keskiviikko 3. marraskuuta 2010

KESKIVIIKKONA KEVYESTI TAI SITTEN EI!

Siis tänään ei pitänyt olla muuta kuin tuo ihana muumikirja. Sitä ei ikinä tiedä, mistä päin alkaa tuulla...Jos tämä päivä päättyy siihen, että julkaisen runon, joka on ennenkin julkaistu, syy on täysin ja ihanasti vain Johannan. Hän vokotteli minut Tuulen viemän tunnelmiin ja heti kun muistan Rhettin, mulle käy huonosti: Tulee kuumaa ja oudot tuulet alkavat puhaltaa preerialta, en voi keskittyä ja...Mutta ennenkuin ilta koittaa ja lamppu oikeesti sammuu ja saapuu armelias yö, kerron teille, mikä tänään ei ole kepeää ollenkaan:

Tehän tiedätte, että bloggerissa on nyt sellainen inha ominaisuus, että voi katsoa, millä hakusanoilla blogia on haettu. Siis haettu kai. Eihän se voi olla niin, että niillä sanoilla se on läydetty! Minä en tätä ymmärrä ollenkaan, sillä viimeksi minua oli haettu Loreto-tädin pimpillä ja hautajaisvärssyillä, mutta nyt Loreto-täti on kai jo kuollut, sillä nyt oli paljon pahempaa. Katson, että tämä on vain jonkun vitsailuna pitämää kiusantekoa tms. Onneksi minua on eniten haettu Leena Lumina!  Sitten lista meneekin jo näin: pimppi, hautajaisvärssyt, annan jäähyväiset, eroottiset runot, häpykarvoja, jos sinä olet omenapuu...Siis edes Tommyn runoissa en minä ole kirjoittanut mitään häpykarvoista!

Tähän kohtaan laitan nyt, että kun Marjis oli löytänyt minut xx-sanallla, minä muistin yhtäkkiä, että siinä Juan Manuel de Pradan hauskassa, ei yhtään tuhmassa kirjassa Pimpit, oli se onneton aviomies, jonka vaimo tykkäsi, että...,mutta miehen piti harjoitella laitumella heinää syöden ja sinne se miesparka jäi. Ensi vappuna en tarjoa enää Prada-hauskaa!

Toivottavasti minua haetaan seuraavaksi sanalla Tuittu, joka on ominta minua! Niin tai sitten Scarlettina...

Koska kerta sisustuksen tiellä jo käytiin, tässä vielä kerran se koruteline, jonka ostin viime vuonna Vanhan Rauman reissulta Sisustus Elviirasta. Ostin niitä kaksi ja toinen palvelee toaletissa roikottaen kiltisti niin pyyhkeitä kuin muutakin välttämätöntä.
Ja sitten vielä tiedotusta, että mun pitäis nyt voida keskittyä yhteen suomalaiseen mieskirjailijaan. He ovat muutenkin paitsiossa blogissani, joten ei pitäisi alkaa nyt pitää tyttöjen hauskaa;-) Laitan kuitenkin vielä kuvan piirongistani, joka elää vuodenaikojen ja hetkien mukaan. Edelliseen julkaisuun on aikaa vain muutama viikko, mutta nyt on jo lisätty maailman kaunein astia eli Franckin Lokerovati ja siinä hasselpähkinöitä, sillä mehän kuljemme jo kohden joulua...
Johanna, jos asuisit vähän likemmä, niin nyt lähdettäis ulos syömään ja minä tarjoisin♥

17 kommenttia:

 1. Hei Leena!
  Kyllä se on niin, että nuo ovat niitä sanoja, joilla blogi on löydetty. Joku on kirjoittanut sanan googleen ja google on käynyt sun blogin kaikki sanat läpi ja löytänyt vastaavuuden. Se joku ei ehkä ole löytänyt kyllä ihan sitä mitä etsii... :D

  Kyllä ne karvatkin sun blogista löytyy, kokeilin nimittäin tuota hakua sun sivulla sillä sanalla. ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanan tunnelmainen tuo sinun piironkisi: itse kun laitan esille kippoon tai kulhoon, pähkinöitä tai suklaata, napsin innoissani aina ohikulkeissani..niinhän ei ihan ole tarkoitus...

