sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

MEILTÄ NYT!

Laitan tässä muutaman kuvan meidän puutarhasta nyt. Sitten onkin aika keskittyä seuraavaksi kirjoihin. Toivotan kaikille suloista ensi viikkoa♥

17 kommenttia:

 1. Unikkoja ja kurjenmiekkoja, molemmat lempikukkiani ♥ Paljon muuta en voi nyt edes kommentoida (kun pitää laittaa lasten kuvia isovanhemmille sekä aloitella sitä "Elävältä haudattujen" arvion luonnostelua), mutta teillä on täydellinen paratiisi siellä!

  VastaaPoista
 2. Lumiomena, minun lempikukkiani myös. Minäkin olen ollut hyvin kiireinen ja jatkuu vielä vain...

  Toivon sinulle Suurta Viisautta ylittää Ahdistuksen Kuilu ja nähdä Valo♥

  Kiitos!, tajuan koko ajan arvostaa ja rakastaa tätä ihan hulluna!

  VastaaPoista
 3. Todellakin niin kaunis, upea satumainen puutarha! Kyllä tuolla mieli lepäisi kaiken kukkaloiston keskellä istuskellessa ♥

  Kiirusta pitää täälläkin, Harrisin kirja vielä kesken ja lapin reissukin on ihan jo kohta alkamassa;) Lähdemme keskiviikkona vajaaksi 2 viikoksi reissuun ja haluaisin sitä ennen itse kirjoittaa arvostelun tuosta Harrisista, mutta se pitäisi ehtiä lukea loppuun sitä ennen;)

  VastaaPoista
 4. Voi miten kaunista, teillä on todellinen paratiisi.

  VastaaPoista
 5. Vau, mitä ihastuttavia kuvia kesäparatiisistanne.
  Meillä kurjenmiekat menivät jo, mutta unikkoja tulee koko ajan lisää. Olen kylvänyt kaksi pussia siemeniä.

  VastaaPoista
 6. Ihana puutarha, todella kaunis ja lumoava!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa teillä on, ja nautitte varmasti joka hetkestä!
  Upeaa tätä alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Paratiisi on, kuten Lumiomena toteaa. Valokuvaaminen on hyvä idea, koska me muutkin saamme nauttia kauneudesta, ja toisaalta siksi että esmes unikot ja liljat eivät kuki kauan.

  Kaunista, ja rakkaudella hoidettua. Ihanaa :)

  VastaaPoista
 9. Susa, sun ei auta nyt muuta kuin ottaa yöt käyttöön. Näin minä olen toiminut, mutta siitä huolimatta syntyy hitaasti. Nyt on liikaa, aivan liikaa kaikkea. ja kun luen puutarhassa, alan aina seurata jotian oravaa tai lintua tai saan jonkun uuden puutarhaidean jota pitää lähteä totetuttamaan: Siis keskittymishäiriö!

  Allu, kiitos!, minäkin tykkään ja paljon.

  Unelma, tämä on paratiisi. Minun on turha kursailla, sillä enhän itsekään uskonut, että tästä totta tulee;-) Minulla on osa kurjenmiekoista niin varjossa ja ksoteassa,e ttä selviävät vielä, täyspaahteessa olevat ovat jo menneet. Minäkin kylvin uutta unikkoa, softia lilaa, jonka siemenpussit heitin kaikessa kiireessä roskiin. Onneksi vasta kylvön jälkeen;-) Eivät ne tänä vuonna kuki. Ensi vuonna sitten näemme, mitä tulee.

  Soolis, nautimme lomilla ja vikonloppuisin, jolloin joskus aikaa. Kiitos samoin, mukavaa alkanutta viikkoa! Hurjaa hellettä luvattu ainakin Jyväskylään. Minulle olisi eilinen jo piisanut...ja Olgalle.

  Rita, nyt olemme kuvanneet enemmän kuin ehdin valikoida kuvia. Varmaan toinen sarja ilmestyy lähiaikoina...ja onhan näitä ollut pitkin touko-kesäkuuta.

  Unikot ja iirikset menevät nopeasti, mutta iirikset kukkivat sadekesinä jopa kuukauden. Tänä vuonna se on kaksi viikkoa, mutta onneksi iiriksiä on myös kosteikoissa. Päivänliljahan kukkii kauan. Kun kukka kuolee päivässä, niin uusi jo aukeaa seuraavana.

  Putarhakin tykkää kun sitä tekee intohimolla! Kiitos♥

  VastaaPoista
 10. Susanne, en meinannut sinua huomata, sillä en ole vielä nauttinut aamun Robertsiani;-)(Luin taas pikkutunneille...)

  Kiitos sinulle♥ ja itselläsi on myös lumoava puutarha ja koko miljöö.

  VastaaPoista
 11. Leena, sinulla on mahtavan ihana puutarha, muuta en osaa sanoa.
  Otin kiintolevylle sen puutarhaohjelman, jossa sinun puutarhaasi esiteltiin. Saan katsoa sen uudelleen aina kun siltä tuntuu---.

  Hienoa jatkoa sinulle toimissasi tv. Aili-mummo

  VastaaPoista
 12. Aili-mummo, kiitos♥

  Siitä Ihana piha-ohjelmasta: Minä itse en ollut siihen aivan tyytyväinen. Koitappa etsiä kirjastosta Viherpiha-lehti, joka ilmestyi 29.4.2003, SIINÄ on minun puutarha sellaisena kuin se todellisuudessa on. TV kuvasi enemmän minua kuin puutarhaa!

  VastaaPoista
 13. vow, mikä puutarha. Hälsningar från Mariehamn!

  VastaaPoista
 14. Tuure, kiitos! Menittekö sinne omalla paatilla?

  VastaaPoista
 15. yes! oli aika tuulinen purjehdus, mentiin huisin kovaa ja ohitettiin monta suurta laivaa.

  VastaaPoista
 16. Aivan satumainen puutarha ! Vau !
  Ihania nuo iirikset, kuten kuvissasi...
  Kiva, kun laitoit nämä kuvat. On niin mielenkiintoista nähdä puutarhaanne... olet kertonut siitä niin usein : )

  VastaaPoista
 17. Kiitos, Sinä Ammattilainen;-)

  Olenhan postannut pitkin matkaa, mutta en ehkä sitten näin runsailla kuvilla. Loppuviikosta laitan vielä köynnöshortensiasta ja siitä tulevasta pergolasta sekä muutama muu kuva. Meillä on paljon 'soppia' ja siimeksiä, koska tonttimme rajautuu isoon lehtoomme toiselta sivulta ja piha sekä puutarha ovat kolmessa tasossa, enkä kovin hyvin siedä nurmikkoa eli istuksia ja puita on paljon. Ja olen alkanut myös luomaan semmoisia syreenimajatyyppisiä juttuja. Vanha, kivinen leikkimökki toimii 'green housena' ja sen terassillla voi istua nauttimassa puutarhasta sateellakin. Paljasta on melkein vain iso kallio.

  VastaaPoista