sunnuntai 20. helmikuuta 2011

THE GORGEOUS BLOGGER AWARD

The Gorgeous Blogger -palkinto on tarkoitettu kaikille upeille bloggaajille. Tämän palkinnon saaja vastaa viiteen kysymykseen ja jakaa palkinnon edelleen viidelle, jotka sen hänen mielestään ansaitsevat.

Minä sain The Gorgeous Blogger tunnustuksen Koti 3:lle Annelta, joka on yksi minun suoksikkiblogejani. Pidän kovasti Annen kaikesta! Hänen kuvansa ovat tosi upeita, sitten hän on riittävän kiinnostava - todellakin;-), sillä tämä pieni, urhea nainen rakentaa taloa! Hänen tahtinsa tehdä postauksia ei tapa minua ja jotenkin oudosti, minä voin käydä hänellä ja olla vaikka kommentoimatta, jos siellä vaikka kovasti satutaan leipomaan;-) Sen lisäksi hän jakaa kiinnostukseni sisustukseen ja on sekä jalat maassa että välillä ilmassa, kuten minäkin. Jotenkin hänellä on semmoinen Aikuisen Naisen Tyylikäs Blogi. Kiitos Anne♥

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Kirjoitan pääasiassa kirjoista, mutta myös niihin liittyen tai liittymättä ihmisistä, elokuvista, runoudesta, puutarhasta, taiteesta, koirista, ruoasta, sisustuksesta, rakkaudesta, musiikista, kaikesta kauniista, lumesta, unesta....,mutta ehdottomasti aina intohimolla.

Mikä tekee blogistasi ainutlaatuisen verrattuna muihin?

Vastauksen ovat palautteissaan antaneet ihanat lukijani ja ne asiat ovat ehdoton aitouteni eli kirjoitan ollen oma itseni, en esitä mitään muuta. Toinen kiitetty aihe on se, että osaan kirjoittaa hyvin ja mielenkiintoisesti. Kolmas pidetty asia on ollut tapani heittäytyä kirjaan, tilanteeseen, hetkeen...osaan laittaa itseni todella likoon. Joskus saan nauraa lävitse kyynelien yhdessä lukijoideni kanssa.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Lumimies huusi minulle toisesta huoneesta ystävänpäivänä 14.2.2009, että 'tules Leena Lumi kirjoittamaan, täällä on sulle valmis blogi ja hyvää ystävänpäivää.' En yhtään ilahtunut, vaan vastasin: 'En mää ainaskaan ikinä kirjoita mitään blogia'. No, ennen kuin puoliyö koitti, oli kirjainten ja sanojen virta jo ylitse lainehtiva. Mikäli minä kuolen ennen Lumimiestä, hän vannoo hakkauttavansa hautakiveeni sanat 'en mää ainaskaan'. Härkä on horoskooppini ja olen isän puolelta satakuntalainen, joten olen joskus vähän sellainen 'vie sie mie vikisen'. Sen sijaan vauhtiin päässyttä härkää on kenenkään vaikea tavoittaa ilman apujoukkoja!

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Haluaisin ehdottomasti työtahtini hitaammaksi ja kuvani tasokkaammiksi.

Mitä haluaisit muuttaa muiden blogeissa?

Toivoisin blogien olevan enempi tekijänsä näköisiä ja ehkä myös hieman heittäytyvämpiä. Monet toki sitä ovatkin ja kiitos siitä!

Jaan tämän The Gorgeous Blogger -tunnustuksen edelleen. Tehtävä on vaikea, sillä pidän monista blogeista ja koska en ole mikään kesy, enkä yhtään tottelevainen ja minusta säännöt on tehty vain rikottaviksi, jaan palkintoja kuusi:

Soolis
Jael
Runotalo
Saran kirjat
Opuscolo - kirjasta kirjaan 
Absolutely White

Näistä viidestä kaksi ensimmäistä eli Jael ja Soolis ovat olleet lukijoitani hamasta kahden vuoden alusta saakka. Ainakin siltä tuntuu. He myös ovat olleet ne blogiystävät, jotka kumpikin omalla tavallaan vetivät minut ylös oudon uupumuksen suosta ja estivät minua vain väsymyksen takia lopettamasta blogiani. Me olemme kuin vanha avioliitto, sillä saan alituisesti kuulla sitä sun tätä, kuten 'hiljennä nyt hyvä ihminen tahtia' ja 'Leena, muista levätä'  tai 'nyt nukkumaan!' Ihanaa kun minusta huolehditaan;-) ja Lumimies säestää...

Hyvää ja antoisaa tulevaa viikkoa kaikille! Meillä ei ole vieläkään mitään tietoa, milloin saamme vettä, joten...Saarellamme on vajaa tuhat ihmistä nyt vailla tuota, minkä tärkeyden huomaa, vasta sitten kun sitä ei ole: vettä.

