tiistai 2. marraskuuta 2010

SYDÄMELLISESTI KORTEILLA VAIHTUVAA TUNNELMAA

Tämän korttitelineen mm. ostin viime vuonna Sateekaarentaa puodista. Siinä on vuodenaikojen mukaan vaihtuva pieni taidenäyttely, joka voi nyt näyttää vaikka kuten yläkuvassa (mun eka otos pinkillä kameralla, ei mikään napakymppi) tai sitten vaikka kuten viime vuonna joulun aikoihin kuvassa alla.
Ja minun mielestäni joulu ei ikinä voi tulla liian aikaisin...

18 kommenttia:

 1. Onpa ihana idea! Minä tykkään kovasti kauniista korteista ja säästän niitä aina jossain laatikossa, mutta olisi toki kiva saada niitä kortteja nätisti esille. Todella kiva idea, kaunis ja ihana:)

  VastaaPoista
 2. Sanna, ihan pienestä ideasta voi joskus saada paljon iloa. Tämä oli mulle sellianen hankinta. Aina ei tarvitse lähteä Ikeaan peräkärryn kanssa;-)

  Olen muuten säästänyt kaikki elämäni kortit isossa pahvilaatikossa...Mummoni Amanda teki aikoinaan saman. Ja nyt minulla on myös muutamia kortteja hänen kokoelmistaan ja myös isältäni, joka myös säästi korttejea...tämä on varmaan taas joku geenijuttu;-)

  Sanna, teeppä joulushoppailureissu Ilonan puotiin Äänekoskelle!

  VastaaPoista
 3. PS. Oli pakko tsekata, oletko 'mun' kirja SaSo;-) Olet siis vaihtanut nimeä ja kuvaa ja mitä vielä...

  VastaaPoista
 4. Kohta en ala! Kirjoitin sinulle kommenttini ja taas Blogger heitti tekstin "Service unavailable".

  Ihana korttiteline. Muistankin sen viime joulun alta, jolloin olin vasta hiljattain löytänyt tieni blogiisi. Ja hurmaavia kortteja (tuttujakin ;)). Pidän Kirsi Neuvosen grafiikasta. Eikös hän ole jyväskyläläinen vai muistanko oikein?

  VastaaPoista
 5. Onpa kiva idea. Paljon on sellaisia kortteja, jotka haluaisin laittaa esille. Olen muutaman kehystänyt, mutta tuollainen vaihtuva näyttely olisi kyllä paikallaan.

  VastaaPoista
 6. Kiva teline ja ylimmässä kuvassa ainakin kaksi korttia, joita olen myös ostanut joskus.

  VastaaPoista
 7. Lumiomena, minun kuolinsyyni tulee olemaan tekniikka ja sen kirot!

  Tämä teline onkin ostettu viime vuoden joulushoppailun aikoihin Sateenkaarentaa puodista. Arvasin, että huomaat tuttua;-) Jo toistamiseen! Neuvonen on jostain ihan liki...saattaa olla Jyväskylästä, sillä täällä on nyt joku putiikki tms., josta voi ostaa hänen taidettaan. Kunpa joskus ehtisin ostamaan vedoksia. Haluaisin niin nuo Omena- ja Dronningholmpuvut tauluina...

  Johanna, minäkin olen kehystänyt kortteja ennen kuin tuli tämä sydänteline. Tällä voi helposti luoda juuri semmoista tunnelmaa kuin haluaa. Voi peräti valita vaikka teemoja: synttärit/puutarhaa/koiria/joulua etc.

  VastaaPoista
 8. Allu, veikkaanpa että olet ostanut sekä Edefeltin Pianon ääressä että toisen noista Neuvosista.

  VastaaPoista
 9. Tosi kiva teline,ja ihanat kortit tuossa ensimmäisessä kuvassa. Minäkin olen korttien kerääjä,mutta jouduin ison osan kokoelmastani luovuttamaan pois kun tänne muutin takaisin.Nyt ne ovat jossain jemmassa,mutta olisi kiva laittaa niitä esille kuten sinä olet niitä laittanut.

