keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

KOHTA SUVIPAUSSILLE, MUTTA SITÄ ENNEN...

Päämies aloittaa loman huomenna ja ajattelin itsekin vähän kokeilla, mitä se semmoinen loma oikein on. Lomaani kuuluu koiruuden ja miehen passaamista, uimista, puutarhaa, vieraita, kummipoikaa, vähän shopping, marjoja pakastimeen, piiiiitkäään nukkumista ja myös valvomista sekä tietenkin lukemista. No, tuo miehen passaaminen ei NYT ole ihan totta, sillä Päämies tekee kaikki grilliateriat ja olenkin nyt päättänyt, että syömme kuukauden vain grillattua ruokaa;-) Tosin en aio syödä muuta  kuin mansikoita ja luomukirsikkatomaatteja sekä hapankorppua elleivät nämä helteet lopu. Onpahan tullut todistettua, että syömättömyys laihduttaa! Ja muistutan, että minä en ole KOSKAAN kaivannut hellettä. Tämä helvetin esikartano on vain vahvistanut Lumi-nimen virallistamisen sukunimekseni.

Jos joku kovasti kaipaa minua, niin koputtaa vähän. Meilaa vaikka. Pudotan silloin tällöin jonkun kuvan...ehkä tai jonkun vanhan pakinani, sillä uusia lukijoita on tullut paljon, eivätkä he osaa edes etsiä juttujani. Yritän olla myös joitakin päiviä ihan ilman kone-elämää, sillä se olisi pitkästä aikaa varmaan aikamoinen kokemus. Ja toisaalta pitäisi näyttää Päämiehelle, että minulla ei ole mitään addiktia tähän blogiin;-) Saa syyttää itseään, sillä hän avasi minulle blogin 14.2.2009 vastusteluistani huolimatta...Lähden härkänä liikkeelle hitaasti, mutta kun sitten lähden, se onkin menoa.

Ja Mia, minä muistan käydä sinulla sovittuna päivänä;-)

Seuraavaksi saatte osviittaa, mitä kirjoja olen arvostellut. Muutama helmi puuttuu joukosta, sillä kun halusin nyt tehdä tämän kollaaseilla, kävi vahinko ja joukosta jäi pois mm. John Irvingin Viimeinen yö Twisted Riverillä, mutta siis: Se löytyy blogistani, kun laittaa hakuun KIRJAN nimellä. John, anna anteeksi. Korvaan tämän sinulle ihan kohta♥

Että näillä eväillä, mutta jatketaan vielä vähän...ja kiitos, että olette jaksaneet näinkin paljon ylitse sydänsuven osoittaa kiinnostusta!

Love
Leena Lumi

20 kommenttia:

 1. Unelma, kiitos! Ja ihanaa suven jatkoa sinullekin. Mulle tulee vierotustuskia...en mää kauaa ole pois;-)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa ,Leena.Olet niin ahkera bloggaaja ,että kyllä sunkin pitää ottaa välillä ihan rennosti ja vain lomailla...;D

  VastaaPoista
 3. Jael, kiitos, kiitos! Ja yritetään;-) Ajattelin kyllä nyt oikeasti pitää lomaa, vaikkei kukaan uskokaan...

  VastaaPoista
 4. Rentouttavaa lomaa - ja muistathan että lomalla eletään kissankellon mukaan : )

  Terveisin Erjuska : )

  VastaaPoista
 5. Erjuska, kiitos! Ja eihän mulla ole kelloa ollenkaan;-)

  VastaaPoista
 6. Onneksi et katoa aivan kokonaan :)

  Lähden huomenna kahden ystäväni kanssa Tallinnaan päiväreissulle.

  VastaaPoista
 7. Tuure, ettäkö minusta tulisi Muumilaakson näkymätön lapsi;-) Ihanaa, että edes joku sanoi tuon♥

  Hienoa! Kun vedät syksyllä yhteenvetoa suvesta, olet nähnyt monenmoista - upeaa.

