perjantai 12. marraskuuta 2010

LUMOAVAA ISÄNPÄIVÄVIIKONLOPPUA!

Lumiasterit kukkivat ja viikonloppu alkaa. Vaikka Lumimies ei olekaan isäni, niin valmistan hieman tasokkaampaa viikonloppua. Sitä ennen kuitenkin kerron, että myös Tomomi ja Jori ovat tehneet arvostelun kirjasta Kosto: Rakkaustarina. Löydät Tomomin täältä  ja Jorin täältä

En lupaile nyt mitään ensi viikoksi, sillä huomaan, että jos ilmoitan jotain, se ei sitten toteudukaan. Parempi mennä eteenpäin vain liikoja lupailematta.

Pukeudun nyt esiliinaan ja alan valmistaa Leenan gulassia

Parin tunnin päästä kaikki on jo aika lumoavaa...ja aion olla täysillä läsnä armaalleni, tyttäreni isälle. Huomenna menemme parhaan ystäväni nuorimmaisen 10 vuotissynttäreille ja sitten...

Toivotan teille kaikille ihanaa isänpäiväviikonloppua♥

Leena Lumi

Sing Me A Song Again, Daddy

12 kommenttia:

 1. Ihanaa isänpäiväviikonloppua! Meillä on isänpäivä kesäkuun toinen sunnuntai, joten tämän vuoden juhlallisuudet on täällä vietetty.

  VastaaPoista
 2. Suunnitelma siitä, ettei suunnittele tai lupaa mitään blogin suhteen on hyvä. Koskaan ei voi tietää, miten kirjat tai elämä yllättävät ♥ Ja vähintään yhtä hyvä on teidän suunnitelmanne viettää isänpäivää.

  Kerro terveiset bessullesi!

  (minä suunnittelen oman blogini sisältöä sen verran, että viikon _kaikki_ postaukset maanantaista alkaen sivuavat tavalla tai toisella suosikkielementtiämme lunta)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Johanna. Toivotan sinulle sitten mukavaa viikonloppua!

  Lumiomena, olen huomannut. En tajua, miten toiset pystyvät ilmoittamaan etukäteen jopa kirjat, joita aikovat tehdä...

  Kiitos, sanon terveiset Bessulle! Siellä aina ensimmäiset joulutortut ja glögi♥

  Jestas, sulla lunta siellä: Odotan!

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis kuva, meillä ei ole astereita eikä luntakaan...

  Ihanaa, että viikonloppu on ovella. Oikein antoisaa sellaista =)

  VastaaPoista
 5. Birgitta, meillä vielä molempia - mikä ilo.

  Eikö vain olekin! Kiitos samoin, Gitta!

  VastaaPoista
 6. Mukavaa viikonloppua, isä ihmisille ja isien lapsille, kumppaneille ja kavereille!

  VastaaPoista
 7. Oikein mukavaa viikonloppua ja kivoja syntymäpäiviä. Lasten juhlat ovat aina hauskoja ja välittömiä.

  Kirjoittelen tätä hieman haikeissa tunnelmissa, sillä olin eilen työkaverini läksiäisissä. Ensin olimme teatterissa katsomassa Niskavuorta ja sen jälkeen ilta jatkui ja pitkään. Niskavuoren pääosassa oli taiteilija Ritva Oksanen. Vahva persoona!

  Upeat asterit ja lumi! Täälläkin oli talvi, mutta ei enää.

  VastaaPoista
 8. Anne, juuri niin: Mukavaa viikonloppuea meille kaikille!

  Marjatta, kiitos samoin! Tänään on erikoishauskat 10 vee synttärit, sillä T:n syntymäpäivistä alkavat aina jouluvalmisteluni. Huomena vielä pidättelen, mutta sitten...

  Niksavuori on aina yhtä kiinnostava. Katson ne aina uudestaan. Ritva O. on elänyt vahvan elämän ehkä siitä kumpuaa hänen vahvuus.

  Nämä kukkivat vasta lumesta, eikä kukaan tiedä niille oikeaa nimeä, joten olkoot sitten lumiasterit. Meille tuli lunta niin paljon, että loskapäivä vein vain osan. Maa edelleen ihan valkoinen.

  VastaaPoista
 9. Tomomi, ei vielä, ei vielä. Eilen oli vuorossa homejuustojen ilta kera leffan ja nyt juuri olemme kiiruhtamassa pikkupojan synttäreille, joissa aina runsas tarjoilu. Luulen että vasta huomenna, pitkällä kaavalla ja mukana toscanalainen laatuviini. Toivottavasti myös Meri tulee. Hän opiskelee Hesassa...

  (Lue, mitä karvasta totuutta vuodatin Sannan blogiin. Aivan kuulen, miten miehet jo kaivavat teilipyörää naftaliinista;-)

  Mun gulassi on muuten aina hyvää! En pidä kauheasti punaisesta lihasta, melkein aina kalaa tai kanaa, mutta tässä gulossissa se on omiaan.

  VastaaPoista