  VastaaPoista
 10. Kiitos Leena! Minäpä taisin inspiroitua tästä vaikka minne saakka ajattelemaan ihan kaikenlaisia mahdollisuuksia. Tosi kiva :)

  VastaaPoista
 11. Ihana taidenäyttely yläkuvassa. Värit ihan voitelee sielua.
  Minun on varmaan kirjoitettava joulupukille ihan toivomuskirjalista. Blogisi on taas aiheuttanut ahdistuskohtauksia monista lukemattomista kirjoista, mitkä olisi ihan pakkopakko... Mistä oi mistä saa niitä lisätunteja elämään kun haluaisin vähän samaan tapaan kuin sinäkin "hypätä kaikkiin juniin"??
  Taidan jäädä työhaluttomuuseläkkeelle !
  No ei kai sitten kuitenkaan... luen vanhana kiikkustuolissa jos järki pelaa enää tätäkään vähää ;)

  VastaaPoista
 12. Ups miten upea korttiteline! Ja kauniita kortteja luomassa jo jouluista tunnelmaa. Eka otos uudella kamerallasi on ihan ok. Pitkässä juoksussa minä huomasin antaa kameran tarkentaa ennen pohjaan asti painallusta. Mutta sinä olet sen oivaltanut heti alusta.

  VastaaPoista
 13. Ihana teline! Minäkin rakastan kortteja ja usein kun näen kauniin & puhuttelevan, ostan jemmaan jos en heti löydä käyttötarkoitusta.

  Näen muuten tuohon telineeseen jotkut ihanat mustavalkovalokuvatkin niin sopivasti!

  VastaaPoista
 14. Niin ja tuosta joulusta, siitä ettei se voi tulla liian aikaisin. Juuri eilen mietin omaa joulunvieton filosofiaani..ja ihan yleiselläkin tasolla. Moni tekee ihan otsasuoni pullottaen kiireellä, kovasti suorittaen kaikki valmistelut ja satsaa vain siihen ainoaan yhteen, kahteen päivään sitten kun Joulu ihan on..Ja jo joulupäivinä saattaa iskeä se tyhjyys, että kauhea hössötys yhden päivän takia. MUTTA, mielestäni se onnistuneen joulunajan resepti on nimenomaan siinä, että tunnelmoinnin ja valmistelut aloittaa pikku hiljaa hyvissä ajoin. Ei edes ajattele niin, että kaikki on vain valmistelua siihen jouluaattoon vaan nauttii tuosta upeasta vuodenajasta jo marraskuussa jos siltä tuntuu! Tai sitten jos ei ole jouluihminen, niin miettii tarkkaan, mitä todella siltä joululta haluaa ja tekee vain ne, eikä kaikkea sitä, mitä odotetaan tekevän. Tärkeintä kun joulun odotuksessa ja itse siinä joulussa on se joulun taika, kiireettömyys, hyvä ja onnellinen olo!

  Itse luin eilen vanhoja joululehtia ja nautin höyryävää glögiä ja tämän sairastupahärdellin keskellä tunsin jo palan joulun taikaa, ihan varmasti!

  VastaaPoista
 15. Jael, kortit kantavat sekä muistoja että omaa kuvamieltymystä. Ehdit kerätä uusia.

  Sari, arvaan jo...Toteuta se!

  Aila, ja sitten kiikkustuolia vartem tulostat vain mun vuoden parhaat kirjat 2009, 2010, 2011 etc. ja alat niistä valkata lukemista. Minäkin kaipaan lisää tnteja ja edelleen tuntuu, että joka junaan pitäisi nousta...

  Anja, Lumimies taas moitti juuri tuota, että en antanut tarkentaa vaan painoin niin hätäisesti, että aina ei edes naksahtanut;-)

  Susa, kiitos vinkistä. Voisinkin tehdä tähän joskus mustavalkoinstallaation. Nimittäin korteissa löytyy. Ja minäkin ostan kortteja ihan turhan päiten...

  Susa, olet täydellisesti oivaltanut joulun salaisuuden: Taika pitää säilyä ja siitä voi alkaa nauttia jo marraskuussa. Joskus lasten ollessa pieniä, tuli se outo humahtava tyhjyys, kun oli pitänyt välillä oikein SUORITTAA joulua...,mutta sitten opin makustelemaan ja hidastamaan joulussa. Mutta tuota hidastelua en ole onnistunut siirtämään vielä muuhun elämääni. Osaan hitaasti vain kaksi: joulun ja yhden, mitä en kerro!

  Juuri käänisn lehtihyllyn lehdet niin, että upeat joululehdet ovat päällimmäisenä! Viis niiden vuosikerrasta: Joulu on iätön!

  VastaaPoista
 16. Kauniita, suloisia kortteja olet laittanut esille korttitelineeseen..
  Tuo no itsessään taideteos..

  VastaaPoista
 17. Hanne, kiitos! Sinunkin Syystyttösi oli tässä, kunnes sai omat kehykset ja katsoo minua tuossa seinällä.

  VastaaPoista