  VastaaPoista
 8. Olet kyllä uskomattomin tietämäni bloggaaja, kun tekstiä on aina tullut valtavia määriä! Mene siis lomalle ja pysy poissa vähän aikaa, vanhoissakin on niin paljon lukemista, että tämä on pohjaton kaivo! ;)

  Hyvää lomaa! Se passaaminen on välillä ihan ihanaa.

  PS. Elävältä haudatut kuitenkin varauksessa kirjastossa...! :)

  VastaaPoista
 9. Ilse, varaa saman tien Oatesein Haudankaivajan tytär, joka on uskomattomin naisselviytymistarina, jonka olen koskaan lukenut.

  Hyvänen aika sentään, sun puheesi jälkeen mun on pakko pysyä poissa! Syyttäkää vain sitten itseänne, kun kirjoitan upeita romaaneja wordille talteen, enkä jaa niitä teidän kansanne ennen kuin joskus syksyllä...;-)

  Minä olen passanut Alfauroksen pilalle. Nyt hän saakin palvoa ja hemmotella minua monimuotoisesti.

  Kiitos toivotuksista! Olen sen verran yritteliäs tyyppi, että otin kuitenkin kommenttisi kehuina, vaikka huomaankin sinussa pientä perässä pysymisen uupumusta...En kuitenkaan kestä, jos en voi käydä teitä vähän kurkkimassa ja on arvontoja ja silleen.

  Suloista Sydänsuven jatkoa Sinulle, Ilse!

  VastaaPoista
 10. Mukavaa lomaa sinulle Leena! Max. 2vrk:tta olen ollut poissa netin ääreltä ja teki ihan hyvääkin, mutta otti vähän tiukalle! Voi olla, että tulee ikävä - olet koukuttava niin kuin hyvä kirja...

  VastaaPoista
 11. Hih, kehu se olikin! :) Aikani ei vain riitä kaikkeen mihin haluaisin (siis lukemiseen ja kommentointiin ja kaikkeen), kun on tuo ihana pieni ja kaikki arjen hulinat. Eli oikein luit. :)

  Aloitin Haudankaivajan tyttären viime yönä! :)

  Suloista suvea sinnekin!

  VastaaPoista
 12. Itse livistän kaikista velvollisuuksista.. Ja jos aikuinen mies ei kattilaa löydä, saa kuolla nälkään :)

  VastaaPoista
 13. Sara, ihanaa olla koukuttava! Nyt löysään vähän, joten koukku voi irrota...Ollaan nyt vähän 'irti'.

  Ilse, ymmärrän paremmin kuin uskotkaan. Yritän huomata postauksesi Haudankaivajan tyttärestä, sillä minua todella kiinnostaisi´, mitä olet mieltä!

  Hannele, hän imuroi juuri nyt sinun takiasi! Luin hänelle, mitä palveluksia sinä saat ja sitten vain jotenkin mun ei ole tarvinnut enää imuroida ja nyt hän tekee pääosin ruoan koko loman ajan. En muista millaista on imuroida...,mutta en kaipaa.

  VastaaPoista
 14. Ihanaa, rentouttuvaa suvilomaa sinne paratiisisaarelle!!!!!

  VastaaPoista
 15. Anne, tämä on niiiiin ansaittua. Ja Suomen Tahiti näyttää parastaan...

  VastaaPoista
 16. (sain mieheni eilen leikkaamaan piikkisiä ruusuja: suomalaisen Valamo ja juhannusruusun, pois niitä vanhoja oksia juuresta, hieno nyt. Yhdessä puutarhahommissa koko päivä: )

  VastaaPoista
 17. Hannele, 'sihteerini' siirtyy juuri harjaaman kalliotamme. Sitä ennen hän naputteli haamukirjoittajana tekstiä blogiini ja meillä VAIN hän hoitaa pensasruusut. Paitsi Hansaan hän ei saa koskea!

  VastaaPoista