sunnuntai 7. marraskuuta 2010

VUODEN 2010 KAUNEIMMAT KIRJAN KANNET JA ARVONNAN VOITTAJAT!

Vuoden 2010 kauneimmaksi kirjan kanneksi on valittu The Weekend! Varsin alusta alkoi jo valinta ola selviö eli voittaja on ylivertainen. Kantta luonnehdittiin mm. näin:

"Voisin heti siityä tuohon kuvaan!" "Kaunein ja houkuttavin rauhallisuudessaan." "Puutarhaihmistä sykähdyttävä." "Mystinen, vehreää tunnelmaa, antaa tilaa mielikuvitukselle ja jännitykselle." "Levollinen tunnelma." "Kirjan kansi sumun keskellä: peuroja, kettuja, pupuja, kaikkia luonnon eläimiä, jotka liikkuvat hämärän aikaan. Näen itseni istumassa tuossa usvassa..." "Eteerinen."

Ja arvonnan voittajat ovat Satu, Liinu ja Aila! Onnea voittajille♥ Olkaa ystävälliset ja ilmoittakaa minulle postiosoitteenne, että voin lähettää teille kirjapaketit.

Toiseksi eniten ääniä sai Pat - Vanhan kartanon valtiatar (Minerva)
 Jaetulle kolmannelle sijalle tulivat Ajan Patinaa (Tammi)
sekä Elävältä haudatut (Like)

Kiitän kaikkia osallistuneita runsaasta äänestysinnokkuudesta. Osa oli niin innostuneita, että muutti moneen kertaan ehdokastaan tai ilmoitti kolmekin numeroa, joten tämä sunnuntaiaamupäivä on mennyt salakirjoitusta selvitellessä;-) Seuraava arvonta on Ystävänpäivänä, jolloin on samalla blogini 2-vuotissynttärit. Ja yhden kirjan ennaltailmoittamaton yllätysarvonta iskee milloin vain, sillä elämässä pitää olla seikkailua!

Jos haluatte vielä muistella ehdokkaita, niin ne ovat tässä
ja tässä


Kiitos teille kaikille♥

35 kommenttia:

 1. Onnea paljon voittajille!!!
  kaun is tuo voittaja kansi, monet muutkin kyllää..
  Hieno juttu oli tämä!!

  VastaaPoista
 2. Oma suosikkini jäi toiseksi, mutta voittaja olikin kakkossuosikkini. Hyvähyvä, onnea voittajille!

  VastaaPoista
 3. Hanne, voittajat kiittävät! Tänä vuonna voitti minun suosikkini. Viime vuonna ei. Edelleenkin pidän Kirjan kansan kantta nerouden huippuna ja erittäin kauniina. Tämä nyt voittanut on LUMOAVA!

  Kiva, että pidit: Vuoden päästä taas!

  Jaelö, voittajat kiittävät!

  Amma, jäi mieleeni, mitä äänestit. Minervan kansi voitti viime vuonna kirjalla Meren ja ikävän kiertolaiset. Nyt he tokana eli aika hyvin. Voittajat kiittävät!

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajille!
  Top kolmosen kaikki kannet tosiaan kauniita!

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajille! Minäkin äänestin The Weekendiä, vaikka Minun Venetsiakin oli suosikkejani. Kaunis on Minervan julkaisema Pat-kirjakin. Tämä oli ehkä blogimaailman ihanin äänestys/arvonta.

  VastaaPoista
 6. Anne, voittajat kiittävät!
  Minustakin ne ovat kaikki kauniita.

  Lumiomena, Weekend myös minun suosikkini. Voi miten kivaa, että 'ehkä blogimaailman ihanin äänestys/arvonta'!

  VastaaPoista
 7. Onnea voittajille! Tämäpä oli hauska kilpailu. Ystävänpäivää odotellaan :)

  VastaaPoista
 8. Onnea voittajille! Kaunis kansi voitti, se oli minullakin kakkosvalinta, Minun Venetsiani oli se ykkönen. Tähän arvontaan oli tosi mukavaa osallistua!

  VastaaPoista
 9. Onnea voittajille. Harmi, ettei Grace Kelly voittanut ;)

  VastaaPoista
 10. Johanna,voittajat kiittävät! Kiva, että pidit. Juu, näissä merkeissä 14.2., mutta sitä ennen paljon virtaa vielä kirjoja ja muuta.

  Helena, tämä kansi puri nyt takuulla johonkin rauhan ja hiljentymisen tarpeeseen, ehkä myös romantiikan kaipuuseen...Voittajat kiittävät!

  Tomomi, kiitos voittajien puolesta! Grace Kelly oli mulla tokana;-) Minähän en siis itse äänestänyt, mutta toki sain valita ehdokkaat.

  VastaaPoista
 11. Oi, mahtavaa, kiitos!! :) Täällä sataa kauniisti lunta, tulin juuri erittäin iloisen tytön 1-vuotissynttäreiltä ja muutenkin on ollut oikein mukava sunnuntaipäivä, jonka nyt kruunaa vielä arvontavoitto! :)

  Voittajakansi on kyllä voittonsa ansainnut vaikka itse toisin äänestinkin!

  VastaaPoista
 12. Satu, täälläkin on satumaisen kaunista, kiitos uuden puuterilumen.

  Onnea voitosta!

  VastaaPoista
 13. Hieno kärkikolmikko, vaikkei oma suosikkini ollutkaan siinä. Onnea myös voittajille!

