdet ilmassa..

  VastaaPoista
 2. Syksystä tiivistäen ja Country Homes & Interiorsin ihanan kuvan inspiroimana: My thoughts exactly!

  VastaaPoista
 3. Hanne, mulla on aivan sama olo.Oikeastaan ihan edesvastuuton;-) Tämä taitaa olla syyshumalaa!

  Olit ottanut niin hienon syyskuvan. Kai huomasit? Vien sen vielä Lumikarpaloonkin, jossa se ei huku kirjojen alle.

  VastaaPoista
 4. Lumoavaa viikkoa myös Sinulle Leena! Aurinko paistaa ja lämmittää. Ruskan kauneutta en menisi kehumaan, sillä ei ole vielä parhaimmillaan.

  Täytyypä taas tehdä varaus kirjastoon, on mistä valita.

  VastaaPoista
 5. Lumiomena, mine too!

  Tuli mieleen se Turkan ohjaus Porin teatteriin vuosia sitten: Täysin tyydytetty nainen. Mulla on ihan semmoinen olo!

  VastaaPoista
 6. Marjatta, kiitos samoin! Katsos, mulla on ruska, sillä olen oikein erikoistunut syksyn kasveihin: tuurenpihlajia, pilvikirsikoita, korallikanukoita, vaahteroita, syys-, kuutamo- ja mustilan hortensioita, kultatyräkkejä, tavallisia pihlajia, marja-aronioita,myöhäisiä astereita, mongolian vaahteroita...Sullakin varmaan kohta!

  VastaaPoista
 7. Tänään onkin ollut kaunis syksyinen päivä. Lehdet rahisee mukavasti kengän alla ja havina kuuluu puissa olevista lehdistä.

  Vaikka kesä on ihanaa aikaa niin kyllä syksykin on =)

  VastaaPoista
 8. Birgitta, tänään on ollut päivä kuin syyssamppanja, sellainen, joka kihahtaa suoraan päähän ja joka paikkaan!

  Minä en ole keäsn lapsi, mutta monet ovat. Paitsi tykkään uimisesta, hirveesti. Mun pitää ehtiä sulle...

  VastaaPoista
 9. Ehdin jo ihailla tuota kuvaa omanasi. Hyvää syysviikkoa sullekin.

  VastaaPoista
 10. Allu, hah-hah tällä hetkellä, mutta tuohon tähtään! Kiitos samoin!

  VastaaPoista
 11. Hiisi soikoon..minuunkin kuva meni kyllä ihan täydestä. Mutta ihana ihana aurinko paistoi tänään.. Paistoi niin kuumasti että lapsetkin t-paidassa ulkona juoksivat:) Paistoi niin kovasti että ikkunan eteen vedin kaihtimet-ettei tarvitse ihan vielä ikkunoita(kaamean likaiset) pestä....

  VastaaPoista
 12. Keijukainen, vuonna kirves ja kivi, kuvaan tämmöisä sitten.

  Päivä on ollut unelmainen. Paitsi ikävä huomata juuri sama eli ikkunat. Vihaan ikkunoiden pesemistä! Onneksi juuri äsken armas Lumieheni lupasi hoitaa ikkunat. Hän ilmeisesti pelästyi, että todellakin palkkaan siivoojan;-)

  Minä olin ulkona ruukuttamassa callunoita, haravoimassa, Olga-koiruus sai samalla touhuta puutarhassa omiaan...Mikä päivä!

  VastaaPoista
 13. Ajattelin minäkin ensin, että kas, karhunvatukoita ja päärynöitä olet kuvannut. Nyt vielä muutama vatukka kypsyy varsien nokissa, mutta eivät maistu enää kesälle sillä eivät saa riittävästi aurinkoa.

  Aurinko on todellakin kuin hyväily näinä kuulakkaina syyspäivinä. Ei paha. Callunat tosin vielä kaupassa ja omenatkin osin puissa vielä. Mutta syksy, sitä se on.

  VastaaPoista
 14. Anja, juu, juu, minä valmistan omenasosetta ja muuta koko ajan, mutta ei meiltä nyt tuollaista kuvaa saisi.Syksy on ihanaa aikaa, mutta myös paljon puutarhatöitä. Istutan callunoita suuriin ruukkuihin koko viikon, välillä haravoin, sipulikukat on jo istutettu. Juuri toin pelakuut sisälle ja lehtikaktukset.

  Anja: Syksy, mikä kaunis sana♥

  VastaaPoista
 15. Kiitos samoin,voin ihan kuvitella syksyn tuoksun---

  VastaaPoista
 16. Kaunis kuva!

  Nyt on kyllä ollut niin ihania syyspäiviä! Voi kun ehtisi olla enemmän ulkona nauttimassa tuosta kaikesta kauneudesta!

  Oikein mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 17. Jael, ja sinä osuit Suomeen kaikkien aikojen kuumimpaan aikaan yli sataan vuoteen! Mukavaa viikkoa sinulle sateita odotellen♥

  Susane, minä pidän kauniista kuvista ja luulen, että sinä myös. Kauneus taitaa ruokkia mielihyvää..

  Niinpä. Lumimieskin olisi kaikki päivät ulkona, mutta ei auta - vielä. Viikonlopopuna häntä ei sisällä näkynyt, sillä vuorossa mittava kuusiaidan leikkaus.

  Susanne, kiitos samoin!, ja viikonloppu on ennen kuin huomaatkaan.

  VastaaPoista
 18. Herkulisen värinen kuva...!
  Koeviikko alkaa, siinäpä säpinää.

  VastaaPoista
 19. Kiitos Leena! Minä kylläkin lähetän täältä sinulle kevätterveiset:) Täällä on nyt ihanaa, sillä ei ole liian kuuma vielä. Tein juuri salaattipenkin ja tomaatitkin ovat päässeet hyvään kasvamisen vauhtiin. Mansikkamaan kohensimme ja lisäsimme mansikkaa.

  Chiquititalla on tänään 10-vuotissynttärit ja tein siitä postauksen. Koska olet meidän koirien fani, niin tulin kertomaan;)

  Sorry, en ehtinyt lähettää sitä pyytämääsi kuvaa, sillä minulla on kauhea kiire. En ehdi olla tässä koneen vieressä. Täytyy ommella, kun on niin paljon tilauksia. Tahdotko sen kuvan vielä, jos ehdin sen etsiä?

  Se asia, josta puhuimme muutama kuukausi sitten...minulla ei ole sihen aikaa ainakaan seuraavaan puoleen vuoteen. Eli annan asian hautua ja tartun toimeen vaikka sitten eläkeikäisenä;)

  VastaaPoista
 20. Mia!

  Kiva kuulla sinusta. Kävinkin visiitillä, kun olit palannut Suomesta ja sanoin Lumimiehelle: Nanen Chilestä otti suven parhaan Suomi-kuvan;-) Edelleen, jos löydät sen isompana olen kiinnostunut.

  Tottakai tulen Chiquititan synttäreille! Menen to sinne kauppaan, missä se chihu siinä myyntipöydän laatikkopedillään 'vahtii' asiakkaita. Minä olen jo armoitettu;-)

  Kiva, että sulla on kiire. Niin muualkin ja se sopii oikein hyvin levottomalle luonteelleni. Voin äärettömän hyvin ja sinä myös, toivon♥

  Teemme 'sen asian' kanssa juuri niin.

  VastaaPoista
 21. Tuure, nyt sinä olit niin pieni, että kuljin melkein ohi...

  Minäkin pidin noista väreistä ihan mielettömästi!

  Sulla sitä säpinää, mulla muuta. Tsemppiä♥

  VastaaPoista