keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

SININEN LINNA

Montgomeryn kirjat vievät meistä eräitä vuodenajasta riippumatta. Jos haluat tietää harvinaisuudesta Sininen linna, mene Saralle.

8 kommenttia:

 1. Montgomery vie minua mukanaan aina ♥ Sininen linna löytyy omasta hyllystäni vuoden 1973 (syntymävuoteni, muuten!) painoksena. Sain kirjan äidiltäni. En ole vuosiin lukenut Sinistä linnaa, pitäisi oikeastaan palata siihen.

  VastaaPoista
 2. Lumiomena, minä en ollut tästä kuullutkaan...,joten ostan heti kun lähden saareltani kaupunkiin.

  (Tuo sinun pikkukuvasi muistutti minua siitä,mitä viimeisten tuntein aikana olen syönyt liikaa. Ulkona suloinen suvisade, Olgakin on nyt tytyväinen, ovet auki isolle partsillemme ja myös puutarhaan, minulla todella hyvä kirja,kuin Woolfia lukisi, ja iso kulhollinen mansikoita..., joita ei enää ole...Siis harvinainen päivä, kun luen PÄIVÄLLÄ, mutta menneet päivät monestakin syystä niin rankkoja, että nyt putosi Suloinen Hetki Vain Minulle.)

  VastaaPoista
 3. Tämä on minun ehdoton, ainoa ja suosituin lempikirjani! En edes tiedä miksi! Luen Sinisen linnan melkein joka vuosi, vähintään muutaman vuoden välein, osaan pitkiä pätkiä ulkoa, ja silti se tuntuu aina yhtä ihanalta!

  VastaaPoista
 4. Ahmu, hyvänen aika sentään!, mitä olenkaan ollut paitsi. Kirja on nyt kirjoitettu kaupunkiostoslistalleni. Toivottavasti uuden painoksen kansi on edes siedettävä.

  Kirja jota lukee aina uudestaan ja uudestaan on se ANTAVIN viini. Ihan oikeasti: Olen lukenut viinilehdestä tämmöisenkin arvostelun. Ei paha. Minullakin on joitakin semmoisia. Yhden kanssa meni vähän överiksi, sillä luin sen 10 kertaa ja siitä hyvästäkin jouduin julkisuuteen;-)Pitäisikin tehdä joskus lista kymmenestä kirjasta, jotka luen aina uudelleen ja uudelleen...Kun Lumiomena lukee tämän, joudun töihin heti;-) Eikun hän kävikin jo täällä eli ei siis näe tätä hullua mahdollista ehdotusta...

  VastaaPoista
 5. Mie tulin uudestaan ;-) Mulla on muutama kirja, jotka luen aina uudestaan. Listataan vaan ne, mutta hieman myöhemmin. Nyt loppuviikko menee vieraiden kanssa ja ensi viikko Itä-Suomessa. Toivottavasti saat Sinisen linnasi!

  VastaaPoista
 6. Lumiomena, et voinut tulla! Sie vaklaat minnuu;-)

  Hyvä ehdotus tuo 'myöhemmin', sillä nyt aika kiire. Ja tuntuu olevan sullakin.

  Kyl mie saa miun linnain, älä huoli.

  VastaaPoista
 7. Hei Leena ja iso kiitos linkityksestäsi!

  Minulla on tarkoitus tässä lukea nuo Montgomeryn Patit myös ja tuon Ylimartimon kirjan sain hankittua ihan omaksi ja se on lukulistalla, kun vain ehtii lukemaan - nyt olen vähän lomailemassa!

  VastaaPoista
 8. Sara, eipä kestä! Kiitos sulle vinkistä!

  Sehän on selvä, että Ylimartimon kirja on meidän tietokirja, joka pitää omistaa. Pidin aivan hirveästi tuon kirjan tavasta tarjota tietoa. Ihana kirja♥

  Pidin kovasti tuosta aikuisesta Patista kertovasta kirjasta. Siinä Maud paljasti täysin oman itsensä ja etenkin pettymyksensä. MUTTA: En olisi tajunnut asiaa ilman Ylimartimon kirjaa!

  VastaaPoista