torstai 18. marraskuuta 2010

OLEN POISSA, VAIKKA EN OLEKAAN

Eräs kirja vie nyt kaiken huomioni. Suljettu puhelin, Lumimies reissussa, boheemielämää eli vain luen ja luen. Tämä vaatii nyt tämän. Keskittymisen. Sorry!

Tulen takaisin kirjan kanssa ja sitten saatte runoja sekä Lumikarpaloon että Lumiin ja myös joulua enteilevän viestini, mutta ensin tärkein: Ja se on olla nyt läsnä tässä hetkessä täysillä. Palataan!

11 kommenttia:

 1. Ihanaa keskittyä vain kirjaan :) Minullakin kotikemisti on reissussa, mutta en voi viettää boheemieloa edes lomalla, kun on koira ja lapset yms. Ja nyt myös lumitöitä ♥ Ehkä ensi viikolla pääsen oikeasti lomamietteisiin.

  Odotan kirja-arviotasi.

  (Kuule, tiedän kaiketi, mitä luet. Vaikka haluat itsesi olevan Hänen suhteensa Tabula Rasa, niin käy vilkaisemassa vastakommenttini sinulle eilen. Siinä arvioimassani kirjassa ei ole opettajanhuoneita, vaikka yksi onkin opettaja, eikä mitään Auervaaran/Larjavaaran näköistä. On vain äärettömän monitahoinen tarina, joka on kuin unta ja valvetta samalla kertaa. Jos pidät siitä, mitä _ehkä_ luet, niin älä unohda Lumikkoakaan. Sori, mainos.)

  VastaaPoista
 2. Lumiomena,minun on nyt pakko etäännyttää myös sinut. Ystäväni Lumessa! Kysy Bessulta: Teen näin, kun keskittymiseni häiriintyy. Kerron paljon blogissani, mutta sinulle vielä enempi meilissä. Ei vielä!

  En olisi saanut eilen tulla blogiisi, mutta mistä minä tiesin, mitä siellä on! Luulin, että Muumilaakson Taikatalvi;-)


  Kestä nyt vielä about vuorokausi. Minulla vain koiruus, lumityöt ja lukeminen. Unesta viis'

  ♥:lla sinun
  Leena Lumi

  VastaaPoista
 3. ihania lukuhetkiä lumen maailmassa, koiran rapsutuksia ja hiljaisuutta sinulle..
  minäkin luen..

  VastaaPoista
 4. Hanne, luetaan yhdessä! Täällä on cinemaattinen lumimyräkkä ja istuin untuvatakissa hetken keskellä pyryä lukemassa saadakseni cinemaattisia väristyksiä.

  VastaaPoista
 5. Vähän niin kuin Lumiomena, hyrisen jännittyneenä. Nyt kelpaakin syventyä kirjaan, antaa lumen tupruta!

  VastaaPoista
 6. Sinulla nyt ihanaa elämää, nauti!

  Sanoo täältä se, jonka käsivarret ovat pidentyneet kauppakassien kannosta kotiin töiden jälkeen.. Juuri nyt ei ole kirjoja eikä elokuvia, mutta joku päivä taas..

  VastaaPoista
 7. Amma, pulkassa on. Kävin jo kolmanteen kertaan lumitöissä. Kevyttä puuterilunta on suorastaan ilo lykkiä.

  Soolis, niin;-) Lumimies jo kommentoi meilissä ja muistutti, että hän on jo huomenillala kotona....Miten yksi mies voikin työllistää niin paljon!

  Se on se naisen yksi tuhannesta roolista: Olla kuormakameli. Me ollaan nääs niin monipuolisia!

  VastaaPoista
 8. Hyviä lukuhetkiä lumiseen maisemaan.
  Odotellaan varpaisillaan, ettei lukusi häiriinny, saamme sitten mekin jotain... shhh

  VastaaPoista
 9. Hanne, 'radiohiljaisuus' on jo ohi. Nyt minä ihmettelen, miten boheemiksi minä ryhtyisinkään ellei Ukkometson varjo kummittelisi taustalla;-)Onneksi et näe!

  VastaaPoista
 10. Tuure, luin putkeensa vuorokauden. Sen mahdollisti Lumimiehen poissaolo eli yksi passattava vähemmän. Luin putkeensa. Siinä mun tauko. Suunnittelen viikon paussia ja se alkaa 23.12.

  VastaaPoista