tiistai 20. heinäkuuta 2010

LOMA JATKUU, MUTTA...

Loma jatkuu, mutta ottaa aivoon, kun kommentointi jälleen oikkuilee. Näen kommentit sähköpostilla, mutta toiset niistä ilmestyvät hallintapaneeliin, toiset eivät. Ja kun vapautan niitä toisia, nekin katoavat. Jos tämä ei ole outoa, niin mikä! Toivotaan, että ilmestyvät vaikka yöjunalla...No, nyt minä löysin ne kommentit, mutta en poista edeltävää tekstiä, sillä niin paljon on bloggeri oikkuillut tänä suvena, eikä ole ketään, joka ottaisi vastuuta asiasta. Siis: Annin kommentti Elävältä haudatut teokseen löytyy 4.6., jona päivänä tosin virtasin jälleen vuolaana virtana;-) En meinannut itsekään löytää, vaikka käytin hakukonetta...

Varoitan, että aion uusia muutamia kirjallisia timantteja aika-ajoin. Elävältä haudatut käänsi minut nurin ja pystyn jälleen kohdistamaan katseeni Afganistaniin. Mitä auttaa selän kääntäminen itkevälle maalle? Pitää edes kestää katsoa, mitä muut kestävät kokea!

kuva Hanne

10 kommenttia:

 1. Näkyypä tulevan hilloja. Mennääpä suon yli, että heilahtaa. Katson pääsenkö läpi, vai sivaltaako piiska minuakin. Vista temppuilee ja vetäisee minut alamaihin. Nettipaasto minulle olisi paikallaan. Lisäisi henkistä vireyttä, kun kaikki on peruttu helteen takia. Tulee ne kommentit taas läpi, kun aikansa konstailee. Kiitos Munkkiklubilla käynnistä. Olen kirjoittanut itselleni, nyt olen putipuhdas ja yllättynyt, että sinä jaksoit lukea. Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä vain. Saatan tulla uudestaan. Hengästyin vähän. Odotan, että hengitys tasaantuu. Sitten vietän vähän hauska-aikaa vieraiden kanssa, sitten taas.

  Ne tulevat läpi vain hetken aikaa. Niin on joku nyt määrännyt. Hakkeroinnin Ylijumala!

  VastaaPoista
 3. Minullakin on bloggeri vähän oikutellut välillä.Kai se kuumuus haittaa sitäkin;D

  VastaaPoista
 4. Jael, mitä me keksitään syyttää sitten kun helteet ovat ohi;-) Täällä tuli milli vettä, mutta onneksi hellehelle on nyt toistaiseksi ohi. Parturoin äsken VÄHÄN Hänen Majesteettiaan ja nyt 'isi' on myrtsinä, kun Kaunotar on kuulemma 'pilattu' juuri kun vieraat saapuvat. Taidan leikata ensi yönä Alfaurokselle inkkaritöyhdön;-) Onneksi Olga osaa edes olla kiitollinen...

  VastaaPoista
 5. kesäterääs kait..

  Minulla on sujunut hyvin, siis tietsikan kans =)

  Lukuintoa on piisannut...
  halaus sulle!

  VastaaPoista
 6. Kaikki me ollaan kesäteräs;-)

  Toivottavasti sjnut hyvin muunkin kuin tietsikan kanssa.

  Ihana kuva minulla, kiitos sinun♥

  VastaaPoista
 7. Kaunis kuva. Hauska tuo "oota mä luen tän eka loppuu", niin tuttu ja kulunut lausahdus. Ihanaa kun helteet vähän helpottaa. Eipä ollut koreja edelleenkään kodin ykkösessä, kävin sanomassa myös. Saitko "paketin"?

  VastaaPoista
 8. Anne, tosi viehättävä kuva ja Annin kirjallisen bogin nimi on takuulla hauskin ja tutuin (omasta elämästä) kaikista.

  Helle ja minä emme sovi samaan suveen.

  Paketti tuli. Kiitos.Ja on toimitettu jo edelleen.

  VastaaPoista
 9. Sain nyt kirjoitettua juttua niistä malvoista, mitä silloin joskus ehdotit....
  Mukavaa lomailua : )

  VastaaPoista
 10. Sari, kiitos! Käyn heti aamulla!

  Kiitos♥

  VastaaPoista