  VastaaPoista
 14. Soolis, voittajat kiittävät! Muistan kyllä, mitä äänestit;-) Hanki nyt sellainen antiikivalkoinen, rautainen kirjateline, jos vaikka joulun tonttu...Voi se olla semmoista niinku patinoitutta ja ruostunuttakin, kuten mulla on kirjatelineet. vaihadan sitten niihin kirjoja tunnelmien mukaan.

  VastaaPoista
 15. Kaunein voitti minunkin mielestäni.Onnea onnekkaille.

  VastaaPoista
 16. Onnea voittajille! Olipas kyllä todella kiva kansikilpailu ja arvonta tämä :--)

  VastaaPoista
 17. Maria, tuo voittajahan on kuin pala paratiisia...Päätinkin maalata kaikki puutarhakaluni sinisiksi heti kun niiden maalit kulahtavat. Olen ollut muutamia kertoja yhteydessä kuuluisaan maisema-arkkitehtiin ja hän ihmettelee suomalaisten intoa valkoisiin puutarhakaluihin. Hänen mielestään oikea väri on sininen.

  Onnekkaat kiittävät!

  Lauren, voittajat kiittävät ja täytyyhän vähän saada kevennyksiä;-)

  VastaaPoista
 18. Onnea voittajille! Oli minun kakkosvalintani.

  VastaaPoista
 19. Marjatta ja Tuure, voittajat kiittävät!

  Marjatta, sun ehdotus tuli kuitenkin kolmanneksi. Ei huono.

  VastaaPoista
 20. Leena -pakko kertoa että minulla kaikkipihatuolit sun muut sinisiä (itse maalattuja)..tosin haalistuneita kun ovat ulkona kesät ja talvet.Rakastan niitä.

  VastaaPoista
 21. Maria, lapseni kutsuvat minua Maailman Sinisimmäksi Äidiksi, mutta he ovat pudonneet kyydistä;-)

  Sinä olet oikeassa ja hän, kuuluisa maisema-arkkitehti myös. Minä vain ihailin niin kovasti Jackie Kennedyä, että kun näin heidän valkoiset puutarhakalusteet, innostuin siitä. Nyt viimeisin pieni puutarhasarja on jo sinistä. Ja: Se ryhmä, jonka olen saanut äidiltäni ja joka oli esillä myös Viherpihassa, on lehmusten rungon harmaa, siitä piti asiantuntijakin;-)

  Kun sininen rapistuu, se on vain kaunista. Pidä ne silleen. Mutta kun mun valkoinen rapistuu, se on myös samalla pinttyneen likainen siitepölystä yms. ja minä santapaperihankautan ne Lumimiehellä ja sitten maalaan sinisiksi.

  Mutta rottinki- ja korituolit sopivat myös aina puutarhaan, niiden lumoavien sinisten lisäksi.

  VastaaPoista
 22. Olipa hauska yllätys, kiitos! Kaunis kansi voitti :)

  VastaaPoista
 23. Onnea, Liinu! Meilaa mulle tai ilmoita ai´nakin osoitteesi. Minun sähköpostini löytyy blogistani, mutta tässä se on myös: Leena Nieminen, Rusakontie 26, 40900 Säynätsalo

  VastaaPoista
 24. Onnea voittajille!
  Kiitos Leena ihana kilpailu:)
  Innolla odotan ystävänpäivää:)

  VastaaPoista
 25. Hanne, kiitos itsellesi mukanaolosta!

  Ja kiitos voittajien puolesta!

  Toki kaikki odotamme ystävän päivää, mutta eikö olekin nyt kerrankin ihanaa, että tuli marraskuu: Sain tänään suloisen villalangan ensimmäsien kerran käteeni ja loin silmukat, nautin pari kierrosta...

  VastaaPoista
 26. Voittajat ovat kyllä nyt vahvassa ristiriidassa oman makuni kanssa, mutta oli mielenkiintoista nÄhdä mistä kansa tykkää.
  Huomasin taas viime viikolla merimieskirkon kirjastossa että jos käteen sattuu kirja jossa on tÄllä tavalla kaunis kansi niin tuuppaan sen heti takaisin. Mutta niin, makuasioita ovat.

  VastaaPoista
 27. Onnea voittajille! Hienoa, että Pat pärjäsi toiseksi asti ja minun ykkössuosikkini Grace Kelly tuli neljänneksi. Oli kyllä ihana arvonta ja äänestys minunkin mielestäni!:)

  VastaaPoista
 28. Piilomaja, tämä oli nyt kyllä minullekin mieleen, sillä kun katson kirjan kansia englanninkielisiin painoksiin, niin ne menevät mulle kuin häkä päähän. Hyvä esimerkki on Katharina Hagenan Omenansiementen maku, joka englanninkielisen version kansilla olisi paremmin tajuttu siksi laatukirjaksi, mitä se oikeasti on, eikä pidetty ns. kevyenä.

  Niin, sanotaanhan, että ne ovat makuasioita ja kauneus on katsojan silmässä. Myös omat sisäiset tarpeemme varmaan määrittvät asiaa. Tämä kirjan kansi varmaan vetosi johonkin kaipuuseen päästä tai saada olla rauhassa. Se ikävä Salaiseen Puutarhaan.

  Sinun ehdotuksesi sai viisi ääntä. Ei huonosti, koska kansia oli nyt mukana paljon.

  Sara, Grace Kelly oli mun toka. Ilman Kirsi Pihan kirjasuositsta, Minerva olisi voittanut TAAS! Siis viime vuonnahan voitti Minervan Meren ja ikävän kiertolaiset.

  VastaaPoista
 29. Valkoinen kirahvi, kiitos voittajien puolesta. Tässä juuri pakkaan kirjalähetyksiä.

  VastaaPoista