  Ihmeen väsymys painaa vaikka olen tehnyt vaiks mitä kivoja, energisä juttuja, uintia, joogaa...

  aion heittäytyä sovalle ja menossa on "Simon"-Marianne Fredriksson, odottaa"Hengityskein"-H.Muller...
  ostin sen itselleni ihan vain, että haluan lukea sen hitaasti ja syvästi...en tiedä tykkäänkö, mut uskon, että se on hyvä..

  VastaaPoista
 3. Moi Marjis!

  Se on sitten se Manuel de Pradan kirja Pimpit, jossa yhdessä luvussa se onneton aviomies märehtisi niitä xxxx, mutta aviovaimo laittaa hänet pellolle harjoittelemaan ja syömään xxn sijasta heinää. Siine se miesparka jäi märehtimään;-) Hieno kirja, eikä muuta kuin hauska!

  Hanne, en minä suklaata voi esillä pitää. Pähkinöitä meillä syövät vain Lumies ja oravat;-)

  Ja minä syön sitä Opiqinon Goldia ja silti väsyttää. Kaikki helpottuu, kun tulee kunnon lumet.

  Mun pitääkin muistaa se Hengityskeinu! Olen pitänyt kaikista herta Müllerin kirjoista.

  VastaaPoista
 4. Hih hih! Muuta en voi todeta näin bussista käsin palatessani eräästä valtionhallinnon seminaarista kahden valkoviinilasillisen jälkeen (sori, levoton keskiviikko). Nää on aina niin mielenkiintoisia :)

  VastaaPoista
 5. Lumiomena, nauraisit vielä enemmän jos olisit ottanut kolme;-) Well, minä ajattelin nyt, että 'so?' ja 'who cares?'. Tavallaan hauskoja, sillä muisti ei riitä kaikkiin kirjoihin ja runoihin...,silti olisi huimaa tajuta millä logiikalla juuri vain TEITYNLAISET sanat nappautuvat. Se erotiikka oli muuten KOLMASTI. Johtuu varmaan kun olen mainostanut niin Tabermannin Eroottisia runoja. Mitä tahansa Tommyn muistolle♥

  Hei, me käydään melkein kohta jo kohden viikonloppua. Mukavaa loppuviikkoa, Sinä Ystäväni Lumessa♥

  VastaaPoista
 6. Mitä! Sinulla on tulossa suomalainen mieskirjailija! Arvaukseni ovat villejä. Jään odottamaan. :)

  Ja mua haetaan kirjojen nimillä ja SUKKAHOUSUILLA koko ajan. Selvä.

  VastaaPoista
 7. Suomalaisia mieskirjailijoita kannatetaan.Odotan jännittyneenä. Lieneekö se mitä ajattelen? En ole vielä ehtinyt lukemaan.
  Kiitokset sen toisen postauksen iltarunosta.
  Mielenkiintoisia nuo hakusanat. Ja tilastot yleensä, niitten tutkiskeluun jää niin helposti kiinni. Tosin minun blogini hakusanat ovat hieman eri kategoriassa.

  VastaaPoista
 8. Oi, Tuulen viemää. <3

  Häpykarvoista välittämättä,

  Karoliina

  VastaaPoista
 9. Ilse, juu, mutta ei Itkonen. Ei mitään Itkosta vastaan, mutta kun vertaan kaikkia Waltariin etc. niin mikään ei tunnu miltään, paitsi pari...

  Iiiiiik!, sukkahousut. Minua saa miljoona kertaa potenssiin miljoona hakea ennen häpykarvoilla kuin sukkahousuilla;-)

  Avletto, olen melkein jo alistunut jossain vaiheessa selvittämään suhdettani suomalaisiin mieskirjailijoihin syvemminkin. Ehkä arvaat. Teksti pitäisi olla valmis ennen puolta päivää.

  Se Ilta oli Lumikarpalossa ja jumalaista Mirkka Rekolaa. Minulla on Rekolan Kootut kirjastosta ja jo sakoilla...Kirjaa ei löydy mistään! Siis haluaisin ostaa sen.

