sunnuntai 14. marraskuuta 2010

BESSUN KUOPUS JO 10 VEE!

Eilen vietettiin Topin 10-vuotissynttäreitä, jotka ovat aina paitsi hauska 'happening' sinisessä talossa järven rannalla, myös joulunavaus! Tämän jälkeen ei enää pidätellä, vaan tervetuloa kaikki, mikä liittyy jouluun, lumeen, salaperäisiin paketteihin, Välikaton Feetun viesteihin etc.
Kiitos, Bessu & koko poppoo♥

6 kommenttia:

 1. Kiitos teille <3 Ihana kollaasi! Tervetuloa joulunodotus ja joulurauha!

  VastaaPoista
 2. Ihana, lämmintunnelmainen kuvakollaasi kokonaisuudessaan. Onko bessullasikin Nova Scotian noutaja? Meillä sprinkku-hoitolainen sai sydänystävän (ja kyllä koirakin voivat sellaisen saada!) naapurissa asuvasta tollerista.

  Onko tuo lyhty bessusi kotoa? Kaunis.

  VastaaPoista
 3. Anne, arvaas keillä onkin pitkä joululoma! Se on ihan kohta, ihan kohta...

  Jael, Nita on Annen (Bessun) novascotialaisen Nalan pentu. Tai siis kai nuori neiti jo.

  Lumiomena, Bessu otti ensin novan ja sitten me hurmaannuttiin niin, että sillä tiellä ollaan. Koirilla on omat parhaat ystävät. Olgalla irlanninsetteri Roosas.

  Nämä kuvat ovat kaikki Bessulta. Tuon servettitelinee ostin hänelle joskus Myllyrannasta. Lyhty on kaunis, mutta emäntä ei enää muista, mistä sen osti;-)

  VastaaPoista
 4. Ihana kollaasi ja niin jouluinen, Ihanaa..
  Suloinen Nita sylissäsi:)

  VastaaPoista
 5. Hanne, yleensä Besslla on tähän aikaan jo kaikki Aarikan tontut esillä. Ihan huolestuttavaa kun niin ei ollut. Toki jouluiset purkit, kynttilät ja joulutoretut jo tuovat joulun tunnelmaa. Kiitos!

  VastaaPoista