24 kommenttia:

 1. Onnea hienosta palkinnostasi, olet TODELLA ansainnut sen:)

  Vastasit upeasti kysymyksiin.
  Minusta tuo toinen kysymys olisi vaikea vastattavaksi, mutta itse olet perustellut vastauksesi hyvin ja juuri mainitsemasi asiat pitävät paikkansa.
  Itsekin pidän blogeista, jotka ovat tekijänsä näköisiä ja särmikkäitä.

  Talikakku reseptisi oli hyvä, Kiitos!
  Mukavaa alkanutta viikkoa:)
  -Hanne-

  VastaaPoista
 2. No voi hurja! Lämpimät kiitokset tunnustuksesta. Otan vastaan iloisin ja nöyrin mielin. Laitan sivupalkkiini tuon tunnustuskuvan ja vastaan kysymyksiin vähän myöhemmin.

  VastaaPoista
 3. Ja tietenkin kun tohkeissani kirjoitin niin unohdin onnitella sinua. Upean kuvan olit laittanut aloituskuvaksi.

  VastaaPoista
 4. Hanne, kiitos!

  Vastasin rehellisesti. Vähän särmää tekee blogille hyvää, mutta mukaville asiakkaille pitää olla kiltti;-)

  Hanne, sinullakin on viehättävä blogi ja seuraan sitä ilolla.

  Minun leipomukseni pakkaavat jäämään tuohon talikakkuun. Joskus syntyy tiikerikakkua, mutta nyt ei voi, kun elän sokeritonta aikakautta.

  Kiitos samoin Sinulle!

  VastaaPoista
 5. Soolis, kiitos! Ja vastaat tietysti sitten kun sulle sopii. Niin minäkin teen.

  Sait todella ansiosta, sillä blogisi ei ole ikinä tylsä! Osaat mukavasti rytmitellä aiheita ja myös postausten pituuksia. Ei koskaan mitään samanlaista. Kyllästyn helposti...

  VastaaPoista
 6. Onnea♥
  Tykkään myöskin tyylistäsi :D
  -taidat olla yhtä tiivistahtinen kuin minä -kiireellä jatkamaan :DD

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos Leena! Ja hienot vastaukset kysymyksiin,itse en kyllä osaisi noihin edes kunnolla vastata,kun ruokablogissanikin juuri oli 7 paljastusta.Ja kiitos sanoistasi Leena,tunnut läheiseltä vaikkemme ole koskaan tavanneetkaan virtuaalimaailman ulkopuolella. No,melkein,kun puhuimme ihan oikeasti;D

  VastaaPoista
 8. Pepi, kiitos♥

  Olen huomannut tahtisi ja se vain kiihdyttää minua, mihin vielä joudummekaan;-) Sulla on aivan ihania juttuja...

  Jael, ole hyvä vain. En tiedä, kumpaa kiitelisin enmpi sun blogeista,sillä ruokablogisi on ainutlaatuinen!

  Nämä eivät ole mitään paljastuksia vaan hyvin asiallisia kysymyksiä. Mieti nyt, osaat kyllä vastata.

  Onhan tässä jo jaettu vaikka mitä kokemuksia...

  VastaaPoista
 9. Kiitos : )
  Ja hymyilyttää kyllä aika tavalla tuo "pieni". Heilun kuitenkin aikalailla yläilmoissa, kun pituutta on 176 (ja leveyttä melkein yhtä paljon : )

  VastaaPoista
 10. Anne, ole hyvä!

  No...pieni ja pieni, symbolisesti niinku tarkoitin;-) Urhea kummiskin!

  VastaaPoista
 11. Onnea hienosta tunnustuksesta!

  Tuo blogisi perustamishistoria on kyllä hauska ;) Olen sen toki lukenut täältä jo aikaisemminkin, mutta silti se yhä hymyilyttää!

  VastaaPoista
 12. Susa, kiitos!

  Se on sitä meidän tyypillistä mustaa huumoria pitkän avioliiton ja syvän tuntemisen mausteilla.

  VastaaPoista
 13. Onnittelut hienosta tunnuksestasi ja olet sen ansainnut! Sinä Leena olet heittäytyjä ja niin aito. Kiitos tästä tunnuksestasi minulle, vaikka mä olen vähän kuivempi ja varovaisempi tyyppi. Mutta palaan tähän tunnustukseen myöhemmin. Nyt tekee mieli lukea jotain tosi jännittävää ja vähän erilaista kirjaa...

  VastaaPoista
 14. Kiitos Leena tiedosta, mietin heti, että mitähän se Leena nyt on keksinyt...Hienoa saada tunnustusta itse kunkin ja luin mielenkiinnolla ja kauhulla, kun ajattelin heti, että mitähän itse keksin sanoa noihin ...täytyy perehtyä kunnolla asiaan. On kyllä oikein hyvä kysymykset. Nyt pitäisi jo olla unten mailla eli kaunista ja luovaa tulevaa viikkoa ja kiitos Leena turkoosi sieluinen :)

  VastaaPoista
 15. Onnittelut Leena, sä olet todella gorgeous blogger :) kauhean vaikea sana kirjoittaa muuten tuo gorgeous, mä kirjoitin sen ekaks georgerous :D mutta onneks tarkistin sen ettei georgea tähän nyt tullut :D mukavaa alkuviikkoa! ja toivotaan, että vettä tulee jo pian!