  Avletto, käynkin tänään sulla, knhan ensin on teksti putkessa ja toka kerta käyty koiruuden kanssa ulkona.

  Karoliina, niin: Tuulen viemää. Olen parantumaton romantikko ja ilmeisesti sinä myös.

  Juu, häpykarvoista viis! Rhett osaisi tuohonkin sanoa jotain kuumottavaa...

  VastaaPoista
 10. Kiitos Leena ja Hyvä Leena.Odotan innolla postaustasi ja käyn aina vilkaisemassa. Toivottavasti ei tule paljon kalaa, että kerkeän kansitöistä kajuuttaan.
  Minulla on ollut myrskyteemaa pari päivää, mutta nyt on siirryttävä korppien ja kyyhkysten pariin. Jos sais sen tänään postattua.

  VastaaPoista
 11. Avletto, siis sinä saat oikeesti elää tuota elämää: suolaisia myrskyjä, kylmää viimaa, elokuun merikuutamoita, kalan hajua, tuulastusta, sumppuja, verkkoja, meriaurinkoahvenia, kampeloita, kajuutan tiheää tunnelmaa...oi! ja oi!

  Kiitos kannustuslauseesta♥ Kyllä mukavahvatkin tarvitsee kannustusta...

  VastaaPoista
 12. Hyvin kuvailet. Noin se menee. Oikeasti olen elänyt näin jo 10 vuotta. Tosin voisin aivan hyvin elää osan vuotta kaupungissa, vaikkapa Helsingissä ja jos siellä niin mielellään sitten Töölössä. Ja jos siellä, niin...

  VastaaPoista
 13. Avletto, ihan oikeesti hiukan tuli taas kaihoa meren rantaan. Olin juuri tyytyväinen tähän Päijänteen saaressa asumiseen...Saarella syntynyt tyttäremmekin on nimeltään Meri. Kaksikymmentä vuotta minulta vei tehdä päätös tänne jäädä, sillä suolaisia merituulia oli niin ikävä ja erinomaista kalatarjontaa.

  No jos Hesassa, niin sitten ainakin meri pitää näkyä;-) Tyttäremme asuu nyt opiskelija-asunnossa Helsingissä ja on merinäköala.

  Tiedän, että työsi on aika kaukana kevyestä, mutta silti...

  VastaaPoista
 14. Kyllä on kaunis piironki. Meillä sen ohitse kuljettaisiin useasti, naposteltaisiin namut suihin ja ihailtaisiin valoja.

  VastaaPoista
 15. Birgitta, jos törmäät tällaiseen osta pois. Kohta näitä ei enää 'liiku'. Serkkuni etsii nyt samanlaista.

  Ja pääsiäisena tuossa Lokerovadissa on niitä Leafin ihania suklaamunia, jotka ovat kuin aitoja pikkulinnun munia. Niiden sisällä on järjettömän herkullista suklaata.

  VastaaPoista
 16. Leena Lumi, johan oli hakusanoja! Hih! Minuakin on kyllä kummastuttanut tuo hakusanakäytäntö, kun jotkut sanat tuntuvat aivan selvästi viittaavan aivan johonkin muualle, mutta kai se sitten on tätä ihmeellistä google-hakua: koskaan et tiedä, mihin törmäät, kun hakusanan syötät ruutuun.

  Arvatkaa vain, mikä tuli kerran yhdelle opettajalle uskontotunnilla ruudulle, kun käsiteltiin lähetystyötä ja hakusanaksi tämä maisteri kirjoitti lähetyssaarnaajan? No niin. Että näin. Se on tämä tiedonhaku aikamoista taituruutta vaativa laji... ;)

  VastaaPoista
 17. Valkoinen kirahvi, minä en ikinä tajua tätä googlemaailman logiikkaa, vai onko sellaista olemassakaan.

  No, sitä nyt ei ole vaikea arvata ja sanoisin enempi ellei oltaisi netissä. Kaikki kommentitkin löytyvät mistä vain...Taituruutta vaatii sekin, että pitää itsensä koko ajan ruodussa, kun välillä olisi kiva hullutella.

  VastaaPoista