torstai 25. marraskuuta 2010

TORSTAI ON TOIVOA TÄYNNÄ JA ARVONTAAN...

Torstai on toivoa täynnä ja arvontaan on aikaa vielä muutamia päiviä. Osallistumisaika umpeutuu sunnuntaina klo 12. Iltapäivän aikana Lumimies suorittaa arvonnan.

Ensimmäinen palkinto on Pasi llmari Jääskeläisen tajunnan räjäyttävä Harjukaupungin salakäytävät (Atena 2010) ja toinen palkinto on hurmaavan koukuttava Meillä on joulu (Otava 2010). Kolmas palkinto on tuurissaan, sillä en itsekään vielä tiedä sitä, mutta vaihtoehdoissa löytyy.

Torstai on jotenkin erilainen päivä kuin muut: Se on suloinen lupaus viikonlopusta. Niin suloinen, että sen ehtii tajuta. Perjantai on jo viikonlopun 'tekemistä'.

 Elän täällä keskellä arktista lumimyrskyä ja nautin joka hetkestä. Leivinuuni on lämmitetty ja levittää kohta lämpöään koko taloon. Otin juuri tiikerikakun uunista. Torstaina saapuu myös viikon kevennykseni Anna-lehti, jossa on usein  hyvinkin syviä haastatteluja, kuten juuri ollut Ian McEwanista tehty. Sen verran kurkkasin, että nyt on dekkarihulluille kiinnostavaa: Mirka Heinosen juttu Pahan tuntija kertoo poliisin profiloijasta Helinä Häkkänen-Nyholmista. Kuulitteko viuhahduksen! Se oli Bessu, joka luki tätä ja ryntäsi kesken töiden lähimpään lehtikauppaan... Nyt saapui myös ensimmäinen kevään kirjakatalogi, joten taidanpa alkaa katsoa, mitä luen teille ensi vuonna...

Kaikkea suloista♥
Leena Lumi

Black Coffee

15 kommenttia:

 1. Olen mukana...jos voittaisin haluaisin toisen tai kolmannen palkinnon..Toi ekan kirjankansi ja nimi ei kutsu=)

  Leena, vaiks myöhästyit, ehkä postisetä tuo jotain sulle kuitenkin...
  torstai on toivoa täynnä =)

  VastaaPoista
 2. Leena<3
  Mitä kirjaa suosittelisit minulle?
  Tyttäreni haluaa ostaa Joululahjan ja ehdotin kirjaa mutta en tiedä vielä mitä..
  Sinulle on niin valtava näkemys, kokemus, että ajattelin taas kääntyä puoleesi...
  Ei yli 400 s
  syvällinen, henkinen, kielellisesti rikasta, tarina koskettaa, itkettää ja saa vähän naurattaakin mut painopiste ehkä draamassa, vaiks mielellään ihana loppu..
  luonto, taide, ihmeitäkin...ja rakkaus..
  tykkäsin "laulan sinulle lempeitä"..,"Simeon" M. Fredrikkson..alun Coelhoja muutamia..jne...

  VastaaPoista
 3. Hanne, voi miten ihanaa♥

  Palaan tuohon toiseen asiaan kohta. Minä tiedän, mistä sinä pidät. Mun tätyyy vähän kelata...

  VastaaPoista
 4. Hanne, se on ehdottomasti Cecilia Samartinin Señor Pregrino ja tokana Siilin eleganssi ja sitten tietty huippuna tuo Naisia taiteen rajoilla.

  VastaaPoista
 5. Mmm,lunta ja lämmin kakku uunista.Kuulostaa houkuttelevalta.Onneksi meidänkin ilmamme viileni hieman,vihdoinkin:-)
  Mukavaa viikonloppua ja torstai-iltaa Leena.

  VastaaPoista
 6. Jael, niin, tämä päivä on tällainen...viikonlopun etiäinen.

  Hienoa, että saitte viileämpää.

  Kiitos samoin, Jael!

  VastaaPoista
 7. Olen samaa mieltä torstaista. Sen toivosta ja suhteesta viikonloppuun. Perjantainen viikonlopun tekeminen onkin aika osuva ilmaisu. Liian usein sitä yrittää tekemällä tehdä viikonlopusta erikoista. Kun malttaisi vain antaa ajan kulkea. Itsestään se sieltä tulee.

  Iloa torstai iltaasi. Omaani viihdyttää charmantti herra Beck ja yksi toinen ;)

  VastaaPoista
 8. Uuden Kuun Emilia, minä vähän 'esisuoritan' viikonloppua perjantaisin, sillä haluan, että Lumimies saapuu perjantaisin Valtiattarensa luokse kuin linnaan;-) Haluan herkkuja, kynttilöitä, vähän järjestystä, leikkokukkia, musiikkia ja olla itsekin kuin Puuterilunta, joka suloisesti sataa...

  Tällaisen haluaminen edellyttää vähän proosallista toimintaa perjantaisin.

  Kiitos samoin! Sinulla tuntuu olevan kiintoisaa herraseuraa, niin minullakin;-), vaikka Lumimies onkin vielä työmatkalla.

  VastaaPoista
 9. Emilia, sun yksi toinen on Olli Suominen harjukaupungista!

  VastaaPoista
 10. Sukka-Mari, ole ystävällinen ja kommentoi postaukseen Yllätysarvonta. Löydät sen joko rollaamalla tai klikkaamalla tämän postauksen kohtaa, jossa sana arvontaan tuo esille kämmenen kuvan, kun viet hiiren sen päälle. Kiitos!

  VastaaPoista
 11. Kiitos Leena ehdotuksistasi..
  Uskon, ettö kaikkikin miellyttävät minua...
  Pyydän ensiksi ekaa..=)

  VastaaPoista
 12. Hanne, ekaa lukiessa jo ajattelin sinua...

  VastaaPoista
 13. Mennäkö vai eikö mennä viikonloppuna kirjakauppaan jos tapahtuisi ihme ja arpa osuisi kohdalleni tuossa joulukirjassa ja kyllä myös tuossa kotikaupungin salaperäisessä kuvauksessa..Katselen työpaikkani ikkunasta kivitaloa joka kai liittyy tuohon kirjan tarinaan. Olen aina ajaa ojaan kun ohitan talon ja yritän kurkkia nähdäkseni tarkemmin kristallikruunun alle...

  VastaaPoista
 14. Nette, sun kannattaa nyt pidätellä itseäsi ja odottaa sunnuntai-iltapäivään. Sitähän ei koskaan tiedä. Harjuhakupungin Se Talo on kuin kaunis uni, satu, mennyt maailma...

  VastaaPoista