perjantai 3. syyskuuta 2010

ONNEA MARJA-SISKO!


Wind of Change

14 kommenttia:

 1. Marja-Sisko siis on saanut töitä`?Jos niin,niin todellakin onnea hänelle!

  VastaaPoista
 2. Minäkin huomasin eilen tämän hienon uutisen! Hyvä, että Kuopiosta löytyi nyt työ!

  VastaaPoista
 3. Jael, joskus elämässä on siltikin oikeutta. Tämä tuntuu hyvältä minusta, monesta ja varmaan eniten Marja-Siskosta, joka sanoo STT:n uutisessa olevansa hämmentynyt ja onnellinen. Marja-Sisko siis valittiin Kuopion hiippakunnan notaariksi.

  VastaaPoista
 4. Susa, eilen? En katso koskaan uutisia televisiosta, paitsi jos on menossa USAn pressanvaalit...luen aamulla maakunta-aviisin ja Hesarin eli olen siis vuorokauden aina myöhässä;-) Susa, tämä on nyt se Muutoksen Tuuli, jota olen odottanut. Step by step!

  VastaaPoista
 5. Onnea tosiaankin Marja-Siskolle! Iloinen uutinen tämä työn saaminen!

  VastaaPoista
 6. Soolis, hän...me kaikki, kiitämme!

  VastaaPoista
 7. Olen todella iloinen Marja-Siskon puolesta.
  Oikein jännitin sitä virantäyttöä.
  Onnea ja siunausta edelleenkin.

  VastaaPoista
 8. Unelma, kiitos kauniista sanoistasi!

  Minäkin jännitin ja pöydälläni oli jopa kiinni post it-lappu, jossa päivämäärä, jolloin päätös tulisi. Nämä ratkaisut ovat niitä mittareita, joilla minä ja varmaan sinä ja monet muutkin mittaamme oman uskontokuntamme henkistä ilmapiiriä.

  Myöhäistä lauantaiehtoon rauhaa, Unelma!

  VastaaPoista
 9. Tämä oli niin hieno uutinen! Arvaa, mistä bongasin sen ensin? Facebookista :) Ymmärsin, että Kuopion piispa Wille Riekkinen oli osaltaan vaikuttanut tähän äänestäen Marja-Sisko Aallon puolesta. Nyt kun meillä on Anja Porion ja Wille Riekkisen kaltaisia piispoja, voi olla ylpeä luterilaisesta kirkosta.

  Ja jos Marja-Sisko luet näitä Leenan blogin kommentteja edelleen, niin lämpimät onnentoivotukset!

  VastaaPoista
 10. Lumiomena, kun tuo valinta tapahtui, mun kone oli remontissa! Olin pitänyt jo kauan muistilappua pöydällä: Marja-Sisko 2.9.

  Tämä on todellakin hienoa ja olen vähän aikaa taas ihan tyytyväinen. Paitsi en siihen, että pappien viroissa voivat jatkaa naispappien syrjijät. Sanon ´'ei' naisten syrjinnälle, oli se meidän kirkko tai Afgansitan.

  Toivon, että hän lukee, sillä hän on huumorintajuinen ja minun mahdottoman elämäni seuraaminen saa takuulla hänet nauramaan!

  VastaaPoista