torstai 1. heinäkuuta 2010

RAPU 21.6. - 22.7.


Rapu on johtava merkki, joka edustaa kunnianhimoa ja johtajan otteita. Vaikka nämä ominaisuudet eivät ilmenekään sinussa itsekeskeisinä eivätkä hyökkäävinä, voit siitä huolimatta päästä tavoitteisiisi, sitkeytesi ansiota. Sinulla on monia ainutlaatuisia kykyjä, ja kun pyrit päämäärääsi varmasti ja määrätietoisesti ja pysyt suunnitelmissasi tai päätöksissäsi, voit onnistua erittäin hyvin.

Joissakin sinun merkissäsi syntyneissä on tosin piirteitä, jotka saattavat viivästyttää toiveiden toteutumista tai ehkäistä sen. Menetät usein mahdollisuutesi kokeilla jotakin uutta, koska viivyttelet liian kauan päätöksenteossasi. Saatat olla synkkä, ailahtelevainen ja liikaherkkä. Yritä voittaa herkkänahkaisuudestasi johtuvat heikkoudet, suuntaudu ulospäin. On aina hyvä tutkia omia vaikuttimiaan ja halujaan, mutta jos tarkkailet itseäsi liikaa, tukahdutat vain piilevät mahdollisuutesi. Sinun on myös vältettävä masentumista ja itsesääliä, koska niillä on tuhoisa vaikutus ja ne voivat johtaa innostuksen ja itseluottamuksen menetykseen.


Sinulla on vilkas mielikuvitus, jota sinun pitää käyttää järkevästi, ettei se naamioi todellisuutta. Sinulla on myös harvinaisen hyvä liikemiesvaisto, ja mikäli sinulla on päättäväisyyttä ja rohkeutta osallistua liikemaailman kovaan kilpailuun, sinä todennäköisesti menestyt. Et ole hyökkäävää tyyppiä, joka ryntää suoraan tavoitteeseen, vaan käytät merkkisi tunnuksen, ravun tavoin kiertoteitä – eteenpäin, taaksepäin ja sivulle -, mutta pääset kuitenkin päämäärääsi.


Sinä tunnet hyvin syvästi mutta olet samalla äärettömän herkkä, ja tunteitasi on helppo loukata. Älä suhtaudu asioihin liian henkilökohtaisesti, säilytä tyyni arvokkuutesi ja ajattele omia tavoitteitasi.


Olet myötätuntoinen ja pystyt ymmärtämään toisia. Saatat vaikuttaa pidättyvältä, mutta olet hellä ja sydämellinen niille, jotka ovat sinua lähellä ja sinulle rakkaita. Olet luultavasti kaikista eläinradan merkkien edustajista kotirakkain ja eniten toisten tuen varassa, ja sinun merkissäsi syntyneet ovat myös tunnettuja kestävistä perhesiteistään. Kiintymyksesi on yleensä syvää ja pysyvää. Sinulle on erittäin tärkeää, että tunne-elämäsi on tasapainoista ja sopusointuista, eikä mikään häiritse sinua niin paljon kuin erävarmuuden tunne.

Jokaisella merkillä on erilaisia taipumuksia ja ominaispiirteitä, sekä myönteisiä että kielteisiä, eikä sinun merkkisi ole poikkeus.


Sinä ilmennät Ravun myönteisiä ominaisuuksia silloin, kun olet asiallinen ja puolueeton ajatuksissasi ja toiveissasi, kun hyväksyt vastuun suosiollisesti ja sinulta riittää myötätuntoa ja ymmärtämystä lähimmäisillesi ja olet ystävällinen, uskollinen ja suojeleva rakastamiasi henkilöitä kohtaan. Yritä voittaa kielteiset taipumuksesi: saatat vetäytyä helposti syrjään, olla ennakkoluuloinen, synkkä, epäröivä, vaikutuksille altis ja epäluotettava.


Hallitsevan planeettasi kuun vuoksi sinussa näyttää usein olevan kameleonttimaista epävakaisuutta; olet tänä hetkenä innostunut ja onnellinen, seuraavana masentunut ja alakuloinen. Toisten on ehkä vaikea ymmärtää tätä luonteenpiirrettäsi ja tulla toimeen kanssasi, joten sinun on yritettävä hillitä mielen ailahduksiasi.


Koti ja perhe ovat sinulle yleensä hyvin tärkeitä; muista kuitenkin, että joidenkin merkkien edustajat tarvitsevat vapautta tai ainakin vapauden tunnetta, ja jos sinä olet liian omistushaluinen, voit karkottaa toiset luotasi.


Sinä olet tunneihminen ja ajattelet aina muita ihmisiä, suhtaudut usein toisten murheisiin ja huoliin kuin ne olisivat omiasi, ja myötätuntosi ja ymmärtämyksesi saavat toiset hakemaan sinulta lohdutusta.


Perheessä on tavallisesti eri merkeissä syntyneitä jäseniä, ja mikäli tunnet lähimpiesi yleisiä piirteitä, pystyt viettämään heidän kanssaan sopusointuista yhteiselämää.

2 kommenttia:

 1. Leena Lumi, kiitos rapulapsen analyysystä. Sinä olet kuin juhliin kutsuttu haltijakummi, joka poistaa kutsumattoman mustan ruhtinaan kuolemantuomion. En ole kuitenkaan vaipunut 100:n vuoden uneen, josta prinssi herättää. Olen ollut hereillä koko ajan, sen voit tarkistaa Verkkokirjoittajan talon seinät peittävistä diplomeista. En ole keksinyt niille muuta käyttöä. Opin verkkokirjoitustaidon ja voin seurata Lumi:a kesälläkin. Minua viehättää selviämistarinat ja suren lapsen kohtaloa "Lunta, sanoi perhonen". On jotakin skitsoa, ettei aina ole hyvä päivä juhlia syntymäpäivää, silloin alkaa ravustus. On vaara joutua elävältä tillinkukinnoilla maustettuun, kiehuvaan veteen. Sen pitunen se?

  VastaaPoista
 2. Oi Mammamia, älä sure lapsen kohtaloa, sillä hän on pelastettu ja palvottu eli minun Alfaurokseni. Huomenna syntymäpäivä. Vuosi sitten pyöreät. Joskus vähän kuumennan, mutta en ihan kuoliaaksi keitä;-)

  Kävin muuten läpi kaikki blogisi, pikalukutaitoni on huima, ja jäin ällistyksen valtaan. Suuren ällistyksen. Sinulta tulee tekstiä kuin vettä Niagarasta...et todellakaan ole 100 vuoden, et edes vuoden unessa;-)

  'Lunta' sanoi perhonen ja ihastui, sillä lumiperhoset kaipaavat lumitähtiä siipiensä koristeeksi ympäri vuoden. Lumikärhö, joka kiertää luumupuuta puutarhassani kertoi tämän.

  Siis: Sehän ei ollut sen pituinen;-)

  Minäkin rakastan selviytmistarinoita ja niitä on blogissani enemmän kuin tarpeeksi. Niin fiktiona kuin faktana.

  Kiinnostavaa, Mammamia!

  VastaaPoista