  VastaaPoista
 16. Onnea tunnustuksesta, Leena! Juuri siitä(kin) tykkään blogissasi, että se on niin sinun näköisesti ja sekä kirjojen että elämän suhteen täysillä mukana - sekä ilossa että myös alakulossa, niin kaiken kauneudessa kuin myös arjessa. Itse en jaksa lukea blogeja, joissa kirjoittajan persoona ei näy, koska vieraaksi jäävä "lasitornissa" istuva kirjoittaja jää vieraaksi ja koko blogista saa jotenkin kopean vaikutelman. Ja sinähän tiedät, että sinun blogisi on eräs niistä, joita luen useamman kerran päivässä. :)

  Hauska oli lukea bloggauksesi alkutaipaleesta sekä sinun ja Lumimiehen sanailusta.

  VastaaPoista
 17. Sara, sinä blogimaailman syvällisin kirjabloggaja, ole hyvä vain. Minä vähän epäilen, että sinussa voi asua sisälläsiihan joku toinen kuin kuiva ja varovainen...Muista: Olen tavannut sinut! Minäkin luen erilaista...todella kivaa vaihtelua.

  Sari, ole hyvä vain. Nyt sinun turkoosisarjasi on herättänyt minun turkoosin sieluni ja odotan niitä uutuuksia jo kovasti...

  Tässä on hiemna luovuus hukassa kun saarelle ei ole tullut vettä yli vuorokauteen. Ja pakkanenkin taas vain koveni.

  Kiitos samoin Sinulle!

  VastaaPoista
 18. Akiisfromthepast, kiitos Sinulle!

  Minäkin kirjoitin sen monta kertaa väärin, sillä George yrittää vain siihen änkeä...

  Vielä ei vettä tule, joten...tänään hankin kertakäyttöastiat, joita olen viimeksi käyttänyt paatilla about 20 vuotta sitten. Nyt ei omatunto kolkuta.

  Lumiomena, kiitos! Minä olen kuin se vanahn laulun riepumatto, jossa ne kirkkaat raidat eivät erottuneet ilman niitä surun tummia raitoja.

  Toiovn olevani blogi, jonne on matala kynnys tulla ja ovet ovat selällään auki. Kopeus on jännittävä vanha sana, mutta älkäämme siihen langetko. Ylimielisyys ei kaunista, eikä lämmitä.

  Well...me ollaan vähän tämmösiä...lapsellisia, on mustaa huumoria ja kutitusleikkejä ja sanoherrakapteenia.

  VastaaPoista
 19. Kiitos todella paljon tunnustuksesta! Se lämmittää mieltä, kun sen saa noin hienolta bloggaajalta. Pyrin käymään blogissasi aina, kun uusia postauksia tulee, vaikken kommenttia lähes aina jätäkään.

  Toivottavasti saarella on jo vettä!

  VastaaPoista
 20. Absolutely white, ole hyvä vain. Hienosta en tiedä mitään...

  En minäkään aina kommentoi Sinulle, mutta käyn silti.

  Minulta tulee tällä viikolla kirja, jonka vuoksi linkitän sinun upean t-s -juttusi ja ne upeat kuvat.

  Tunti sitten sain havainnon vedestä. Nyt tuntuu elämä helpolta.

  VastaaPoista
 21. Ostin muuten viikonloppuna Ajan patinaa -kirjan ja se on aivan mahtava! Niin kuin on suosittelemasi Kabbalisti-kirja, jota olen nyt ahminut iltalukemisena. Kirja pitää otteessaan ennakkokäsityksestäni huolimatta niin hyvin, että luen sitä tahallaan hitaasti, jotta se ei loppuisi. :-)

  VastaaPoista
 22. Absolutely white, Ajan patinaa on minun suosikisisustus&tee-se-itse -kirjani. Ihanaa, että sitä on vielä myynnissä.

  Kabbalisti on vuoden merkkitapaus. Mieheni nouti minulle Tampereen Akateemisen viimeisen Kabbalistin, jonka lähetin vieraita uskontoja opiskelevalle tyttärelleni. Sitten tilasin vielä yhden kappaleen ystävälleni ja se lähtee kaukomaille...Ei ollenkaan huono lukuvalinta♥

  Hidas nautinto on paras.

  VastaaPoista
 23. No niin, täältähän tämä löytyikin =)

  Hieno lahja lumimieheltä, upea mies!

  VastaaPoista
 24. Birgitta, siinäs näit;-)

  Well...hän on♥

  VastaaPoista